SAMK-kampus Pori

Kampus sijaitsee Porin keskustassa, rautatieaseman ja Matkakeskuksen vieressä Asema-aukiolla osoitteessa Satakunnankatu 23.
Aukioloajat ja poikkeukset

4200 opiskelijan kampus

  • Pinta-ala: 19 200 m²
  • Sijainti: Satakunnankatu 23, Pori
  • Valmistunut keväällä 2017
  • Kampus elää BYOD-ajassa

600 tutkintoa vuosittain

  • Koulutusaloja: liiketalous, matkailu, sosiaali- ja terveysala, tekniikka
  • Tutkintokoulutuksia suomeksi ja englanniksi (AMK, monimuoto ja YAMK)

Faktat

  • Rakennuttaja: Citycon Oyj
  • Arkkitehti: Arkkitehti Oy Asmala
  • Urakoitsijat: NCC Rakennus Oy ja Are Oy
  • Kiinteistön omistaja: Hemsö Fastighets AB

Virtuaalikierros Porin kampuksella

Porin kampuksen oppimisympäristöt

Uuden kampuksen tilat on suunniteltu kokonaan uusista lähtökohdista muunneltaviksi, akustisesti toimiviksi luokkahuoneiksi, joissa erilaiset tavat oppia ja opettaa ovat mahdollisia.

Luokat ovat pääsääntöisesti jaettavissa kahtia ja käytettävissä pienempinä tiloina esimerkiksi pienryhmäopetuksen tai ohjauksen tarpeisiin. Perinteinen videotykki on korvattu osassa tiloista kosketustaululla. Taulu toimii opetustilanteessa myös valkotauluna, jonka muistiinpanot on helposti siirrettävissä opiskelijoiden käyttöön verkko-opetusalustan kautta. Opettajan työpiste on pieni ja liikuteltava, joten opettaja voi niin halutessaan siirtyä opettamaan kokonaan osassa tiloista kosketustaulun kautta.

Tiloissa on lisäksi käytettävissä SAMKissa kehitetty HILL-konseptin mukainen, verkkovälitteisen lähiopetuksen mahdollistava tekniikka. Konsepti mahdollistaa sen, että opiskelijalla verkossa on yhtälainen mahdollisuus osallistua opetustilanteeseen kuin luokassa olevillakin. Hän näkee ja kuulee luokan tapahtumat reaaliaikaisesti ja voi osallistua kommentoimalla tai jakamalla materiaalia omalta laitteeltaan luokkaan. Opetustilanteet on mahdollista myös nauhoittaa niille opiskelijoille, jotka eivät pääse paikalle.

Opiskelijat SAMK-kampus Porin neuvotteluhuoneessa.

Koko kampus toimii oppimisympäristönä. Kampuksella on erilaisia ja eri kokoisia itseopiskeluun ja ryhmätöihin sopivia tiloja. Niitä löytyy lähes kaikilta käytäviltä, erillisistä ryhmätyö- ja kokoustiloista sekä myös esimerkiksi kirjastosta.

Verkko-opetuksen koordinaattori Katja Lempinen, SAMK

Opiskelija SAMK-kampus Porin kirjastossa.

Yhteystiedot

SAMK-kampus Pori

Postiosoite
PL 1001, 28101 PORI

Käyntiosoite
Satakunnankatu 23, Pori

(02) 620 3000

Kampukselta löytyy opiskelijaravintola Skene ja kahvila Agora. Samassa rakennuksessa sijaitsee K-supermarket Kampus, ja Porin keskustan palvelut ovat kilometrin päässä.

Aerial photograph of SAMK campus Pori.

Löytötavarat: SAMK-kampus Porin löytötavarat toimitetaan Satakunnan löytötavaratoimistoon maanantaisin. Kampukselta löydetyt tavarat voi toimittaa Atriumin Infopisteelle. Satakunnan löytötavaratoimisto: p. 0600 1411, www.satatavara.fi

Lisää aiheesta

Kulttuurikeskuksen kyltin paljastus SAMK-kampus Porin kirjastossa.
| SAMK

SAMK avasi Chinese Culture Centerin Porin kampuksella

Koulutukseen, kieleen ja kulttuuriin perustuvan keskuksen yhteistyökumppanina on Beijing City University, joka vastaa opetuksesta. Avajaisissa oli esillä perinteinen kiinalainen keramiikka, lääketiede ja kalligrafia sekä kiinalaisen taiteen näyttely.
Aurinkoseurain edestäpäin kuvattuna SAMKin katolla
| Energia

Aurinkoseuraaja kerää sähköä Porin-kampuksella ja palvelee sekä opetusta että tutkimusta

SAMKin Porin-kampuksen pihamaalla aurinkoenergiaa träkkeri eli aurinkoseuraaja. Viime syksynä asennettu träkkeri on osa kampuksen aurinkosähkölaitteistoa, jota käytetään sekä opetuksessa että tutkimuksessa.