Kuva rakennus- ja yhdyskuntatekniikan opiskelijasta.

AMK-tutkinnot

Valitse oma tutkinto-ohjelmasi monipuolisesta tarjonnasta

Tulevaisuus avoin? Mietitkö ensimmäistä ammattia vai oletko jo alanvaihtaja? Tai kaipaatko uusia tuulia työelämään? SAMKissa on varaa valita. AMK-tutkinnon voit suorittaa päiväopintoina, monimuotoisesti opiskellen tai kokonaan verkossa.

Opintojen laajuus

210–270 opintopistettä

Suunniteltu kesto

3,5–5 vuotta

Opiskelumuoto

Päivä-, monimuoto- tai verkkototeutus

Päivätoteutus

Päiväopiskeluun osallistuminen edellyttää sinulta mahdollisuutta olla läsnä lähiopetuksessa arkisin päiväaikaan. Päiväopiskeluun kuuluu lisäksi itsenäistä opiskelua, yksin ja ryhmätyönä tehtäviä projekteja ja oppimistehtäviä sekä verkko-opiskelua.

Monimuotototeutus

Monimuoto-opiskelu sopii sinulle, joka olet jo työelämässä tai muutoin et voi osallistua perinteiseen kokopäiväiseen opetukseen. Työpaikka ei ole edellytyksenä monimuoto-opinnoille. Opinnot sisältävät lähi- ja etäopetusta sekä itsenäistä opiskelua.

Lähijaksojen ulkopuolella opiskelijat tekevät myös oppimistehtäviä ja projekteja joko yksin tai ryhmätyönä. Opiskelussa hyödynnät virtuaalisia oppimisympäristöjä ja nykyaikaista viestintäteknologiaa.

Verkkototeutus

Verkkototeutuksena suoritat opinnot kokonaan verkossa. Opiskelussa hyödynnät virtuaalisia oppimisympäristöjä ja nykyaikaista viestintäteknologiaa. Verkko-opiskelu edellyttää sinulta omatoimisuutta ja itseohjautuvuutta.

Englanninkieliset tutkinnot

Englanninkielisissä tutkinto-ohjelmissa opetus ja opiskelu tapahtuvat englanninkielellä. Opetus järjestetään päivätoteutuksena. Päiväopiskeluun osallistuminen edellyttää sinulta mahdollisuutta olla läsnä lähiopetuksessa arkisin päiväsaikaan. Päiväopiskeluun kuuluu lisäksi itsenäistä opiskelua, yksin ja ryhmätyönä tehtäviä projekteja ja oppimistehtäviä sekä verkko-opiskelua.