Syksyn haut käynnistyivät – SAMKissa tarjolla kahdeksan koulutusta

Syksyn hakuaika on käynnistynyt. Haku päättyy 14.9.2023. SAMKissa on tarjolla kahdeksan koulutusta, joiden opinnot alkavat vuoden 2024 alussa.

Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijoita Porin kampuksella. Kuva: Tomi Glad
Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijoita Porin kampuksella. Kuva: Tomi Glad

Insinööriopiskelijoita lehtori Annika Suvelan ohjauksessa SAMKin kampuksella (arkistokuva).

Tarjolla on AMK-tutkintoja päivä-, verkko- ja monimuotototeutuksena sekä kaksi ylempään AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta. Aloituspaikkoja AMK-tutkintoon johtavassa koulutuksessa on yhteensä 215 ja ylempään AMK-tutkintoon johtavassa koulutuksessa 80.

– Suomenkielisten koulutusten haku tapahtuu korkeakoulujen yhteishaussa, ja englanninkielisiin koulutuksiin SAMK järjestää oman erillishaun. Hakuaika on kummassakin haussa sama, ja molemmat haut toteutetaan Opintopolussa, toteaa opiskelijapalveluiden päällikkö Janne Santala.

Raumalla päiväopetuksena toteutettava International Business -koulutus tarjoaa mahdollisuudet työllistyä hyvin erilaisiin kansainväliseen liiketoimintaan liittyviin tehtäviin.

Hoitotyön ammattikorkeakouluopinnot ovat haussa suomen- ja englanninkielisessä päivätoteutuksessa sekä suomenkielisinä monimuoto-opintoina. Porissa opiskelevat sairaanhoitajaopiskelijat perehtyvät hoitotyön tieto-, taito- ja arvoperustaan sekä teoriassa että käytännön taitojen harjoitteluissa.

Liiketalouden tutkintoon johtava koulutus tarjotaan kokonaan verkko-opintoina ja konetekniikan opinnot monimuotototeutuksena. Verkko- ja monimuoto-opintoja voi suorittaa joustavasti työn ohessa.

Ylempään AMK-tutkintoon johtavista koulutuksista haussa ovat toimitusverkoston kehittämisen sekä hyvinvointipalveluiden kehittämisen ja johtamisen verkkototeutukset.

Erillishaussa on lisäksi samaan aikaan energia- ja ympäristötekniikan muuntokoulutus. Lue lisää muuntokoulutuksesta.

Lisätietoja:

Opiskelijapalveluiden päällikkö Janne Santala, 044 710 3012


Haussa ovat seuraavat tutkintoon johtavat koulutukset:

AMK-tutkinnot päiväopiskeluna | Full-time studies

Bachelor of Business Administration

Sairaanhoitaja (AMK) tai Bachelor of Health Care

AMK-tutkinnot monimuoto- & verkko-opintoina

Sairaanhoitaja (AMK)

Tradenomi (AMK)

Insinööri (AMK)

YAMK-tutkinnot

Liiketalous ja palvelualat

Sosiaali- ja terveysala

Jaa tämä sivu

Maarika Iijolainen pitää puhetta valmistumisjuhlassa.

Opinnäytetöiden parhaimmisto palkittiin jälleen Osaaja-kilpailussa

Osaaja on SAMKin opinnäytetyökilpailu, jossa palkitaan vuosittain edellisen kalenterivuoden opinnäytetöiden parhaimmisto. Palkittavan työn arvosanan tulee olla korkein mahdollinen eli 5. Yhteensä kilpailuun osallistui tänä vuonna 134 työtä.

SuomiAreena keskustelun osallistujat ja videokuvaaja

SAMK on jälleen mukana SuomiAreenassa

SAMK on mukana 25.-28.6.2024 Porissa järjestettävässä SuomiAreenassa. SuomiAreenan tavoitteena on tuoda yhteiskunnallinen ja ajankohtainen keskustelu kaikkien ulottuville.

Silja-Sofia Ilvonen on ottanut verikokeen.

Hoitotyön harjoitteluista saa monipuolisia kokemuksia

Silja-Sofia Ilvonen opiskelee hoitotyön tutkinto-ohjelmassa toista vuotta ja valmistuu sairaanhoitajaksi. Silja-Sofia on kotoisin Porista ja hän halusi jäädä vielä kotikaupunkiinsa asumaan, joten SAMK valintana oli helppo.