Nainen seisoo seinän vieressä muistivihko käsissään.

Ajankohtaista

Syvenny ajankohtaisiin aiheisiin

Lue uutisia ja katso ajankohtaiset tapahtumat tapahtumakalenteristamme.

Sidosryhmämediamme Agora on suunnattu yhteistyökumppaneille, työnantajille ja alumneille. Kerran vuodessa julkaistaan Agora-lehti, joka koostetaan SAMKin menestystarinoista. Ympäri vuoden julkaistaan lisäksi mielenkiintoisia, toimintaamme taustoittavia artikkeleita. Julkaisemme myös blogeja työstä ja sen tekijöistä, asioita opinnoista tutkimukseen ja korkeakoulupolitiikkaan – henkilökohtaisella otteella. Tutustu blogeihin.
Toni Aaltonen palvelinhuoneessa.

Innovaatio SAMKissa – Tekoälypalvelin vauhdittaa oppimista

SAMKin uusi tekoälypalvelin avaa ovia opiskelijoiden syvemmälle oppimiselle. SAMKissa rakennettu ainutlaatuinen tekoälypalvelin on suunniteltu erityisesti opetuksen ja tutkimuksen käyttöön. Mistä oikein on kyse, lehtori Toni Aaltonen?

Maisemakuva Kroatiasta

Eemil suoritti tradenomiopintojen harjoittelun Kroatiassa

Eemil Kaappa aloitti tradenomiopinnot SAMKissa vuonna 2022, koska opinnot tukevat hänen toimintaansa yrittäjänä. Eemilin yritys suunnittelee tarrasarjoja, ja yritys on työllistänyt opiskelijoita SAMKista. Eemil opiskelee yrittäjän tutkinto-ohjelmassa.

Opiskelijoita istuu sohvilla.

SAMKista ennätysmäärä opiskelijoita työelämään

SAMKista valmistuu vuosittain merkittävä joukko uusia osaajia vahvistamaan varsinkin Satakunnan elinvoimaa. Viime vuonna valmistui ennätykselliset 1232 opiskelijaa, joista 226 suoritti YAMK-tutkinnon. Mitä kaikkea on tehty, jotta tähän hienoon tulokseen päästiin?

Soteala tarvitsee tulevaisuuden hoitotyön osaajia

Kaikilla sotealan organisaatioissa työskentelevillä on avoin mahdollisuus osallistua DigiSimu-hankkeen koulutusiltapäivään ja työpajoihin sekä niiden kautta vaikuttaa tulevaisuuden hoitotyön koulutukseen.

Tulppaani

SAMKista valmistui huhtikuussa yhteensä 77 opiskelijaa

SAMKista valmistui huhtikuussa yhteensä 77 opiskelijaa. Valmistuneista 12 suoritti YAMK-tutkinnon. SAMK onnittelee kaikkia valmistuneita.

Theseus-nettisivu puhelimessa.

Neljännesmiljoona opinnäytetyötä ja julkaisua netissä – Theseus on Suomen suurin julkaisuarkisto

Ammattikorkeakoulujen yhteinen opinnäytetöiden ja julkaisujen verkkokirjasto Theseus.fi tarjoaa luettavaksi jo runsaat 250 000 opinnäytetyötä ja julkaisua. SAMKin aineisto löytyy näppärästi.

Kolme SAMKin opiskelijaa poseeraa violetin seinän edessä.

Sidosryhmämedia Agora – Osaamisuutiset

Lue kuulumisiamme verkkolehti Agorasta (ISSN 2242-2528).
Lue Agoran digiversiota Linkki avautuu uuteen välilehteen