Etsi

Kirjasto

SAMKin kirjasto tarjoaa luotettavaa tietoa ja kirjastopalveluja ammatillisen osaamisen, oppimisen ja tutkimuksen tueksi sekä paikan kohtaamiselle.

Lue ja lainaa

Käy hankkimassa SAMKin kirjastokortti. Saat käyttöösi ammatillista ja tieteellistä painettua ja digitaalista kirjallisuutta, tutkimuksia ja lehtiä. Kirjasto on avoin kaikille.

Löydä tietoa

Etsi vastaus tiedontarpeeseesi itsenäisesti tai yhdessä asiantuntijamme kanssa. Hyödynnä laadukkaita samkilaisille hankkimiamme ammatillisia verkkopalveluita. 

Asioi kirjastossa

Kampuskirjastomme Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä tarjoavat SAMKin koulutusalojen aineistoa, palvelua sekä paikan kohtaamiseen ja työskentelyyn. 

Porin kampuskirjastot ovat muuton takia suljettuina koko kesän 2017. Tiedepuiston ja Tiilimäen kirjastot suljetaan 1. toukokuuta. Lainaa kesällä tarvitsemasi kurssikirjat ja painettu aineisto viimeistään huhtikuussa. Muutto vaikuttaa myös Rauman, Kuninkaisten ja Taidekoulun kirjastojen toimintaan. Lue muuttoinfo.

TUTUSTU KIRJASTON AINEISTOON

UUTISET

Kirjasto

Vastaa kyselyyn ja vaikuta SAMKin kirjastopalveluihin!

AMK-kirjastojen kansallinen käyttäjäkysely on avoinna huhtikuun 2017 ajan. Vastaa kyselyyn ja vaikuta amk-kirjastopalveluihin! Samalla voit osallistua iPadin ja muiden palkintojen arvontaan. AMK-kirjastojen...

@SAMKkirjasto sosiaalisessa mediassa

@SAMKKIRJASTO TWITTERISSÄ

Anna meille palautetta