Skip to content

Syksyn yhteishaku käynnistyy – SAMKissa haussa kahdeksan koulutusta

Ammattikorkeakoulujen syksyn yhteishaku on 2.–16.9.2020. SAMKissa on tarjolla kahdeksan koulutusta, joiden opinnot alkavat vuoden 2021 alussa.

2.9.2020 | Teksti: Reetta Vähä-Aho | Kuva: Tomi Glad

Hoitotyön opiskelijoita simulaatioluokassa.
Hoitotyön simulaatiotunti menossa. Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijoita. Kuva: Tomi Glad

Tarjolla on AMK-tutkintoja päivä- ja monimuotototeutuksena sekä kolme ylempään AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta. Aloituspaikkoja AMK-tutkintoon johtavassa koulutuksessa on SAMKissa yhteensä 165 ja ylempään AMK-tutkintoon johtavassa koulutuksessa 100.

Ylempien AMK-tutkintojen (master) tarjontaan on noussut uusi koulutus Toimitusverkoston kehittäminen. Koulutus antaa valmiudet toimia toimitusketjujen ja -verkostojen hallinnan strategisissa asiantuntija- ja johtotehtävissä.

– Koulutus on tarkoitettu työelämässä oleville eri alojen edustajille, jotka toimivat nyt tai tulevaisuudessa toimitusketjun tai toimitusverkoston hallinnan tehtävissä. Koulutus soveltuu yhtä hyvin teollisuuden tuotehankinnan parissa toimiville kuin palvelusektorin logistiikan tai julkisten hankintojen tehtävistä vastaaville, kertoo yliopettaja Anne Pohjus.

Ylempään AMK-tutkintoon johtavista koulutuksista haussa ovat lisäksi englanninkielinen Business Management and Entrepreneurship sekä tekniikan ylempi ammattikorkeakoulututkinto. Business Management and Entrepreneurship on liiketalouden ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneille, jotka haluavat edetä urallaan sekä kehittää itseään ja verkostoaan. Tekniikan ylemmässä ammattikorkeakoulututkinnossa on mahdollisuus syventää osaamista rakennustekniikassa tai sähkö- ja automaatiotekniikassa.

Hoitotyön ammattkorkeakouluopinnot ovat haussa suomen- ja englanninkielisessä päivätoteutuksessa sekä suomenkielisenä monimuoto-opintona. Sairaanhoitajaopiskelijat perehtyvät hoitotyön tieto-, taito- ja arvoperustaan sekä teoriassa että käytännön taitojen harjoitteluissa.

Englanninkielinen päiväopetuksena Raumalla toteutettava International Business -koulutus tarjoaa mahdollisuudet työllistyä hyvin erilaisiin kansainväliseen liiketoimintaan liittyviin tehtäviin. Tulevaisuuden työtehtävät voivat liittyä mm. myyntiin, markkinointiin, rahoitukseen, taloushallintoon, satamatoimintoihin tai vaikka laivanrakennukseen.

Liiketalouden opinnot ovat haussa monimuoto-opetuksena. Koulutuksessa voi suuntautua julkishallinnon kehittämiseen, rahoitukseen ja sijoittamiseen, yritysjuridiikkaan sekä esimiestyön kehittämiseen.

Koulutuksiin haetaan Opintopolussa.

AMK-tutkinnot

Ylemmät AMK-tutkinnot

Lisätietoja:

Lue lisää koulutuksista

Lisätietoa yhteishausta: opiskelijapalveluiden päällikkö Janne Santala, 044 710 3012, janne.santala@samk.fi

 

 

Lisää aiheesta

Kannettava tietokone pöydällä
| SAMK

Ammattikorkeakoulut vastasivat kevään yhteishaussa esitettyihin toiveisiin – paikan vastaanottaneita 5600 enemmän kuin viime vuonna

Ammattikorkeakouluissa aloittaa tänä vuonna 5600 uutta opiskelijaa enemmän kuin vuonna 2019. Ammattikorkeakoulut kantavat yhteiskuntavastuuta lisäämällä opiskelijamääriä huomattavasti enemmän kuin kesäkuun lisätalousarviolla tavoitellulla 2200 aloituspaikalla.
Ralph Rabang seisoo värikkään seinän edessä.
| Hyvinvointi ja terveys

Opiskelijatarina: Kansainvälinen koulutus avaa ovet maailmalle – suomalaista Nursing-tutkintoa arvostetaan

Filippiiniläinen Ralph Rabang halusi avartaa mahdollisuuksiaan työelämässä. Hän haki SAMKiin kansainväliseen sairaanhoitajakoulutukseen, vaikka kotimaasta oli sama tutkinto taskussa. Kansainvälinen tutkinto avaa ovet myös ulkomaille.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMKiin haki syksyn yhteishaussa 2607 hakijaa yhteensä kahdeksaan eri koulutusohjelmaan. Suosituin hakukohde huikealla 1459 hakijalla oli Liiketalouden koulutusohjelma Huittisissa, joka järjestetään 100% verkkototeutuksena. Kiitos kaikille hakijoille!

SAMK received a total of 2607 applications for eight different degree programs during the application period. Thank you!
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
Kuvanveistäjä, professori Ossi Sommaa muistaen. Somma työskenteli Kankaanpään taidekoulun opettajana vuosina 1974 – 1992, joista kaksi vuotta koulun virkaatekevänä rehtorina.
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
RoboAI-viikko tarjoaa teknologia-alan näytteilleasettajille mahdollisuuden esittäytyä tauko- ja iltaohjelmassa! Lue lisää ja ilmoittaudu heti. #roboai #samk #mysamk #roboaiviikko #event #teknologia

SAMKiin haki syksyn yhteishaussa yhteensä 2607 hakijaa kahdeksaan eri koulutusohjelmaan. Lämmin kiitos kaikille hakijoille! https://t.co/dak6AEh9zN SatakunnanAMK photo

Kuvanveistäjä, professori Ossi Sommaa muistaen. Somma työskenteli Kankaanpään taidekoulun opettajana vuosina 1974 – 1992, joista kaksi vuotta koulun virkaatekevänä rehtorina.
https://t.co/zsxreu0E08

SAMKin Porin-kampus valaistiin viime yönä tapahtuma-alan tekijöiden toimesta. Tempauksella haluttiin huomioida tapahtuma-alan ahdinko vallitsevassa pandemiatilanteessa. Toimialan ahdingon välilliset vaikutukset ulottuvat myös matkailu-, ravintola- ja liikennöintialoille. https://t.co/M6EBWgV7y0 SatakunnanAMK photo

SAMK tukee tapahtuma-alaa olemalla mukana yhtenä Äänirasian valaisemista
kohteista osana tapahtuma-alan mielenilmausta.
Valot syttyvät 8.9. illan aikana ja palavat aina 9.9. aamuun saakka.