Täältä löydät meidät

SAMK-kampus Rauma ulkopäin kuvattuna.

SAMK-kampus Rauma

+358 2 620 3000 vahtimestarit@samk.fi
Käyntiosoite
Satamakatu 26 ja Suojantie 2, Rauma
Postiosoite
PL 211, 26101 Rauma

Rauman kampus sijaitsee lähellä meren rantaa, kahdessa eri rakennuksessa (Kanalin rakennus: Satamakatu 26 ja Merimäen rakennus: Suojantie 2). Rakennukset sijaitsevat eripuolilla Rauman kanaalia.

Lue lisää

Pysäköinti Rauman kampuksella

Satamakatu 26

Henkilökunta: Kampuksen liikuntasalin puoleinen pysäköintialue ainoastaan luvan saaneille. Luvan voi noutaa vahtimestarilta.

Opiskelijat ja vierailijat: Liikuntasalin viereinen alue vaatii luvan pysäköintiin ja se on selkeästi merkitty liikennemerkein. Kampuksen vieressä sijaitseva pysäköintialue (hiekkakenttä Satamakadun toisella puolella) ei vaadi erillistä lupaa pysäköintiin. Myös kiinteistön oppilaitoksen puolella voi pysäköidä vapaasti rakennuksen itä-päässä olevilla paikoilla.

Sähköauton lataus

Osoite: Satamakatu 26, Rauma

Latauspisteiden (1x type2) käyttö vaatii rekisteröitymisen Plugit-järjestelmään. Pysäköinti latauspisteillä on ilmaista 2h pysäköintikiekolla. Sähköauton latauksesta erikseen veloitettava hinta näkyy mobiilisovelluksella.

Lisätietoa.

Suojantie 2

Opiskelijat ja henkilökunta: Pysäköintialue sijaitsee Aittakarinkadun liittymästä alueelle ajettaessa. Alueelle voi pysäköidä ilman erillistä lupaa. Pienempi pysäköintialue Varustajanvaheella on myös käytettävissä ilman erillistä pysäköintilupaa.

Vierailijat: Vierailijoille mahdollisuus saada päiväpysäköintilupa SAMK henkilökuntaan kuuluvalta kutsujalta.

Sähköauton lataus

Osoite: Suojatie 2, Rauma (kulku sisäpihalle Varustajavaheen kautta)

Pysäköinti latauspisteillä on ilmaista 2h pysäköintikiekolla. Sähköauton latauksesta erikseen veloitettava hinta näkyy mobiilisovelluksella.

Lisätietoa saat Virta Glbalin sivuilta kohdasta: Sähköautoilija > Rekisteröidy / Kirjaudu.