Syksyn yhteishaku käynnistyy – SAMKissa haussa kahdeksan koulutusta

Ammattikorkeakoulujen syksyn yhteishaku on 2.–16.9.2020. SAMKissa on tarjolla kahdeksan koulutusta, joiden opinnot alkavat vuoden 2021 alussa.

Hoitotyön opiskelijoita simulaatioluokassa.
Hoitotyön simulaatiotunti menossa. Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijoita. Kuva: Tomi Glad

Hoitotyön simulaatiotunti menossa. Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijoita. Kuva: Tomi Glad

Tarjolla on AMK-tutkintoja päivä- ja monimuotototeutuksena sekä kolme ylempään AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta. Aloituspaikkoja AMK-tutkintoon johtavassa koulutuksessa on SAMKissa yhteensä 165 ja ylempään AMK-tutkintoon johtavassa koulutuksessa 100.

Ylempien AMK-tutkintojen (master) tarjontaan on noussut uusi koulutus Toimitusverkoston kehittäminen. Koulutus antaa valmiudet toimia toimitusketjujen ja -verkostojen hallinnan strategisissa asiantuntija- ja johtotehtävissä.

– Koulutus on tarkoitettu työelämässä oleville eri alojen edustajille, jotka toimivat nyt tai tulevaisuudessa toimitusketjun tai toimitusverkoston hallinnan tehtävissä. Koulutus soveltuu yhtä hyvin teollisuuden tuotehankinnan parissa toimiville kuin palvelusektorin logistiikan tai julkisten hankintojen tehtävistä vastaaville, kertoo yliopettaja Anne Pohjus.

Ylempään AMK-tutkintoon johtavista koulutuksista haussa ovat lisäksi englanninkielinen Business Management and Entrepreneurship sekä tekniikan ylempi ammattikorkeakoulututkinto. Business Management and Entrepreneurship on liiketalouden ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneille, jotka haluavat edetä urallaan sekä kehittää itseään ja verkostoaan. Tekniikan ylemmässä ammattikorkeakoulututkinnossa on mahdollisuus syventää osaamista rakennustekniikassa tai sähkö- ja automaatiotekniikassa.

Hoitotyön ammattkorkeakouluopinnot ovat haussa suomen- ja englanninkielisessä päivätoteutuksessa sekä suomenkielisenä monimuoto-opintona. Sairaanhoitajaopiskelijat perehtyvät hoitotyön tieto-, taito- ja arvoperustaan sekä teoriassa että käytännön taitojen harjoitteluissa.

Englanninkielinen päiväopetuksena Raumalla toteutettava International Business -koulutus tarjoaa mahdollisuudet työllistyä hyvin erilaisiin kansainväliseen liiketoimintaan liittyviin tehtäviin. Tulevaisuuden työtehtävät voivat liittyä mm. myyntiin, markkinointiin, rahoitukseen, taloushallintoon, satamatoimintoihin tai vaikka laivanrakennukseen.

Liiketalouden opinnot ovat haussa monimuoto-opetuksena. Koulutuksessa voi suuntautua julkishallinnon kehittämiseen, rahoitukseen ja sijoittamiseen, yritysjuridiikkaan sekä esimiestyön kehittämiseen.

Koulutuksiin haetaan Opintopolussa.

AMK-tutkinnot

Ylemmät AMK-tutkinnot

Lisätietoja:

Lue lisää koulutuksista

Lisätietoa yhteishausta: opiskelijapalveluiden päällikkö Janne Santala, 044 710 3012, janne.santala@samk.fi

Jaa tämä sivu

Joonas Rakkolainen esittelee käsissään kehittämäänsä tuotetta Atlas Care.

Vuoden Yrityskiihdyttämöyrittäjä Joonas Rakkolainen kehitti innovatiivisen apuvälineen niskajumiin

SAMKin Vuoden Yrityskiihdyttämöyrittäjä Joonas Rakkolainen on kehittänyt yritystoiminnassaan apuvälineen, jolla hän hoiti aluksi omaa migreeniään.

Elina Jalonen seisoo tiiliseinän vieressä

SAMKista sairaanhoitajaksi Sydänsairaalaan

Elina Jalonen valmistui viime vuonna sairaanhoitajaksi SAMKista. Valmistuttuaan ylioppilaaksi Rauman Lyseon lukiosta oli sairaanhoitajaksi opiskelu varma valinta, mutta paikkakunta opiskeluille oli vielä epäselvä.

Tiia Kenola seisoo SAMKin Porin kampuksen yhdyskäytävällä.

Yhdes-malli ja monimuotoiset harjoittelut: Tiia Kenolan matka sosionomiksi

Tiia Kenola on kokenut SAMKin sosionomiopinnot monipuolisina ja hyvät eväät tulevaisuuden työelämään antavina.