SAMKin opiskelijoita opiskelemassa.

Kansainvälisyys

Palkittu kansainvälinen yhteisö

SAMK on kansainvälinen korkeakoulu, jolla on laaja kansainvälinen verkosto. SAMKissa opiskelee vuosittain yli 1000 kansainvälistä tutkinto- ja vaihto-opiskelijaa 100 maasta. SAMKilla on yli 200 kumppanikorkeakoulua eri puolilla maailmaa. Henkilökunnan kansainvälinen liikkuvuus lisää monikulttuurista ilmapiiriä. Vuonna 2023 Suomen Nuorkauppakamari palkitsi SAMKin "Vuoden kansainvälisenä työnantajana".

Ota meihin yhteyttä


Kansainvälisyyspalvelut

int.office@samk.fi
Käyntiosoite
Satakunnankatu 23, 28130 Pori
Satamakatu 26 / Suojantie 2, 26100 Rauma
Postiosoite
PL 1001, 28101 Pori
PL 211, 26101 Rauma
Aukioloajat

Porin kampuksen kv-toimisto auki ma-pe klo 8-15.
Rauman kampuksen kv-toimisto on auki ma-pe klo 9-15.

Muina aikoina saat palvelua sähköpostitse tai puhelimitse.

Kansainvälisyyspalveluista saat apua opiskelijavaihtoon ja ulkomaiseen harjoitteluun liittyvissä asioissa. Kv-palveluista saat tietoa esimerkiksi vaihtoon hakeutumisesta, vaihto-ohjelmien säännöistä tai yleensä opiskelusta ja harjoittelusta ulkomailla.

Lue lisää
Ryhmä taiwanilaisia opiskelijoita.

SAMKin Talvikoulusta taiwanilaisille lukiolaisille kulttuuria ja oivalluksia

SAMKissa on ollut kahden viikon ajan vieraita Taiwanista. Vierailijoina on kolmisenkymmentä lukiolaisia kahdesta lukiosta, New Taipei Municipal Jhangshu International Creative Technical High Schoolista ja Living Word Lutheran High Schoolista. Mukana on myös yksi opettaja ja kaksi rehtoria.

Eva Nefen, Director international MBA office GSRN, Ayesha Khan, Katharina Avellino and Prof. Dr. Andreas Gissel, Program Director
in Ludwigshafen University of Business and Society.

SAMKin kaksoistutkinnot avaavat ovia maailmalle

SAMKissa on mahdollista suorittaa joillakin aloilla kaksoistutkinto. Se tarkoittaa, että opiskelija saa tutkinnon sekä SAMKista että jostakin sen kumppanikorkeakoulusta.

Christabel Fernando kirjastossa / Christabel Fernando in the library.

Vuoden kansainvälinen opiskelija Christabel Fernando rakastaa Raumaa ja rakentaa siltoja kulttuurien välille

Aiemmin tänä syksynä järjestettiin ensimmäistä kertaa Satakunnan kansainvälisten osaajien foorumi, joka huipentui Satakunnassa asuvien osaajien palkitsemiseen. Vuoden kansainväliseksi opiskelijaksi valittiin International Business -tutkinto-ohjelmassa opiskeleva Christabel Fernando.