Etsi

Kirjasto

SAMKin kirjasto tarjoaa luotettavaa tietoa ja kirjastopalveluja ammatillisen osaamisen, oppimisen ja tutkimuksen tueksi sekä paikan kohtaamiselle.

Lue ja lainaa

Käy hankkimassa SAMKin kirjastokortti. Saat käyttöösi ammatillista ja tieteellistä painettua ja digitaalista kirjallisuutta, tutkimuksia ja lehtiä. Kirjasto on avoin kaikille.

Löydä tietoa

Etsi vastaus tiedontarpeeseesi itsenäisesti tai yhdessä asiantuntijamme kanssa. Hyödynnä laadukkaita samkilaisille hankkimiamme ammatillisia verkkopalveluita. 

Asioi kirjastossa

Kampuskirjastomme Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä tarjoavat SAMKin koulutusalojen aineistoa, palvelua sekä paikan kohtaamiseen ja työskentelyyn. 

Porin kampuskirjastot ovat muuton takia suljettuina koko kesän 2017. Tiedepuiston ja Tiilimäen kirjastot suljetaan 1. toukokuuta. Lainaa kesällä tarvitsemasi kurssikirjat ja painettu aineisto viimeistään huhtikuussa. Muutto vaikuttaa myös Rauman, Kuninkaisten ja Taidekoulun kirjastojen toimintaan. Lue muuttoinfo.

TUTUSTU KIRJASTON AINEISTOON

UUTISET

@SAMKkirjasto sosiaalisessa mediassa

@SAMKKIRJASTO TWITTERISSÄ

  • Suurteos Tulevaisuuden kunta julkaistiin Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi - https://t.co/IW9xEPcUkI
  • Tiedeviestintä sosiaalisessa mediassa tekee tutkijan työn näkyväksi - Case Antroblogi. https://t.co/6ZgExtvPUk
  • SAMKin kirjaston Ebrary-palvelusta tulee Ebook Central torstaina. Toivotaan vain lyhyttä käyttökatkoa ⏱ #samk #kirjasto
Anna meille palautetta