SAMKissa on haussa vielä muutamia opiskelupaikkoja syksyksi

SAMKissa on 11.-25.7.2022 haku syksyllä 2022 alkaviin tutkinto-ohjelmiin. Haussa on sekä suomenkielisiä että englanninkielisiä tutkinto-ohjelmia.

7.7.2022 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: International Business video

SAMKin International Business -opiskelijoita lehtori Daniela Tanhuan kanssa.

Tarjolla on vielä muutamia aloituspaikkoja kahdeksassa AMK-tutkintoon johtavassa koulutuksessa. Hakuaika koulutuksiin on 11.-25.7.2022 klo 15 saakka. Hakeminen tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa.

Opetuskielestä riippumatta haussa voi hakea vain suomalaisella ylioppilastutkinnolla, Suomessa suoritetulla kansainvälisellä ylioppilastutkinnolla (IB, EB, RP/DIA) tai suomalaisella ammatillisella perustutkinnolla (suomenkielisiin hakukohteisiin voi tulla valituksi ammatillisella perustutkinnolla, joka on suoritettu aikaisintaan 1.8.2015). Valintakokeita ei järjestetä, vaan opiskelijat valitaan todistusten perusteella.

Hakukohteina ovat:

Kuhunkin hakukohteeseen avataan vielä 10 aloituspaikkaa.

7.7.2022 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: International Business video

Lisää aiheesta

Opiskelijoita SAMKin Porin kampuksen Agora-kahviossa.
| Opinnot ja opetus

Haku SAMKiin käynnistyi

Kevään yhteishakuaika ammattikorkeakouluihin käynnistyi. Haussa on suomenkielisiä AMK- ja YAMK-tutkintoon johtavia koulutuksia.
Fysioterapian opiskelijoita luokassa
| SAMK

SAMKin koulutukset vetovoimaisia – sosiaalialan monimuotototeutukseen yli 1000 hakijaa

Korkeakoulujen kevään 2022 toinen yhteishaku, jossa oli mukana SAMKin suomenkielisiä tutkinto-ohjelmia, on päättynyt. SAMKiin oli hakijoita yli 8000, joista ensisijaisia oli yli 2400. Ensisijaisia hakijoita SAMKiin oli noin 2,6 yhtä aloituspaikkaa kohti.

Uusimmat uutiset

Riitta Tempakka merenkulun simulaattoreilla.
| Kestävä kehitys

SAMK mukana Climate University -verkostossa

Helsingin yliopisto koordinoi Climate University -verkostoa, jossa on mukana valtaosa suomalaisista korkeakouluista. Ajatuksena on jakaa yhteisellä alustalla maksuttomia verkkokursseja korkeakoulujen ja kaikkien sellaisten käyttöön, jotka ovat kiinnostuneita yhteiskunnan kestävään kehitykseen ja ilmastoon liittyvistä asioista.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

On SAMK staff day, deserving employees of the year 2021 were awarded in various categories including the success story, the initiative, the project operator, the publisher, the communicator, the teacher, and the SAMK person of the year. #thinkfuture
https://www.samk.fi/en/uutiset/deserving-samk-employees-awarded-on-staff-day/

Satakunnan korkean teknologian säätiö tukee satakuntalaisia korkean teknologian hankkeita.

Apurahahaku on käynnissä 30.9. asti.

Lue lisää: http://www.teknologiasaatio.fi/sivu/

#satakunta

Merenkulkualan koulutuksella on Raumalla pitkät juuret. Lehtori @JanneLahtinen4 pohtii Navigator-lehdessä merenkulkualan koulutuksen historiaa ja tulevaisuutta. @NavMagFi #katsetulevaisuuteen
https://navigatormagazine.fi/blogit/mastossa-on-kayty-eika-itkettanyt-yhtaan/

Sali täynnä! 👏👏
Tänään virallisesti alkoi meidän käytännön yhteistyö @SatakunnanAMK ja #friitalankoulu kanssa.
Lisäämme aisteihin ja aistiherkkyyksiin liittyvää tietoutta, kehitämme #aistiesteettomyystyokalu myös lasten käyttöön ja eiköhän jotain tutkimustakin ole vireillä 🤩

Johtamisjuonia-blogissa pureudutaan ajankohtaisiin johtamiseen liittyviin aiheisiin, niin SAMKin henkilökunnan kuin opiskelijoidenkin kirjoittamana. Ensimmäisessä blogikirjoituksessa on pohdittu huonon johtamisen merkitystä työpahoinvoinnin taustalla.
https://johtamisjuonia.samk.fi