Skip to content

Opiskelijahyvinvointi

Opiskelijoiden hyvinvointi on SAMKille tärkeää. Opiskelijahyvinvointia tukevat palvelut ovat opiskelijoiden käytössä koko opiskelun ajan.

Opiskelijaterveydenhuolto

Opiskeluterveydenhuollon palvelut on tarkoitettu päätoimisille opiskelijoille kotipaikasta riippumatta. Maksut ovat asetusten mukaiset.

Terveydenhoitajan palvelut on tarkoitettu kaikille opiskelijoille.

Häirintäyhdyshenkilöt

Opiskelijakunta SAMMAKKOlla on kaksi häirintäyhdyshenkilöä, joilta opiskelijat saavat tukea kohdatessaan syrjintää, kiusaamista tai häirintää.

Häirintäyhdyshenkilöt voivat auttaa asian selvittämisessä ja eteenpäin viemisessä opiskelijan niin halutessa.

Koronatiedotus

SAMKissa seurataan jatkuvasti koronavirustilannetta ja terveysviranomaisen ohjeistuksia asiassa. Haluamme suojata työyhteisömme jäseniä sairastumisilta.

SAMKissa seurataan jatkuvasti koronavirustilannetta ja terveysviranomaisen ohjeistuksia asiassa.

Paikkakuntakohtaiset opiskelijahyvinvointipalvelut

Kaikki ei suju aina suunnitelmien mukaan, vaan jokainen ihminen kohtaa elämässään vaikeuksia. Silloin itselle tärkeiden ihmisten tuki ja aika auttavat, mutta toisinaan ulkopuolinen apu voi olla tarpeen. Hae rohkeasti apua, koska sinä olet oman elämäsi paras asiantuntija.

SAMKin opiskelijoita haalarit päällä ulkona.
Anna meille palautetta

Anna palautetta

Löysitkö etsimäsi? Anna ruusuja tai risuja nettisivuistamme. Pyrimme alati kehittämään sivujamme, jotta voimme palvella käyttäjiämme paremmin. Siirry palautelomakkeeseen klikkaamalla alta.

Palautelomakkeeseen