SAMK käynnistää asiantuntijakumppanien Senior Fellowship -ohjelman Satakunnan alueen kehittämiseksi

SAMK hakee soveltavan tutkimuksen ja jatkuvan oppimisen tavoitteiden edistämiseksi toimintaan mukaan kokeneita ja ansioituneita oman alansa asiantuntijoita.

SAMK kampus Pori talvi-illassa Dronella kuvattauna.
Satakunnan ammattikorkeakoulun kampus Porissa. Kuva: Tomi Glad

Satakunnan ammattikorkeakoulun kampus Porissa. Kuva: Tomi Glad

Senior Fellow’n tehtävänä on yhdessä SAMKin kanssa edistää Satakunnan alueen kehittämistä, lisätä opiskelijoiden ja henkilökunnan osaamista, auttaa ongelmanratkaisussa ja toimia asiantuntijajäsenenä tutkimusryhmissä. Lisäksi hän voi vetää opintoryhmiä ja pitää julkisia luentoja omalta osaamisalueeltaan.

Vastavuoroisesti SAMK tarjoaa Senior Fellow -kumppaneilleen esim. kansainvälistä ja tutkimushankkeisiin liittyvää näkyvyyttä ja painoarvoa.

Senior Fellow -kumppaniksi hyväksytään hakemusprosessin kautta.

– Hakemuksen voi lähettää koska tahansa ja SAMKin rehtorit käsittelevät sen. Odotamme kumppaneiksi asiantuntijoita, joiden ura ja vaikuttavuus liittyvät samoille osaamisalueille, joita SAMK toiminnassaan painottaa. Asiantuntijoilta odotetaan merkittävää työelämäosaamista, akateemisia näyttöjä, yli 20 vuoden ammatillista kokemusta ja riittävää julkaisutoimintaa, kertoo tutkimuksen vararehtori Cimmo Nurmi, joka toimii ohjelman yhteyshenkilönä.

Senior Fellow’lta toivotaan myös aktiivista otetta Satakunnan yritysten ja yhteisöjen kehittämiseen yhdessä SAMKin asiantuntijoiden kanssa.

 

Cimmo Nurmi

 

Saammeko sinusta Senior Fellow’n?

Lue lisää aiheesta Cimmo Nurmen blogista

 

 

 

 

Lisätietoja: Cimmo Nurmi, 044 710 3371

samk.fi/seniorfellow

 

 

SAMK TWITTERISSÄ

Jaa tämä sivu

Pohjoisväylän alakoulun piha-alue

Opinnäytetyö: Porin kaupungin peruskoulujen välituntipihat hyvässä kunnossa

Anni Mannila kartoitti Porin kaupungin peruskoulujen välituntipihat marraskuussa 2023 SAMKissa valmistuneessa rakennus- ja yhdyskuntatekniikan opinnäytetyössään.

Lasten päivä alkoi rehtori, toimitusjohtaja Jari Multisillan pitämällä aamupalaverilla kampuksen taukotilassa.

Työntekijöiden lapset valtasivat SAMKin Porin kampuksen

Valtakunnallisena Lapsi mukaan töihin -päivänä SAMKin Porin kampuksella pyöri kolmisenkymmentä työntekijöiden lasta. Iältään lapset olivat 3–13-vuotiaita. 

SAMK oli mukana Taisto-harjoituksessa – Suomen suurin digiturvaharjoitus auttoi ajankohtaisiin uhkiin varautumisessa

SAMK osallistui tänään Suomen suurimpaan digitaalisen turvallisuuden harjoitukseen Taistoon. Taisto on valtakunnallinen harjoitus, joka tarjoaa turvallisen tilaisuuden harjoitella, testata ja kehittää digitaalista turvallisuutta sekä kerryttää osaamista ja varmuutta, joihin tukeutua mahdollisen tosipaikan tullen.