Etsi

Kirjasto

SAMKin kirjasto tarjoaa luotettavaa tietoa ja kirjastopalveluja ammatillisen osaamisen, oppimisen ja tutkimuksen tueksi sekä paikan kohtaamiselle.

Lue ja lainaa

Käy hankkimassa SAMKin kirjastokortti. Saat käyttöösi ammatillista ja tieteellistä painettua ja digitaalista kirjallisuutta, tutkimuksia ja lehtiä. Kirjasto on avoin kaikille.

Löydä tietoa

Etsi vastaus tiedontarpeeseesi itsenäisesti tai yhdessä asiantuntijamme kanssa. Hyödynnä laadukkaita samkilaisille hankkimiamme ammatillisia verkkopalveluita. 

Asioi kirjastossa

Kampuskirjastomme Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä tarjoavat SAMKin koulutusalojen aineistoa, palvelua sekä paikan kohtaamiseen ja työskentelyyn. 

Porin kampuskirjasto on muuton takia suljettuina koko kesän toukokuusta elokuuhun 2017. Myös Taidekoulun kirjasto on suljettu vastaavan ajan Porin muuton takia. Rauman ja Kuninkaisten kirjastot palvelevat. Lue muuttoinfo.

TUTUSTU KIRJASTON AINEISTOON

UUTISET

Maksukortti

SAMKin kirjasto luopuu käteismaksamisesta 1.6.2017

Maksaminen onnistuu verkkomaksuna Finnassa sekä kortilla Porin ja Rauman kampuskirjastoissa. Kirjasto luopuu käteisen rahan käsittelystä 1.6.2017. Käteisen käyttö kirjastossa on vähentynyt selvästi,...

@SAMKkirjasto sosiaalisessa mediassa

@SAMKKIRJASTO TWITTERISSÄ

Anna meille palautetta