SAMK on kestävä ja vastuullinen ammattikorkeakoulu

SAMKissa on perustettu kestävän kehityksen ja vastuullisuuden työryhmä. Työryhmä alkaa valmistella SAMKin omaa kestävän kehityksen ja vastuullisuuden suunnitelmaa.

SAMKin aurinkosähköjärjestelmä/SAMK's photovoltaic system

SAMKin aurinkosähköjärjestelmä tuottaa sähköä SAMKin käyttöön, mutta myös tietoa tutkimukseen sekä oppimisympäristön opetukseen.

SAMKissa on perustettu kestävän kehityksen ja vastuullisuuden työryhmä. Työryhmä alkaa valmistella SAMKin omaa kestävän kehityksen ja vastuullisuuden suunnitelmaa. Työryhmää johtaa osaamisaluejohtaja Riitta Tempakka.

SAMKin työ nojaa Arenen kestävän kehityksen ja vastuullisuuden ohjelmaan. Se antaa yhteisen viitekehyksen ja tukee kaikkien Suomen 24 ammattikorkeakouluyhteisön työtä kohti kestävämpää ja vastuullisempaa tulevaisuutta.

SAMKin henkilöstön lukuvuosi alkoi näissä teemoissa jo aiemmin, kun henkilöstöaamupäivän teemana oli kestävä kehitys ja vastuullisuus. SAMKissa järjestetään vuosittain henkilöstöpäivä, jossa käydään läpi ajankohtaisia asioita ja palkitaan ansioituneita samkilaisia.

Johdantopuheenvuoro kuultiin WWF Suomen pääsihteeri Liisa Rohwederiltä. Päivän aikana henkilöstö pääsi miettimään kestävän kehityksen ja vastuullisuuden toimia SAMKissa.

Tutustu Arenen kestävän kehityksen ja vastuullisuuden ohjelmaan

Jaa tämä sivu

Kolme SAMKin opiskelijaa poseeraa violetin seinän edessä.

Vuoden 2023 menestystarinat julkaistu – Uusi Agora-lehti ilmestyi

Vuoden 2023 menestystarinat on julkaistu SAMKin sidosryhmälehti Agoran uusimmassa numerossa. Agora on ilmestynyt painettuna ja sen voi lukea myös verkossa.

SAMKin Youtube-kanava.

SAMK mukana TKI-kärjet 2024 -kilpailussa kahdella videolla

Valtakunnallinen ammattikorkeakoulujen TKI-kärjet-kilpailu järjestetään jälleen maaliskuussa 2024. SAMK osallistuu kilpailuun kahdella kilpailuvideolla, joilla esitellään tutkimustoimintaamme.

Henna Kyhä istuu keltaisella tuolilla.

Tutkimuspäällikkönä työikäisten hyvinvoinnin asialla

SAMKissa toimii nyt Ihmisen toimintakyvyn tutkimuskeskus. Keskuksen toiminta keskittyy satakuntalaisten työntekijöiden hyvinvointiin ja sen myötä maakunnan työvoiman saatavuuden haasteisiin. Ihmisen toimintakyvyn tutkimuskeskusta vetää tutkimuspäällikkö ja kasvatustieteen tohtori Henna Kyhä.