Ilmoittautumisohje

Sinun tulee ilmoittautua avoimen AMKin opintojaksoille viimeistään kaksi viikkoa ennen jakson alkua Meerkado-koulutuskalenterissa: valitse haluttu opintojakso ja ilmoittaudu.

  • Osallistujat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
  • Opintomaksun maksat Meerkadossa ilmoittautuessasi. Maksamalla opintomaksun vahvistat paikkasi opintojaksolla.
  • Jos Meerkado-koulutuskalenterista ei löydy sopivaa koulutustarjontaa, voit ilmoittaa yhteystietosi ja haluamasi opintojakson avoimen AMKin yleislomakkeella

HUOM! SAMKin tutkinto-opiskelijat eivät voi opiskella SAMKin avoimen AMKin opinnoissa, vaan ilmoittautuvat SAMKin opintojaksoille normaalisti Lokin kautta.

Ilmoittautumisen jälkeen

Odota rauhassa ja seuraa hakulomakkeessa ilmoittamaasi sähköpostia. Ennen opintojakson alkua saat opiskelijapalvelusihteeriltämme sähköpostiisi ohjeet mm. SAMK-ID:n rekisteröintiin. Huomaathan, että Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Loma-aikoina (heinäkuu ja joulutauko) ilmoittautumisia ei käsitellä.

Oppimisympäristö-Moodle

Opintojaksojemme Moodle-pohja avautuu yleensä automaattisesti, kun opettaja on hyväksynyt ilmoittautumisesi opintojaksolle opintohallintojärjestelmässä. Opintojakson Moodle-pohja näkyy sinulle vain, kun kirjaudut SAMKin Moodleen SAMK-ID:lläsi. Mikäli kirjaudut Moodleemme SAMK-ID:llä ensimmäistä kertaa, opintojakso näkyy sinulle noin tunnin kuluttua (HUOM! Opintojakson Moodle-pohja ei näy ennen kuin opettaja on hyväksynyt ilmoittautumisesi opintojaksolle).

Jos opintojakson Moodle-pohjassa on poikkeuksellisesti käytössä Moodle-avain, saat sen joko opintojakson opettajalta student.samk.fi -sähköpostiisi tai avain löytyy opintojakson toteutussuunnitelmasta.

Nonstop-opintojaksot

Nonstop-opintojaksot toteutetaan verkossa ja ne ovat ajasta ja paikasta riippumattomia. Nonstop-opinnot vaativat opiskelijalta vahvoja itseohjautuvuuden taitoja ja aikatauluttamista, koska niihin ei sisälly lähiopetusta tai siihen verrattavia tapaamisia. Nonstop-opintojen ilmoittautumisaika päättyy noin 4 viikkoa ennen toteutuksen päättymistä.

YHTEYSTIEDOT

Avoin AMK

avoinamk@samk.fi
Käyntiosoite
Satakunnankatu 23, 28100 Pori
Postiosoite
PL 1001, 28101 Pori

Yhteydenotot yleisesti avoimen AMKin opiskeluun liittyvissä asioissa. Opintojakson suorittamiseen ja sisältöön liittyviin kysymyksiin vastaa opintojakson opettaja.

Lue lisää
Kirsi Vierunketo seisomassa aurinkoisessa talvisäässä.

Hyvinvointipalveluiden kehittämisen ja johtamisen YAMK-tutkinto-ohjelma ennätysajassa

Kun Kirsi Vierunkedon ammatillinen kehittyminen tuli ajankohtaiseksi, häntä houkutteli hyvinvointipalveluiden kehittämisen ja johtamisen YAMK-tutkinnon monipuoliset opinnot. Alkuperäinen tarkoitus oli suorittaa opinnot rauhassa kahden vuoden aikana, mutta opinnot valmistuivatkin jo reilussa vuodessa.

Piia Lamminen ja Anu-Mari Elohaka seisovat yhdyskäytävällä Porin kampuksella.

Polkuopinnot tarjoavat toisenlaisen reitin tutkintoon

Polkuopinnot ovat avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, joiden ideana on päästä tutkinto-opiskelijaksi tietyn opintokokonaisuuden suorittamisen jälkeen. Kenelle ne oikein on tarkoitettu ja miten niihin voi hakeutua?

Timo Mattila seisoo vihreä seinän edessä.

Avoimen AMKin opinnot huikeassa kasvussa

Suomalaisen korkeakoulutuksen tulevaisuutta on visioitu pitkään. Esiin on noussut erityisesti jatkuvan oppimisen tarve ja korkeakoulutettujen määrän kasvattaminen ikäluokkakohtaisesti nykyisestä alle 40 %:sta 50 %:iin vuoteen 2030 mennessä.