Syksyn haut käynnistyivät – SAMKissa tarjolla kahdeksan koulutusta

Syksyn hakuaika on käynnistynyt. Haku päättyy 14.9.2023. SAMKissa on tarjolla kahdeksan koulutusta, joiden opinnot alkavat vuoden 2024 alussa.

4.9.2023 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Tomi Glad

Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijoita Porin kampuksella. Kuva: Tomi Glad

Insinööriopiskelijoita lehtori Annika Suvelan ohjauksessa SAMKin kampuksella (arkistokuva).

Tarjolla on AMK-tutkintoja päivä-, verkko- ja monimuotototeutuksena sekä kaksi ylempään AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta. Aloituspaikkoja AMK-tutkintoon johtavassa koulutuksessa on yhteensä 215 ja ylempään AMK-tutkintoon johtavassa koulutuksessa 80.

– Suomenkielisten koulutusten haku tapahtuu korkeakoulujen yhteishaussa, ja englanninkielisiin koulutuksiin SAMK järjestää oman erillishaun. Hakuaika on kummassakin haussa sama, ja molemmat haut toteutetaan Opintopolussa, toteaa opiskelijapalveluiden päällikkö Janne Santala.

Raumalla päiväopetuksena toteutettava International Business -koulutus tarjoaa mahdollisuudet työllistyä hyvin erilaisiin kansainväliseen liiketoimintaan liittyviin tehtäviin.

Hoitotyön ammattikorkeakouluopinnot ovat haussa suomen- ja englanninkielisessä päivätoteutuksessa sekä suomenkielisinä monimuoto-opintoina. Porissa opiskelevat sairaanhoitajaopiskelijat perehtyvät hoitotyön tieto-, taito- ja arvoperustaan sekä teoriassa että käytännön taitojen harjoitteluissa.

Liiketalouden tutkintoon johtava koulutus tarjotaan kokonaan verkko-opintoina ja konetekniikan opinnot monimuotototeutuksena. Verkko- ja monimuoto-opintoja voi suorittaa joustavasti työn ohessa.

Ylempään AMK-tutkintoon johtavista koulutuksista haussa ovat toimitusverkoston kehittämisen sekä hyvinvointipalveluiden kehittämisen ja johtamisen verkkototeutukset.

Erillishaussa on lisäksi samaan aikaan energia- ja ympäristötekniikan muuntokoulutus. Lue lisää muuntokoulutuksesta.

Lisätietoja:

Opiskelijapalveluiden päällikkö Janne Santala, 044 710 3012

 


Haussa ovat seuraavat tutkintoon johtavat koulutukset:

AMK-tutkinnot päiväopiskeluna | Full-time studies

Bachelor of Business Administration

Sairaanhoitaja (AMK) tai Bachelor of Health Care

AMK-tutkinnot monimuoto- & verkko-opintoina

Sairaanhoitaja (AMK)

Tradenomi (AMK)

Insinööri (AMK)

YAMK-tutkinnot

Liiketalous ja palvelualat

Sosiaali- ja terveysala

4.9.2023 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Tomi Glad

Lisää aiheesta

Opiskelijoita SAMKin kirjastossa.
| SAMK

Kevään yhteishaku päättyi − SAMKin hakijamäärä kasvoi

Yhteishaku ammattikorkeakouluihin on päättynyt. SAMKiin oli ensisijaisia hakijoita lähes 3200 ja hakemuksia yhteensä lähes 10200. Aloituspaikkoja kohti vetovoima oli keskimäärin 2,5 ensisijaista hakijaa.
Kaksi opiskelijaa kävelee kirjastossa.
| Opinnot ja opetus

Kansainvälisten koulutusten haku päättyi – SAMKiin ennätysmäärä hakijoita

Haku SAMKin kansainvälisiin tutkintoon johtaviin koulutuksiin päättyi eilen. Yhteentoista hakukohteeseen tuli yhteensä yli 18 400 hakemusta yli 9 000 yksittäiseltä hakijalta.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Twitter

Porin Saskiat palkitsi kolme SAMKista viime keväänä kuvataiteilijaksi valmistunutta taiteilijaa, Senja Teriahon, Noora Lyyran ja Janina Haapasen. Heidän töitään on nyt esillä Galleria Porin Saskiassa.

#kuvataide #katsetulevaisuuteen

Mobiilirobottitestaus jatkuu DiakonTerveydessä. Robotti saattaa asiakkaat vaikka ryhmäliikuntaan tai kotihoidon toimistolle. Yhteistyössä @SatakunnanAMK @RoboAI2 @TampereUni @SuomenAkatemia ja Diakon.

SAMK has conducted a student well-being survey for several years. Despite national concerns about the students’ well-being, the overall well-being of SAMK students has improved from what it was a few years ago.

#thinkfuture #wellbeing

Haemme johtamisen lehtoria vahvistamaan alan osaamista opetuksessa ja tutkimustoiminnassa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva 1.1.2024 alk. Ensisijainen toimipaikka Pori. Haku päättyy 13.10.2023 klo 16.
#katsetulevaisuuteen #rekry #avoimettyöpaikat

A two-day Nordic Business Forum Studio Rauma is ongoing at the SAMK Campus Rauma. Futurist and tech leader Amy Webb is now presenting “The Futures of Artificial Intelligence”.

#thinkfuture #artificialintelligence