Roope Töykkälä tekee opinnäytetyönsä liittyen tekoälyn käyttöön B2B-myynnissä

Roope Töykkälä opiskelee kolmatta vuotta SAMKissa tradenomiksi. Poriin tie vei yhteishaun todistusvalinnan kautta.

Roope Töykkälä seisoo sillalla kahvikuppi kädessä.
Roope Töykkälän opinnäytetyön aihe on tekoälyn käyttö B2B-myynnissä.

Tradenomiopinnoissa Roope pitää erityisesti monipuolisuudesta, sekä vapaudesta valita juuri itselleen mieluisia opintojaksoja. SAMKissa kiinnostusta herätti moderni kampus, joka oli opiskelupaikan valinnassa tärkeässä roolissa.

SAMKissa Roopea erityisesti kiinnostaa myyntiin ja markkinointiin liittyvät opintojaksot.

– Valinnaisissa opintojaksoissa halusin käydä mahdollisimman paljon myyntiin ja markkinointiin liittyviä jaksoja, Roope sanoo.

Tämä oli luontainen ratkaisu, sillä jo opiskeluiden aikana Roope on työskennellyt myynnin ja asiakaspalvelun parissa.

Turusta kotoisin oleva Roope oli Porissa asumiseen liittyen ennen muuttoa hieman skeptinen, mutta on nyt viihtynyt täällä loistavasti.

– Aluksi hieman mietitytti Pori kaupunkina, mutta nopeasti tänne kotiuduin. Varsinkin laaja kaveripiiri myös SAMKin ulkopuolelta on ehdottomasti auttanut asiassa, Roope sanoo.

Tulevaisuus ja vapaa-aika

Roopella opintoja jäljellä on vain opinnäytetyö. Opinnäytetyöksi Roope aikoo tehdä tekoälyyn ja myyntiin liittyvän työn.

Harjoittelun Roope suoritti yrityksessä 020202 ja siellä hänen työnkuvansa oli asiakaspalvelua puhelimitse. Harjoittelun jälkeen työpaikka kuitenkin vaihtui.

Valmistumisen jälkeen hän haluaa päästä oman alan töihin hankkimaan lisää kokemusta juuri myynnistä ja markkinoinnista. Myöhemmin unelmana on toimia yrittäjänä.

Koska Roope opiskelee ja käy töissä, on hänen mukaansa tärkeää löytää näille asioille myös vastapainoa. Vapaa-ajalla Roope pelaa jääkiekkoa sekä käy kuntosalilla.

– Opiskeluiden ja töissä käymisen yhdistäminen voi olla hieman raskasta ja tämän takia on tärkeää saada niille myös vastapainoa. Itse olen vastapainon saanut urheilusta, Roope kommentoi.

———-

Roope Töykkälä

  • Kolmannen vuoden tradenomiopiskelija
  • Suuntautunut opinnoissaan luovaan markkinointiin
  • Kotoisin Turusta

Jaa tämä sivu

Ryhmä valmistuvia opiskelijoita seisoo lavalla SAMK-screenin edessä.

SAMKissa vietettiin valmistumisjuhlaa 12.6.2024

SAMKissa vietettiin viime viikolla vuosittaista valmistumisjuhlaa eli publiikkia. Juhlaan oli kutsuttu kaikki lukuvuonna 2023–2024 SAMKista AMK- tai YAMK-tutkintoon valmistuneet opiskelijat.

Maarika Iijolainen pitää puhetta valmistumisjuhlassa.

Opinnäytetöiden parhaimmisto palkittiin jälleen Osaaja-kilpailussa

Osaaja on SAMKin opinnäytetyökilpailu, jossa palkitaan vuosittain edellisen kalenterivuoden opinnäytetöiden parhaimmisto. Palkittavan työn arvosanan tulee olla korkein mahdollinen eli 5. Yhteensä kilpailuun osallistui tänä vuonna 134 työtä.

SuomiAreena keskustelun osallistujat ja videokuvaaja

SAMK on jälleen mukana SuomiAreenassa

SAMK on mukana 25.-28.6.2024 Porissa järjestettävässä SuomiAreenassa. SuomiAreenan tavoitteena on tuoda yhteiskunnallinen ja ajankohtainen keskustelu kaikkien ulottuville.