Ongelmia kirjautumisessa?

Olethan asettanut salasanan viikon 25 jälkeen?

Jos et ole, pääset asettamaan sen osoitteessa samk.fi à Oikopolut à SAMK-salasanan asetus pankkitunnuksilla.

Salasanaa asettaessasi ota talteen SAMK-ID (oikea yläkulma sinisellä pohjalla), joka on käyttäjätunnuksesi SAMKin tietojärjestelmiin (esim. Loki ja Moodle).

Jos olet aiemmin opiskellut SAMKissa, SAMK-ID on muodostunut viikolla 25 aktiivisena olleesta käyttäjätunnuksesta. Tämä käyttäjätunnus pysyy sinulla jatkossakin eikä se vaihdu mahdollisten uusien opiskeluoikeuksien myötä.

Uusilla opiskelijoilla SAMK-ID on muotoa sa12345.

Huomaathan, että SAMK-ID ja opiskelijanumero ovat kaksi eri asiaa. SAMK-ID on käyttäjätunnuksesi, jolla kirjaudut järjestelmiin ja opiskelijanumero yksilöi opiskeluoikeuden Lokissa. Yhdellä SAMK-ID:llä voi olla useita opiskeluoikeuksia.

Yhteydenottokanavat: kiireellisissä tapauksissa auttaa Helpdesk 02 479 2000

Jaa tämä sivu

Hoitotyön opiskelijoita

Haku käynnissä: SAILA - Sairaanhoitajan laillistamisväylä Suomessa

SAMKiin on haku käynnissä sairaanhoitajan diploma- ja bachelor-tutkintooon EU- tai ETA-maiden ulkopuolelta. Haku on suunnattu henkilöille, jotka haluavat saada oikeuden toimia sairaanhoitajana Suomessa. 

Kuvassa kolme matkailun opiskelijaa Porin kampuksella.

Yhteishaussa lähes 10 600 hakemusta – SAMK kasvattaa suosiotaan

Haku korkeakoulujen syksyllä 2024 alkaviin tutkintoon johtaviin suomen- ja ruotsinkielisiin koulutuksiin päättyi eilen. Yhteishakuun osallistuu yhteensä yli 144 000 hakija. SAMKin vetovoima kasvoi viime vuodesta.

Tekniikan TUVAn laitteistoa

YAMK-opinnäytetyö: Ammattikouluun uusi tekniikkaan painottuva tutkintokoulutukseen valmentava koulutus

Mikko Tapiola kehitti Sasky koulutuskuntayhtymän Vammalan ammattikouluun uuden tekniikkaan painottuvan tutkintoon valmentavan koulutuksen (TUVA) maaliskuussa 2024 valmistuneessa YAMK-opinnäyteyössä.