Toimitusverkoston kehittäminen (YAMK)

Toimitusverkoston kehittämisen tutkinto-ohjelma antaa kattavan kuvan toimitusketjun ja -verkoston merkityksestä yrityksen toimintojen osana sekä kotimaisessa että kansainvälisessä toiminnassa.

YAMK (useita tutkintonimikkeitä)

60/90 opintopistettä
40 aloituspaikkaa
Ylempi ammattikorkeakoulututkinto
Opintojen kesto: noin 2 vuotta
Kampus: 100 % verkkototeutus

Tärkeät päivämäärät

Hakuaika: 4.–14.9.2023
Valintakurssille ilmoittautuminen: 4.–21.9.2023
Opinnot alkavat: tammikuu 2024

 

Hakeminen Opintopolussa

Hakulomake täytetään hakuaikana Opintopolussa (myös lisätiedot koulutuksesta ja valintaperusteista):

Toimitusverkoston kehittäminen (ylempi AMK)

Toimitusverkostojen kehittämisen asiantuntijaksi

Koulutus antaa erittäin kattavan kuvan toimitusketjun ja -verkoston merkityksestä yrityksen toimintojen osana sekä kotimaisessa että kansainvälisessä toiminnassa. Koulutuksen suorittanut pystyy operoimaan asiantuntijana erilaisissa tiedon, tavaran ja materiaalin hankintaan ja liikutteluun liittyvissä tehtävissä aina suunnittelusta, toteutuksen kautta analysointiin ja kehittämiseen niin, että yrityksen tai organisaation suorituskyky osana toimitusverkostoa kehittyy. Koulutus keskittyy erilaisiin yrityksen ja organisaatioiden perustehtäviin tarkastellen niitä nimenomaan toimitusverkoston osana.

Toimitusverkostojen kehittämisen opinnoissa opiskellaan joustavasti ja yhteisöllisesti työn ohessa. Opiskelija oppii tunnistamaan työelämän kehittämiskohteita ja löytämään niihin ratkaisuja. Koulutus on tarkoitettu työelämässä oleville eri alojen edustajille, jotka toimivat nyt tai tulevaisuudessa toimitusketjun tai toimitusverkoston hallinnan tehtävissä. Koulutus soveltuu yhtä hyvin teollisuuden tuotehankinnan parissa toimiville kuin palvelusektorin hankinnoista ja toimituksista vastaavillekin.

 

 

Koulutuksen kuvaus

Lisää aiheesta

SAMKin Terveyden edistämisen ylempi AMK-opiskelija Porin kampuksella.
| Hyvinvointi ja terveys

YAMK-opinnot auttavat etenemään esimiestehtäviin

”Työnantajani on selkeästi arvostanut Terveyden edistämisen YAMK-koulutusta. Olen saanut hyödyntää opintojani työssäni laajasti muun muassa toiminnan kehittämisessä ja muutosjohtamisessa. Opinnot antoivat eväitä...
| Liiketoiminta

Johtamisopinnoista potkua urakehitykseen

Tuija Itkosen tradenomi (YAMK) -opinnot ovat loppusuoralla. Johtamisen ja palveluliiketoiminnan koulutuksen pariin jalkinesuunnittelijan ja painopinnanvalmistajan toi urakehitystoiveet. Ylemmän amkin tradenomiopinnot ovat Tuijan...

Lisätietoja

Lisätietoja hakemisesta

hakijapalvelut@samk.fi
(02) 623 4801

Lisätietoja koulutuksesta

Anne Pohjus
044 710 3620
etunimi.sukunimi@samk.fi

Kampuksesi

SAMK-kampus Rauma
26100 Rauma

Kysy lisää koulutuksesta hakutoimistostamme