Haku SAMKiin käynnistyi ─ Haussa paikkoja keväällä 2023 käynnistyviin tutkinto-ohjelmiin

Syksyn hakuaika SAMKiin on käynnissä 14.9.2022 asti. SAMKista on syksyn haussa kymmenen tutkinto-ohjelmaa. Osa koulutuksista tarjotaan kokonaan englannin kielellä.

31.8.2022 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Tomi Glad

SAMKin Porin kampus ylhäältä päin kuvattuna./ SAMK Pori Campus seen from above.

Uudet opiskelijat ovat aloittaneet opintonsa pääosin tällä ja viime viikolla. Kuvassa SAMKin Porin kampus.

SAMKista on hakukohteina yhteensä neljä päivätoteutuksena tarjottavaa tutkinto-ohjelmaa, kaksi monimuoto- tai verkkototeutuksena tarjottavaa tutkinto-ohjelmaa ja kaksi ylempään AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta. Osa koulutuksista tarjotaan kokonaan englannin kielellä. Englanninkielisten tutkinto-ohjelmien haku on alkanut jo aiemmin elokuussa.

– Ylempien AMK-tutkintojen kysyntä työmarkkinoilla on kasvussa. Hyvinvointipalveluiden kehittämisen ja johtamisen sekä toimitusverkoston kehittämisen tutkinto-ohjelmissa oppii johtamistaitojen lisäksi tunnistamaan työelämän kehittämiskohteita ja löytämään niihin ratkaisuja, toteaa opiskelijapalveluiden päällikkö Janne Santala.

SAMKin tutkinto-ohjelmien lisäksi yhteishaussa on mukana ensimmäistä kertaa Tampereen ammattikorkeakoulun (TAMK) Porissa järjestämä röntgenhoitajan koulutus. Koulutuksella vastataan erityisesti alueelliseen työvoimatarpeeseen, ja koulutus toteutetaan yhteistyössä SAMKin ja SataDiagin kanssa.

Haussa ovat seuraavat tutkinto-ohjelmat:

AMK-tutkinnot päiväopiskeluna

AMK-tutkinnot monimuoto- & verkko-opintoina

Ylemmät AMK-tutkinnot

Opiskelijoiden valinta tutkinto-ohjelmiin tapahtuu todistusvalintojen, valintakokeiden tai valintakurssien avulla syksyn aikana. Koulutukset alkavat tammikuussa 2023.

 

Lisätiedot:

Opiskelijapalveluiden päällikkö Janne Santala, p. 044 710 3012, janne.santala@samk.fi

31.8.2022 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Tomi Glad

Lisää aiheesta

Fysioterapian opiskelijoita luokassa
| SAMK

SAMKin koulutukset vetovoimaisia – sosiaalialan monimuotototeutukseen yli 1000 hakijaa

Korkeakoulujen kevään 2022 toinen yhteishaku, jossa oli mukana SAMKin suomenkielisiä tutkinto-ohjelmia, on päättynyt. SAMKiin oli hakijoita yli 8000, joista ensisijaisia oli yli 2400. Ensisijaisia hakijoita SAMKiin oli noin 2,6 yhtä aloituspaikkaa kohti.
Tekniikan opiskelijoita englannintunnilla Quizlet-sanapelin kimpussa.
| SAMK

SAMKin kansainvälisiin koulutuksiin ennätysmäärä hakijoita

Haku SAMKin kansainvälisiin tutkintoon johtaviin koulutuksiin päättyi eilen. SAMKiin oli ennätysmäärä hakijoita.

Uusimmat uutiset

Hyvinvoinnin apuvälineitä ikäihmiselle.
| Hyvinvointi ja terveys

Teknologian käyttöönottoa halutaan madaltaa ohjauksella, kokeilulla ja lainauksella

Satakunnan alueella kehitetään uutta toimintaa, jossa ikääntyneiden ja toimintakyvyltään alentuneiden henkilöiden on mahdollista saada matalalla kynnyksellä ohjausta arkea helpottavasta teknologiasta ja pienapuvälineistä.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

A two-day Nordic Business Forum Studio Rauma is ongoing at the SAMK Campus Rauma. Futurist and tech leader Amy Webb is now presenting “The Futures of Artificial Intelligence”. Amy Webb provides the strategic foresight and forecasting crucial to businesses adapting and positioning themselves for sustained success in this era of transformation.#thinkfuture #artificialintelligence ... See MoreSee Less
View on Facebook
Twitter

A two-day Nordic Business Forum Studio Rauma is ongoing at the SAMK Campus Rauma. Futurist and tech leader Amy Webb is now presenting “The Futures of Artificial Intelligence”.

#thinkfuture #artificialintelligence

Projektien kautta voidaan mahdollistaa monenlaista mielenkiintoista ja tärkeää asiaa. Tässä yksi esimerkki 3D- tulostuksesta. @SatakunnanAMK
@RoboAI2

Harjavaltalainen palveluyksikkö otti digiloikan – polttopuut ovat vaihtuneet 3D-tulostukseen:

Satakunnan alueella kehitetään uutta toimintaa, jossa ikääntyneiden ja toimintakyvyltään alentuneiden henkilöiden on mahdollista saada matalalla kynnyksellä ohjausta arkea helpottavasta teknologiasta ja pienapuvälineistä.

#katsetulevaisuuteen

Haemme johtamisen lehtoria vahvistamaan alan osaamista opetuksessa ja tutkimustoiminnassa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva 1.1.2024 alk. Ensisijainen toimipaikka Pori. Haku päättyy 13.10.2023 kello 16.
#katsetulevaisuuteen #rekrytointi #työpaikat

SAMKissa on toteutettu jo useana vuonna opiskelijahyvinvointikysely. Viimeisin toteutus osoittaa, että SAMKin opiskelijoiden yleinen hyvinvointi on kohentunut muutaman vuoden takaisesta.

#opiskelijahyvinvointi #katsetulevaisuuteen