SAMK käynnistää asiantuntijakumppanien Senior Fellowship -ohjelman Satakunnan alueen kehittämiseksi

SAMK hakee soveltavan tutkimuksen ja jatkuvan oppimisen tavoitteiden edistämiseksi toimintaan mukaan kokeneita ja ansioituneita oman alansa asiantuntijoita.

21.3.2019 | Teksti: Hanna Valtokivi | Kuva: Tomi Glad

Satakunnan ammattikorkeakoulun kampus Porissa. Kuva: Tomi Glad
Satakunnan ammattikorkeakoulun kampus Porissa. Kuva: Tomi Glad

Senior Fellow’n tehtävänä on yhdessä SAMKin kanssa edistää Satakunnan alueen kehittämistä, lisätä opiskelijoiden ja henkilökunnan osaamista, auttaa ongelmanratkaisussa ja toimia asiantuntijajäsenenä tutkimusryhmissä. Lisäksi hän voi vetää opintoryhmiä ja pitää julkisia luentoja omalta osaamisalueeltaan.

Vastavuoroisesti SAMK tarjoaa Senior Fellow -kumppaneilleen esim. kansainvälistä ja tutkimushankkeisiin liittyvää näkyvyyttä ja painoarvoa.

Senior Fellow -kumppaniksi hyväksytään hakemusprosessin kautta.

– Hakemuksen voi lähettää koska tahansa ja SAMKin rehtorit käsittelevät sen. Odotamme kumppaneiksi asiantuntijoita, joiden ura ja vaikuttavuus liittyvät samoille osaamisalueille, joita SAMK toiminnassaan painottaa. Asiantuntijoilta odotetaan merkittävää työelämäosaamista, akateemisia näyttöjä, yli 20 vuoden ammatillista kokemusta ja riittävää julkaisutoimintaa, kertoo tutkimuksen vararehtori Cimmo Nurmi, joka toimii ohjelman yhteyshenkilönä.

Senior Fellow’lta toivotaan myös aktiivista otetta Satakunnan yritysten ja yhteisöjen kehittämiseen yhdessä SAMKin asiantuntijoiden kanssa.

 

Cimmo Nurmi

 

Saammeko sinusta Senior Fellow'n?

Lue lisää aiheesta Cimmo Nurmen blogista

 

 

 

 

Lisätietoja: Cimmo Nurmi, 044 710 3371

samk.fi/seniorfellow

 

 

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

  • Anu Hakkarainen on SAMKin logistiikan ja meriteknologian osaamisalueen tuore osaamisaluesihteeri. Paljasjalkainen r… https://t.co/qjLNmWI02r
  • Kirjastojärjestelmämme vaihtuu. (Eikä se tietysti ihan noin vain itsestään vaihdu, vaan kirjaston porukka on tehnyt… https://t.co/sHAAum0JGE
  • Haluatko auttaa opiskelijaa saamaan materiaalia opinnäytetyöhönsä? Vastaa kyselyyn. https://t.co/qidohy68g7