Vuoden 2021 menestystarinat julkaistu – Uusi Agora-lehti ilmestyi

Vuoden 2020 menestystarinat on julkaistu SAMKin sidosryhmälehti Agoran uusimmassa numerossa. Agora on ilmestynyt painettuna ja sen voi lukea myös verkossa.

Osa Agora-lehden kannesta

SAMK on toteuttanut vuosien kuluessa useita Suomen liikuntapaikkojen esteettömyyttä edistäviä hankkeita. Hankkeiden vastuuvetäjinä ovat toimineet Reetta-Kaisa Kuusiluoma, Kati Karinharju ja Riikka Tupala.

Agora-lehden kansiAgoraan on nostettu menestystarinoita vuoden 2021 varrelta. Lehdessä kerrotaan avoimen AMKin opintojen huikeasta kasvusta. Vuonna 2021 SAMKin avoimessa ammattikorkeakoulussa suoritettiin ennätysmäärä opintopisteitä, lähes 32 800. Lehdessä käsitellään myös SAMKin pitkäjänteistä liikuntapaikkojen esteettömyys- ja saavutettavuustyötä, kansainvälisesti merkittävää antimikrobisiin pintoihin keskittyvää tutkimusta sekä satamasovelluksen kunniamainintaa Seatrade Awardsin finaalissa. Kurkistamaan päästään myös SAMKin uusien tutkimuskeskusten toimintaan.

Lisäksi rehtori, toimitusjohtaja Jari Multisilta kertoo pääkirjoituksessaan SAMKin merkityksestä alueen työelämän, koulutuksen ja TKI-toiminnan kokoavana voimana.

Agora on ilmestynyt painettuna ja sen voi lukea myös verkossa.

Lue uusi Agora

Jaa tämä sivu

SuomiAreena keskustelun osallistujat ja videokuvaaja

SAMK on jälleen mukana SuomiAreenassa

SAMK on mukana 25.-28.6.2024 Porissa järjestettävässä SuomiAreenassa. SuomiAreenan tavoitteena on tuoda yhteiskunnallinen ja ajankohtainen keskustelu kaikkien ulottuville.

Kolme SAMKin opiskelijaa poseeraa violetin seinän edessä.

Vuoden 2023 menestystarinat julkaistu – Uusi Agora-lehti ilmestyi

Vuoden 2023 menestystarinat on julkaistu SAMKin sidosryhmälehti Agoran uusimmassa numerossa. Agora on ilmestynyt painettuna ja sen voi lukea myös verkossa.

SAMKin Youtube-kanava.

SAMK mukana TKI-kärjet 2024 -kilpailussa kahdella videolla

Valtakunnallinen ammattikorkeakoulujen TKI-kärjet-kilpailu järjestetään jälleen maaliskuussa 2024. SAMK osallistuu kilpailuun kahdella kilpailuvideolla, joilla esitellään tutkimustoimintaamme.