Ihmiset istuvat pöytien ääressä juhlavalaistussa salissa.

Tapahtumapalvelut

Moneen mukautuvat tilat tapahtumallesi

Porin kampuksen Agora-salissa järjestät onnistuneen, tunnelmallisen ja turvallisen tapahtuman 200 - 1000 henkilölle. Tilojen valaistus- ja av-järjestelmien avulla saamme luotua tapahtumalle haluamasi tunnelman. Tila lavoineen ja kalusteineen voidaan suunnitella ja toteuttaa tapahtuman luonteen ja toiveiden mukaan oli kyseessä sitten seminaarit, konferenssit, messut, yrityksen vuosijuhlat tai gaalaillalliset.

Turvallisuutesi on meille tärkeä

Meillä voit järjestää tapahtuman turvallisessa ympäristössä. Huolellinen suunnittelu sekä toimivat käytännöt ovat avain turvallisen tapahtuman järjestämiseen.

Mahdollistamme esteettömän liikkumisen ja talostamme löytyy hissit. Inva-parkkipaikat sijaitsevat talon välittömässä läheisyydessä.

 

Hyvä ruoka ja oheispalvelut kruunaavat tapahtuman

Ravintolapalveluista kampuksella vastaa Compass-Group Oy. Kampusten ravintolat Silvia ja Kahvila Agora mahdollistavat erilaisten juhlatilaisuuksien järjestämisen erityisesti ilta- ja viikonloppuaikoina. Ravintolat hoitavat edustus-, kokous- ja juhlatilaisuuksien upeat tarjoilut ammattitaidolla toiveidesi mukaan.

Lisäksi tapahtuman luonteen mukaan voidaan hyödyntää esim. hyvinvointipalveluita, opetus- ja tutkimuslaboratorioita sekä näyttelytilaa.

 

” Tilaisuudestamme olen saanut pelkästään positiivista palautetta. Tilat, ruokailut ja yleinen tunnelma ovat lämmittäneet senioreiden mieltä. Isot kiitokset koko SAMKin väelle.”

Pertti Harju, Satakunnan kansallinen senioripiiri

 

”Suuren maailman tuntua – hyvällä tavalla!” 

Sari Vainio, Satasairaala

 

”Omistajanvaihdoskonferenssi toteutettiin kuitenkin verkkokohtaamisena, OV-studiona, joka rakennettiin Porin kampuksen tiloihin. SAMKin Tapahtumapalvelu osoitti suurta joustavuutta, kun tilaisuuden toteutustapaa jouduttiin viime hetkellä muuttamaan. OV-studio onnistui kokonaisuutena erinomaisesti. Kiitokset tästä kuuluvat myös SAMKille.” Mika Haavisto, Yrittäjät

Atrium-aulassa kukka-asetelmat ja juhlavalaistus.
Ruoka-annos juhlavasti katetussa pöydässä.
Sali juhlavalaistuksessa, lavalla kaksi juontajaa.

Tilat

Saapuminen ja pysäköinti

Ohjeistaa saapumiseen kampukselle ja pysäköintiin sekä linkittää lisätietoihin.

SAMK-kampus, matkakeskus ja liikenneympyrä ilmasta kuvattuna.

Saapuminen ja pysäköinti

Kampukselle on helppo tulla joko omalla autolla tai julkisia kulkuneuvoja käyttäen. Kampuksen pihassa on maksullinen pysäköinti.
Saapuminen Poriin

Yhteystiedot

Olet tervetullut tutustumaan tiloihimme! Tilaesittelyn yhteydessä voimme suunnitella tilaisuutenne tarkempia järjestelyjä. Tapahtumakoordinaattorimme toimii siis apunanne jo tilaisuutta edeltävän suunnitteluprosessin ajan.
 
Onnistunut tapahtuma syntyy yhteistyössä!

Tapahtumapalvelut

Käyntiosoite
Satakunnankatu 23, 28310 Pori
Postiosoite
PL 1001, 28101 PORI

Stella Laiho

Tapahtumakoordinaattori
+358 50 468 9575 stella.laiho@samk.fi
Vastuualueyksikkö
Talous- ja hallintopalvelut
Toimintayksikkö
Kiinteistö- ja turvallisuuspalvelut
Toimipaikka
SAMK-kampus Pori