Ongelmia kirjautumisessa?

Olethan asettanut salasanan viikon 25 jälkeen?

Jos et ole, pääset asettamaan sen osoitteessa samk.fi à Oikopolut à SAMK-salasanan asetus pankkitunnuksilla.

Salasanaa asettaessasi ota talteen SAMK-ID (oikea yläkulma sinisellä pohjalla), joka on käyttäjätunnuksesi SAMKin tietojärjestelmiin (esim. Loki ja Moodle).

Jos olet aiemmin opiskellut SAMKissa, SAMK-ID on muodostunut viikolla 25 aktiivisena olleesta käyttäjätunnuksesta. Tämä käyttäjätunnus pysyy sinulla jatkossakin eikä se vaihdu mahdollisten uusien opiskeluoikeuksien myötä.

Uusilla opiskelijoilla SAMK-ID on muotoa sa12345.

Huomaathan, että SAMK-ID ja opiskelijanumero ovat kaksi eri asiaa. SAMK-ID on käyttäjätunnuksesi, jolla kirjaudut järjestelmiin ja opiskelijanumero yksilöi opiskeluoikeuden Lokissa. Yhdellä SAMK-ID:llä voi olla useita opiskeluoikeuksia.

Yhteydenottokanavat: kiireellisissä tapauksissa auttaa Helpdesk 02 479 2000

Jaa tämä sivu

Soteala tarvitsee tulevaisuuden hoitotyön osaajia

Kaikilla sotealan organisaatioissa työskentelevillä on avoin mahdollisuus osallistua DigiSimu-hankkeen koulutusiltapäivään ja työpajoihin sekä niiden kautta vaikuttaa tulevaisuuden hoitotyön koulutukseen.

Tulppaani

SAMKista valmistui huhtikuussa yhteensä 77 opiskelijaa

SAMKista valmistui huhtikuussa yhteensä 77 opiskelijaa. Valmistuneista 12 suoritti YAMK-tutkinnon. SAMK onnittelee kaikkia valmistuneita.

Theseus-nettisivu puhelimessa.

Neljännesmiljoona opinnäytetyötä ja julkaisua netissä – Theseus on Suomen suurin julkaisuarkisto

Ammattikorkeakoulujen yhteinen opinnäytetöiden ja julkaisujen verkkokirjasto Theseus.fi tarjoaa luettavaksi jo runsaat 250 000 opinnäytetyötä ja julkaisua. SAMKin aineisto löytyy näppärästi.