SAMK nursing students in simulation

Terveyden ja hyvinvoinnin simulaatiokeskus

Tosielämän tilanteita turvallisessa ympäristössä, ajanmukaisin menetelmin

Simulaatiokeskus tarjoaa tosielämää jäljittelevän oppimisympäristön. Tilat sijaitsevat Porin kampuksella ja ne on varustettu korkeateknisillä, laadukkailla simulaatiolaitteilla. Simulaatiokeskuksesta löytyy niin sairaalan vuodeosasto, poliklinikka ja leikkaussali sekä monipuolinen kodinomainen huoneisto.

Yleistä

Tietoa simulaatiokeskukseta

Simulaatio on turvallinen tapa oppia uusia asioita ennen tosielämän tilanteita. Potilasturvallisuuden lisäksi opetuksessa korostuvat hyvät vuorovaikutus-, konsultointi- ja tiimityöskentelytaidot sekä päätöksenteko-osaaminen.

Opetuksessa käytetään ajanmukaista pedagogiikkaa ja uusimpia opetusmenetelmiä.

Simulaatiotyöskentely kehittää ryhmätyötaitoja ja kannustaa oman roolin ottamiseen kiireellisessä tai yllättävässäkin tilanteessa. Simulaatiotilanteissa opitaan myös eri ammattiryhmien yhteistyötä (esim. sairaanhoito, fysioterapia, kuntoutus, sosiaaliala).

Palvelumme

Mitä tarjoamme kumppaneillemme?

Tarjoamme terveyden ja hyvinvoinnin simulaatioympäristöä myös yhteistyökumppaneiden käyttöön. Aiheina voivat olla esimerkiksi monialaiset TYKY-päivät tai koulutuspäivät (esim. AVH-häiriöt, sydäninfarkti, tajuttomuus, hengitysvajaus).

Simulaatio-oppimisen avulla voidaan ylläpitää ammatissa tarvittavaa osaamista. Lisäksi simulaatiot mahdollistavat haastavien tilanteiden toistamisen, joten tilanne ei jää ainutkertaiseksi.

Tutustu simulaatiokeskukseen virtuaalikierroksella

Simulaatiokeskukseen pääsee tutustumaan interaktiivisen virtuaalikierroksen avulla! Virtuaalikierroksen ovat työstäneet yhdessä Santeri Saari, Anja Poberžnik, Sinikka Paukkunen ja Kirsti Virta.

Klikkaa itsesi virtuaalikierrokselle tästä!

Sijainti

Täältä löydät meidät

SAMK-kampus Pori
Satakunnankatu 23, Pori
A-osa, 2. kerros

Katso sijaintimme kartalta Linkki avautuu uuteen välilehteen

Yhteyshenkilö

Katri Inkinen

Opetushoitaja
+358 44 710 3233 katri.inkinen@samk.fi
Vastuualueyksikkö
Hyvinvointi ja terveys
Toimintayksikkö
Hoitotyö
Tiimi
Hoitotyö (päivä)
Toimipaikka
SAMK-kampus Pori
Lue lisää