Youragent.fi kohtauttaa alueen organisaatiot kansainvälisiin osaajiin

SAMKissa opiskelee yli 500 kansainvälistä opiskelijaa 76 eri maasta ja heidän määränsä kasvaa vuosittain. He kouluttautuvat Porin ja Rauman kampuksilla yhdeksässä tutkinto-ohjelmassa. Valtaosa heistä haluaa työllistyä Suomeen.

17.2.2022 | Teksti: Elina Valkama

Paikallisilla yrityksillä on loistava tilaisuus saada kielitaitoisia ja motivoituneita työntekijöitä erilaisiin tehtäviinsä.

Youragent.fi-palvelun avulla yrityksillä on mahdollisuus rekrytoida kansainvälisiä osaajia kesä-, harjoittelu- ja osa-aikatöihin. Kirjautumalla youragent.fi-palveluun yritykset löytävät tarpeisiinsa parhaiten osuvat opiskelijoiden hakijaprofiilit. Sekä työpaikkoja tarjoavat yritykset että työpaikkoja etsivät opiskelijat syöttävät palveluun tietonsa. Palvelun avulla voimme yhdessä vastata Suomen ikääntyneimmän maakunnan osaajapulaan.

Visiomme on, että jokainen opiskelijamme työllistyy.

Lisätiedot:
Timo Mattila
Opetuksen vararehtori
etunimi.sukunimi@samk.fi
044 710 6350

17.2.2022 | Teksti: Elina Valkama

Lisää aiheesta

Riitta Tempakka ja Mika Marttila seisovat rappusissa SAMKin Rauman kampuksella Satamakadulla.
| SAMK

Osuuskauppa Keula ja SAMK solmivat koulutuksellisen kumppanuussopimuksen

Osuuskauppa Keula ja SAMK tiivistävät koulutuksellista yhteistyötään viime vuoden lopulla solmitulla kumppanuussopimuksella.
Sakari Savimäki näppäilee kannettavaa tietokonetta sohvalla istuen.
| Hyvinvointi ja terveys

Fysioterapian englanninkielisillä AMK-opinnoilla kiinni työelämään

Sakari Savimäki valmistui joulukuussa englanninkielisestä fysioterapian tutkinto-ohjelmasta fysioterapeutiksi (AMK), Bachelor of Health Care.

Uusimmat uutiset

Eveliina Salonen istuu pyörätuolissa Porin kampuksen aulassa.
| Opinnot ja opetus

Esteetön kampus ja liiketalouden opinnot ohjasivat Eveliinan Poriin

Eveliina Salonen opiskelee liiketalouden tutkinto-ohjelmassa luovan markkinoinnin suuntautumisessa toista vuotta. Tutkinto antaa hyvät valmiudet työelämään ja uraa voi lähteä kehittämään moneen eri suuntaan.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Tule opiskelemaan yrittäjyyttä joustavasti työn ohessa ja valmistu tradenomiksi! Haku tutkinto-ohjelmaan on käynnissä ja jatkuu 30.3. asti. Koulutuksen sisältöihin voit tutustua videolta opettajien johdatuksella. #samk #yrittäjyys #yrittäjäopinnot #katsetulevaisuuteen #tradenomi ... See MoreSee Less
View on Facebook

Ammattikorkeakoulujen TKI-toiminta kerätty yhteen osoitteeseen. Toiminta on laajentunut 10 vuodessa valtavasti, ja tukee koko Suomen elinvoimaa & kasvua. Myös koulutuksen ja tutkimuksen yhteys vahvistuu koko ajan.

https://tki.fi/

#TKItutuksi

Modernisoimme teknologiayrityksiä robotiikan ja tekoälyn avulla @TampereUni kanssa. Tuemme maakunnan akkuklusterin kehittymistä @prizztech kanssa. Aloitamme ainutlaatuisen akkumateriaalien kierrätystutkimuksen spektroskopiaa ja tekoälyä hyödyntämällä.
https://www.satakunnankansa.fi/lukijalta/art-2000009363043.html

@SatakunnanAMK Onnittelut @SAMK, 20 m€ kilpailtua tutkimusrahaa, 500 yrityskumppania on hyvä tulos. Satakunnan ja Suomen yritykset tarvitsevat vahvoja tutkimus- ja koulutusyksikötä kansainvälisen kilpailuedun luomisessa.

Digiraivaajat-tapahtuma 7.3.23. Teemoina digiajan asiakaskokemus, yrityksen sisäinen digitalisaatio, inhimillinen muutosjohtaminen ja vastuullisuus.
Aikataulun ja infoa http://digiraivaajat.samk.fi Tapahtuma on maksuton, edellyttää ennakkoilmoittautumista: https://elomake.samk.fi//lomakkeet/14031/lomakkeet.html

Mitä keskuksemme tekee? Valmennamme yrityksiä ymmärtämään tuottamaansa dataa ja sen jalostamista liiketoiminnaksi. Teemme datapilotteja sekä järjestämme täsmäseminaareja tiedolla johtamisesta ja asiantuntijoiden ajattelun kehittämisestä. #tki #samk
https://www.satakunnankansa.fi/lukijalta/art-2000009363043.html