SAMK-kampus Pori

Kampus sijaitsee Porin keskustassa, rautatieaseman ja Matkakeskuksen vieressä Asema-aukiolla osoitteessa Satakunnankatu 23.

Aukioloajat ja poikkeukset

4200 opiskelijan kampus

  • Pinta-ala: 19 200 m²
  • Sijainti: Satakunnankatu 23, Pori
  • Valmistunut keväällä 2017
  • Kampus elää BYOD-ajassa

600 tutkintoa vuosittain

  • Koulutusaloja: liiketalous, matkailu, sosiaali- ja terveysala, tekniikka
  • Monitoimisali SAMK Agora: tilaa 1000 hengen kokouksiin ja tapahtumiin

Faktat

  • Rakennuttaja: Citycon Oyj
  • Arkkitehti: Arkkitehti Oy Asmala
  • Urakoitsijat: NCC Rakennus Oy ja Are Oy
  • Kiinteistön omistaja: Hemsö Fastighets AB

Uudet oppimisympäristöt

Uuden kampuksen tilat on suunniteltu kokonaan uusista lähtökohdista muunneltaviksi, akustisesti toimiviksi luokkahuoneiksi, joissa erilaiset tavat oppia ja opettaa ovat mahdollisia.

Luokat ovat pääsääntöisesti jaettavissa kahtia ja käytettävissä pienempinä tiloina esimerkiksi pienryhmäopetuksen tai ohjauksen tarpeisiin. Perinteinen videotykki on korvattu osassa tiloista kosketustaululla. Taulu toimii opetustilanteessa myös valkotauluna, jonka muistiinpanot on helposti siirrettävissä opiskelijoiden käyttöön verkko-opetusalustan kautta. Opettajan työpiste on pieni ja liikuteltava, joten opettaja voi niin halutessaan siirtyä opettamaan kokonaan osassa tiloista kosketustaulun kautta.

Tiloissa on lisäksi käytettävissä SAMKissa kehitetty HILL-konseptin mukainen, verkkovälitteisen lähiopetuksen mahdollistava tekniikka. Konsepti mahdollistaa sen, että opiskelijalla verkossa on yhtälainen mahdollisuus osallistua opetustilanteeseen kuin luokassa olevillakin. Hän näkee ja kuulee luokan tapahtumat reaaliaikaisesti ja voi osallistua kommentoimalla tai jakamalla materiaalia omalta laitteeltaan luokkaan. Opetustilanteet on mahdollista myös nauhoittaa niille opiskelijoille, jotka eivät pääse paikalle.

Satakunnan ammattikorkeakoulu Pori
Satakunnan ammattikorkeakoulun uusi kampus. Kuva: Tomi Glad

Koko kampus toimii oppimisympäristönä. Kampuksella on käytettävissä erilaisia ja eri kokoisia opiskelijoiden itseopiskeluun ja ryhmätöihin sopivia tiloja. Niitä löytyy lähes kaikista käytävätiloista, erillisistä ryhmätyö- ja kokoustiloista sekä myös esimerkiksi kirjastosta.

Verkko-opetuksen koordinaattori Katja Lempinen, SAMK

Kartta

Kampukselta löytyy opiskelijaravintola Skene ja kahvila Agora. Samassa rakennuksessa sijaitsee K-supermarket City ja Porin keskustan palvelut ovat kilometrin päässä.

Löytötavarat: SAMK-kampus Porin löytötavarat toimitetaan Satakunnan löytötavaratoimistoon maanantaisin. Kampukselta löydetyt tavarat voi toimittaa Atriumin Infopisteelle. Satakunnan löytötavaratoimisto: p. 0600 1411, www.satatavara.fi

 

 

Lisää aiheesta

| Teknologia

Robotiikka Akatemia teknologian aallonharjalla – keskiössä kokeilukulttuuri

Reilun vuoden toiminnassa ollut Robotiikka Akatemia on moderni opetusmuoto, joka keskittyy käytännön yritysprojekteihin ja konkreettiseen teknologiaosaamisen kasvattamiseen.
| Matkailu

Restonomien SM-kisoista hopeaa ja hyödyllisiä kokemuksia

Matkailun opiskelijat Sonja Röntynen, Kiia Mäkinen, Taru Hyrkäs ja Elina Tiainen matkustivat toiselle puolelle Suomea Joensuuhun RESTO2019-kisoihin ja nappasivat toisen sijan. Karjalainen vieraanvaraisuus ja välittömyys purivat hyvin porilaisnaisiin, jotka eivät itsekään jää sanattomaksi. Yksi kilpailun tarkoituksista onkin omien ideoiden esittämisen ja esittelyn taito.
Anna meille palautetta

Anna palautetta

Löysitkö etsimäsi? Anna ruusuja tai risuja nettisivuistamme. Pyrimme alati kehittämään sivujamme, jotta voimme palvella käyttäjiämme paremmin. Siirry palautelomakkeeseen klikkaamalla alta.

Palautelomakkeeseen