SAMKin opiskelijoita opiskelemassa.

Kansainvälisyys

Palkittu kansainvälinen yhteisö

SAMK on kansainvälinen korkeakoulu, jolla on laaja kansainvälinen verkosto. SAMKissa opiskelee vuosittain yli 1000 kansainvälistä tutkinto- ja vaihto-opiskelijaa 100 maasta. SAMKilla on yli 200 kumppanikorkeakoulua eri puolilla maailmaa. Henkilökunnan kansainvälinen liikkuvuus lisää monikulttuurista ilmapiiriä. Vuonna 2023 Suomen Nuorkauppakamari palkitsi SAMKin "Vuoden kansainvälisenä työnantajana".

Ota meihin yhteyttä


Kansainvälisyyspalvelut

int.office@samk.fi
Käyntiosoite
Satakunnankatu 23, 28130 Pori
Satamakatu 26 / Suojantie 2, 26100 Rauma
Postiosoite
PL 1001, 28101 Pori
PL 211, 26101 Rauma
Aukioloajat

Porin kampuksen kv-toimisto auki ma-pe klo 8-15.
Rauman kampuksen kv-toimisto on auki ma-pe klo 9-15.

Muina aikoina saat palvelua sähköpostitse tai puhelimitse.

Kansainvälisyyspalveluista saat apua opiskelijavaihtoon ja ulkomaiseen harjoitteluun liittyvissä asioissa. Kv-palveluista saat tietoa esimerkiksi vaihtoon hakeutumisesta, vaihto-ohjelmien säännöistä tai yleensä opiskelusta ja harjoittelusta ulkomailla.

Maisemakuva Kroatiasta

Eemil suoritti tradenomiopintojen harjoittelun Kroatiassa

Eemil Kaappa aloitti tradenomiopinnot SAMKissa vuonna 2022, koska opinnot tukevat hänen toimintaansa yrittäjänä. Eemilin yritys suunnittelee tarrasarjoja, ja yritys on työllistänyt opiskelijoita SAMKista. Eemil opiskelee yrittäjän tutkinto-ohjelmassa.

SAMKin toimitusjohtaja, rehtori Jari Multisilta

SAMKin toimitusjohtaja, rehtori Jari Multisilta: Maakunta tarvitsee kansainvälistä osaamista

Satakunnan ammattikorkeakoulusta valmistuu vuosittain yli 1000 uutta osaajaa erilaisiin tehtäviin teollisuuteen, yrityksiin ja organisaatioihin. SAMK on strategiassa valinnut koulutusalat juuri maakunnan tarpeiden näkökulmasta.

Ryhmä taiwanilaisia opiskelijoita.

SAMKin Talvikoulusta taiwanilaisille lukiolaisille kulttuuria ja oivalluksia

SAMKissa on ollut kahden viikon ajan vieraita Taiwanista. Vierailijoina on kolmisenkymmentä lukiolaisia kahdesta lukiosta, New Taipei Municipal Jhangshu International Creative Technical High Schoolista ja Living Word Lutheran High Schoolista. Mukana on myös yksi opettaja ja kaksi rehtoria.