SAMKin kuvataiteen opiskelijoita mukana Finlayson Art Arean ryhmänäyttelyssä

Suuren taidetapahtuman taustatekijöiden omaa tuotantoa esillä monipuolisessa Finlayson Art Arean kesätiimin ryhmänäyttelyssä Galleria Himmelblaun Kutomosalissa 9.1.2022 asti.

Kuvajainen

Finlayson Art Area on kasvanut aloitusvuodestaan, 2015, yhdeksi suurimmista taidetapahtumista Suomessa. Joka kesä tapahtuma rakentuu usean taidealan osaajan ja opiskelijan voimin. Tänä vuonna Finlayson Art Arean tuottaja, Grafiikanpaja Himmelblau, järjestää neljännen kerran kesätiimin oman ryhmänäyttelyn. Esillä on monipuolinen kattaus kuvataidetta: piirroksia, valokuvia, maalauksia, videoteoksia, digitaalista taidetta. Ryhmänäyttelyssä on mukana 16 taiteilijaa – niin ammattitaiteilijoita kuin taideopiskelijoita ja alan intohimoisia harrastajia. Viime kesänä harjoittelijoita oli neljästä taidealan oppilaitoksesta: Tampereen ammattikorkeakoulun Fine Arts -linjalta, Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksesta, Seinäjoen ammattikorkeakoulun kulttuurituottaja-linjalta sekä Satakunnan ammattikorkeakoulun Kankaanpään Taidekoulun kampukselta.

Näyttelyn taiteilijat:

Karina Boissonnier
Veera Jokitalo
Kirsi Julku
Nina Korvenoja
Karoliina Kukkapelto
Roni Kuulasvuo
Laura Pihlajamäki
Kaisa Saano
Misa Saraste
Pinja Sietiö
Jemina Siltala
Susanna Suoniemi
Senja Teriaho
K. Tschährä
Kirsi Tuuliniemi
Hanna Uurasjärvi Finlayson Art Arean kesätiimin ryhmänäyttely
4.12.2021-9.1.2022
Avoinna ke-pe 11-18, la-su 12-16.
Suljettu ma, ti, juhlapyhinä ja 24.12.
Vapaa pääsy. Esteetön. Galleria Himmelblaun Kutomosali 2.
Finlaysoninkuja 9 kerros 3B
Finlaysonin alue, Tampere Lisätietoja:
Grafiikanpaja Himmelblau / 0500 625 564
himmelblau@himmelblau.fi

Jaa tämä sivu

Ryhmä valmistuvia opiskelijoita seisoo lavalla SAMK-screenin edessä.

SAMKissa vietettiin valmistumisjuhlaa 12.6.2024

SAMKissa vietettiin viime viikolla vuosittaista valmistumisjuhlaa eli publiikkia. Juhlaan oli kutsuttu kaikki lukuvuonna 2023–2024 SAMKista AMK- tai YAMK-tutkintoon valmistuneet opiskelijat.

Maarika Iijolainen pitää puhetta valmistumisjuhlassa.

Opinnäytetöiden parhaimmisto palkittiin jälleen Osaaja-kilpailussa

Osaaja on SAMKin opinnäytetyökilpailu, jossa palkitaan vuosittain edellisen kalenterivuoden opinnäytetöiden parhaimmisto. Palkittavan työn arvosanan tulee olla korkein mahdollinen eli 5. Yhteensä kilpailuun osallistui tänä vuonna 134 työtä.

SuomiAreena keskustelun osallistujat ja videokuvaaja

SAMK on jälleen mukana SuomiAreenassa

SAMK on mukana 25.-28.6.2024 Porissa järjestettävässä SuomiAreenassa. SuomiAreenan tavoitteena on tuoda yhteiskunnallinen ja ajankohtainen keskustelu kaikkien ulottuville.