Hymyilevä nainen katsoo kameraan.

SAMK työpaikkana

Meille on hyvä tulla!

Jokainen rekrytointi on meille tärkeä ja jokainen kohtaaminen ainutlaatuinen. Meille monimuotoisuus on voimavara. Arvostamme jokaista työntekijää yksilönä. Yhdistämme osaajat eri uravaiheista ympäri maailmaa ja rakennamme yhdessä menestyksekästä tulevaisuutta.

Uskomme vahvaan tiimityöhön, avoimuuteen, yhteistyöhön sekä yhteisöllisyyteen – teemme siis töitä yhdessä!

SAMK työnantajana

Kannustamme henkilöstöämme rohkeaan ideointiin ja ammatilliseen kehitykseen. Meillä pääset nauttimaan liikunta- ja kulttuurieduista, lisäksi käytettävissäsi ovat CampusMoWe-korkeakoululiikunnan palvelut. Tarjoamme joustavat työajat sekä etätyömahdollisuuden tehtäväsi mukaan. Modernit työtilat, ajantasaiset työvälineet ja kokeneet ammattilaiset ovat tukenasi täyttämässä yhteisiä tavoitteitamme. Arvomme yhdistävät meitä ja työskentelemme strategialähtöisesti.

Haluamme olla rekrytoinnissa hyviä ja teemme sen parantamiseksi jatkuvasti töitä. Näemme jokaisen uuden työntekijämme investointina tulevaisuuteen ja panostammekin aikaa ja resursseja varmistaaksemme, että jokainen uusi jäsen tiimissämme saa kattavan ja laadukkaan perehdytyksen. Arvomme yhdistävät meitä ja työskentelemme strategialähtöisesti.

Avoimet työpaikat

Avoin hakemus

Kaksi henkilöä kiipeämässä portaita ylöspäin taustalla kaksi miestä juttelee.

Avoin hakemus

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia innostavaan ja kehittyvään työyhteisöömme. Liity Talent Communityymme ja saat ensimmäisten joukossa kuulla, kun meillä avautuu mielenkiinnon kohteitasi vastaavia tehtäviä!
Liity TalentCommunityymme Linkki avautuu uuteen välilehteen

Rekrytointiprosessi

Julkaisemme kaikki SAMKin avoimet työpaikat kotisivuillamme sekä erikseen valituissa medioissa. Hakuaika tehtäviin on yleensä noin kaksi viikkoa.

Rehtorin vahvistama valintaryhmä tutustuu hakemuksiin, valitsee haastateltavat, osallistuu haastattelutilanteeseen valitulla SAMK-kampuksella sekä tekee valintaehdotuksen.

Haastatteluun kutsutut hakijat suorittavat tehtäväkohtaisesti laaditun soveltuvuusarvioinnin verkossa. Haastatteluihin valitaan yleensä noin 4-6 hakijaa. Haastattelutilanteeseen sisältyy tehtäväkohtaisesti joko opetusnäyte tai mahdollinen työnäyte.

Valintaryhmä tekee ehdotuksen rehtorille ja huolehtii hakijaviestinnästä.

Jäikö jokin asia mietityttämään rekrytointiprosessissamme? Mitä olisit vielä halunnut tietää? Onko sinulle kehitysideoita?

Ota yhteyttä rekrytointi@samk.fi
Sininen banner, jossa lukee Suomen aktiivisin työpaikka, sertifikaatti.
Leima, jossa lukee winner, international employer of the year 2023.

Kolme nostoa

Yhdenvertaisuus. Osallisuus. Tasa-arvo. Esteettömyys. Saavutettavuus.

Kaksi opiskelijaa seisoo aurinkopaneelien takana turvavaatteet päällä.

Kestävää ja vastuullista tulevaisuutta rakentamassa yli 10 vuotta

Kolme SAMKin opiskelijaa poseeraa violetin seinän edessä.

Vuoden 2023 menestystarinat julkaistu – Uusi Agora-lehti ilmestyi

Vuoden 2023 menestystarinat on julkaistu SAMKin sidosryhmälehti Agoran uusimmassa numerossa. Agora on ilmestynyt painettuna ja sen voi lukea myös verkossa.

SAMKin Youtube-kanava.

SAMK mukana TKI-kärjet 2024 -kilpailussa kahdella videolla

Valtakunnallinen ammattikorkeakoulujen TKI-kärjet-kilpailu järjestetään jälleen maaliskuussa 2024. SAMK osallistuu kilpailuun kahdella kilpailuvideolla, joilla esitellään tutkimustoimintaamme.

Henna Kyhä istuu keltaisella tuolilla.

Tutkimuspäällikkönä työikäisten hyvinvoinnin asialla

SAMKissa toimii nyt Ihmisen toimintakyvyn tutkimuskeskus. Keskuksen toiminta keskittyy satakuntalaisten työntekijöiden hyvinvointiin ja sen myötä maakunnan työvoiman saatavuuden haasteisiin. Ihmisen toimintakyvyn tutkimuskeskusta vetää tutkimuspäällikkö ja kasvatustieteen tohtori Henna Kyhä.