SAMKin kampukset julistautuvat syrjinnästä vapaiksi alueiksi

SAMKin kampukset Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä julistautuivat syrjinnästä vapaiksi alueiksi. Kampuksilla vastustetaan syrjintää ja tunnustetaan kaikkien ihmisten yhdenvertaisuus opiskelijoista henkilökuntaan ja yhteistyökumppaneihin.

Käsiä yhdessä / Hands together

Syrjinnästä vapaa alue -kampanjassa organisaatiot ja työyhteisöt tuovat julki sitoutumisensa syrjimättömyyden periaatteeseen. Syrjinnästä vapaaksi alueeksi julistautuminen merkitsee syrjinnän vastustamista, siihen puuttumista sekä ihmisten yhdenvertaisuuden tunnustamista.

Julistautuminen on myös merkki opiskelijoille, työntekijöille, työnhakijoille ja muille sidosryhmille siitä, että SAMK toivottaa kaikki ihmiset tervetulleiksi riippumatta sukupuolesta, iästä, etnisestä taustasta, uskonnosta tai vakaumuksesta, mielipiteestä, terveydentilasta, vammaisuudesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta.

Syrjinnästä vapaa alue -kampanjaan osallistuminen kannustaa kaikkia pohtimaan arjessaan, mitä syrjimättömyys tarkoittaa ja millaisin keinoin voimme edistää yhdenvertaisuutta.

Kampuksille ja nettisivuillemme tulee esille merkki, joka kertoo, että kampuksella halutaan suhtautua syrjintään ja yhdenvertaisuuteen vakavasti.

SAMK kannustaa kaikkia korkeakouluja julistautumaan syrjinnästä vapaiksi alueiksi.

Yhteystiedot

Henkilöstön kehittämispäällikkö Saara Jäntti, p. 044 710 3212, saara.jantti@samk.fi

Lue lisää kampanjasta

Jaa tämä sivu

SAMKin Youtube-kanava.

SAMK mukana TKI-kärjet 2024 -kilpailussa kahdella videolla

Valtakunnallinen ammattikorkeakoulujen TKI-kärjet-kilpailu järjestetään jälleen maaliskuussa 2024. SAMK osallistuu kilpailuun kahdella kilpailuvideolla, joilla esitellään tutkimustoimintaamme.

Henna Kyhä istuu keltaisella tuolilla.

Tutkimuspäällikkönä työikäisten hyvinvoinnin asialla

SAMKissa toimii nyt Ihmisen toimintakyvyn tutkimuskeskus. Keskuksen toiminta keskittyy satakuntalaisten työntekijöiden hyvinvointiin ja sen myötä maakunnan työvoiman saatavuuden haasteisiin. Ihmisen toimintakyvyn tutkimuskeskusta vetää tutkimuspäällikkö ja kasvatustieteen tohtori Henna Kyhä.

Tubettaja Roni Bäck seisoo kädet levitettyinä vihreänsävyisessä Pelisellissä.

Peliselli avattiin juhlallisesti käyttöön – Katso kuvagalleria!

Perjantaina 24.11. järjestetty Well Played -tapahtuma keräsi yhteen RoboAI tutkimus- ja tuotekehityskeskuksen yhteistyökumppaneita ja sidosryhmiä elämykselliseen iltapäivään. Samalla vihittiin käyttöön uusi peli- ja elämyslaboratorio Peliselli.