Kumppanuudet alueen parhaaksi: Puustinen ja Ketamo SAMKin Senior Fellow’ksi

Dosentit Juha Puustinen ja Harri Ketamo ovat Satakunnan ammattikorkeakoulun ensimmäiset Senior Fellow’t. Kliinisen lääkehoidon dosentti Juha Puustinen toimii geriatrian vt. ylilääkärinä Porin Perusturvassa. Harri Ketamo on on opetusteknologian dosentti, HeadAI Oy:n perustaja ja hallituksen puheenjohtaja.

Juha Puustinen

Harri Ketamo
Harri Ketamo

Tuore juttu Puustisesta luettavissa, juttu Ketamosta sivuillamme myöhemmin.

Senior Fellow’n tehtävänä on yhdessä SAMKin kanssa edistää Satakunnan alueen kehittämistä, lisätä opiskelijoiden ja henkilökunnan osaamista, auttaa ongelmanratkaisussa ja toimia asiantuntijajäsenenä tutkimusryhmässä tai jatkuvan oppimisen tiimissä. Lisäksi Senior Fellow voi vetää opintoryhmiä ja pitää julkisia luentoja omalta osaamisalueeltaan. SAMK tarjoaa Senior Fellow -kumppaneilleen esimerkiksi kansainvälistä ja tutkimushankkeisiin liittyvää näkyvyyttä ja painoarvoa. Lue lisää aiemmasta jutusta.

Hakuprosessin kautta mukaan

Senior Fellow -kumppaniksi hyväksytään hakemusprosessin kautta. Hakemuksen voi lähettää koska tahansa. Odotamme kumppaniksi asiantuntijoita, joiden ura ja vaikuttavuus liittyvät niille osaamisalueille, joita SAMK toiminnassaan painottaa.
– Olemme onnistuneet Senior Fellowship -ohjelmassa, jos meillä on viiden vuoden päästä 10–20 Fellow’ta tutkimusryhmissämme ja jatkuvan oppimisen tiimissämme, sanoo ohjelmasta vastaava tutkimuksen vararehtori Cimmo Nurmi.

Lue Cimmo Nurmen blogiteksti aiheesta: Saammeko sinusta SAMK Senior Fellow’n?

Senior Fellowship-sivut, joilla mm. ohjeet hakemiseen.

Lisätiedot: Cimmo Nurmi, cimmo.nurmi@samk.fi, p. 044 710 3371

SAMK TWITTERISSÄ

Jaa tämä sivu

Pohjoisväylän alakoulun piha-alue

Opinnäytetyö: Porin kaupungin peruskoulujen välituntipihat hyvässä kunnossa

Anni Mannila kartoitti Porin kaupungin peruskoulujen välituntipihat marraskuussa 2023 SAMKissa valmistuneessa rakennus- ja yhdyskuntatekniikan opinnäytetyössään.

Lasten päivä alkoi rehtori, toimitusjohtaja Jari Multisillan pitämällä aamupalaverilla kampuksen taukotilassa.

Työntekijöiden lapset valtasivat SAMKin Porin kampuksen

Valtakunnallisena Lapsi mukaan töihin -päivänä SAMKin Porin kampuksella pyöri kolmisenkymmentä työntekijöiden lasta. Iältään lapset olivat 3–13-vuotiaita. 

SAMK oli mukana Taisto-harjoituksessa – Suomen suurin digiturvaharjoitus auttoi ajankohtaisiin uhkiin varautumisessa

SAMK osallistui tänään Suomen suurimpaan digitaalisen turvallisuuden harjoitukseen Taistoon. Taisto on valtakunnallinen harjoitus, joka tarjoaa turvallisen tilaisuuden harjoitella, testata ja kehittää digitaalista turvallisuutta sekä kerryttää osaamista ja varmuutta, joihin tukeutua mahdollisen tosipaikan tullen.