Well Played kutsuu elämykselliseen iltapäivään

– Halusimme tarjota RoboAI:n yhteistyökumppaneille ja sidosryhmille mahdollisuuden tutustua avautuvaan Peliselliin ja RoboAI:n toiminnallisiin rasteihin sekä nostaa lasillisen pikkujoulujen kunniaksi, iloitsevat järjestäjät Sari Merilampi ja Janika Tommiska.

3.11.2023 | Teksti: Petra O'Rourke | Kuva: Petra O'Rourke

Kuvassa kolme henkilöä pelaa korttia.
Well played -tapahtuma toimii hyvin työhyvinvointitilaisuutena esim. teknologia-alan yrityksille, joten tulkaa ihmeessä paikalle, järjestäjät yllyttävät.

Perjantaina 24. marraskuuta klo 13–18 Porin SAMK-kampuksella järjestettävä Well Played -tapahtuma tarjoaa kävijöille monipuolista näkemistä ja kokemista. Mentalisti Tommi Viikinkosken juontaman tilaisuuden avaa järjestävien Peliselli ja RoboRFID -hankkeiden osalta Sari Merilampi ja Mirka Leino. Sitten vuoron saa Suomen suosituin tubettaja Roni Bäck, joka pitää inspiraatiopuheen elämyksellisyydestä pelillisyyden ja teknologian maailmassa ja julistaa Pelisellin avatuksi. Yhteistyökumppaneita aktivoidaan ja rentoutetaan tämän jälkeen toiminnallisilla ja pelillisillä rasteilla. Osallistujilla on mahdollisuus kokeilla mm. aistiluolan rentoutus- ja moniaistikokemuksia, pelata mokkepeliä VR-laseilla, osallistua mobiilirobotin jumppakierrokseen tai tutustua RoboAI:n uusiin robottikoiriin sosiaalisten robottien rastilla.

– Rastikierroksen jälkeen haluamme tarjota yhteistyökumppaneille lasin kuohuvaa ja pientä syötävää pikkujoulujen hengessä. Samalla voi tutustua tarkemmin Peliselliin. Toivomme, että hauskan iltapäivän ohessa voimme verkostoitua ja keskustella yhdessä tulevaisuuden yhteistyömahdollisuuksista, Merilampi summaa.

 

Robottikoirien mainos.

Tapahtumassa nimetään RoboAI-tiimin uudet robottikoirat! Jätä nimiehdotuksesi!

Mikä on avautuva Peliselli?

Peliselli palvelee laajasti eri toimijoita – tekniikan alan näkökulmasta se on peli- ja elämyslabra, sosiaali- ja terveysalalle se on teknologia(tieto)pankki ja sidosryhmätoimijoille palvelumuotoilutehdas. Ennen kaikkea se on kohtaamispaikka, josta voi saada tukea ja apua hyötypelien, elämysteknologian, pelillisyyden sekä tarinallisuuden käyttöön ja kehittämiseen.
– Sanoisin sen olevan toimialojen sulatusuuni, kertoo hankkeen projektipäällikkö Janika Tommiska.

Porin kampukselle rakennettu muunneltava tila tarjoaa mahdollisuuden monenlaiseen toimintaan. Opiskelijoille Peliselli tarjoaa mahdollisuuden kokeilla eri teknologioita ja kehittää opsikelijaprojekteja. Myös opettajat voivat hyödyntää tilaa projektioppimiseen ja monialaiseen opetukseen.

 

 

Tapahtuma järjestetään osana RoboAI tutkimus- ja tuotekehityskeskuksen Peliselli- ja RoboRFID -hankkeita. Peliselli-hanketta rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan Unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. RoboRFID-hanketta rahoittaa Suomen Akatemia.

Lisätiedot: 
Sari Merilampi, p. 044 710 3171, sari.merilampi@samk.fi
Mirka Leino, p. 044 710 3182, mirka.leino@samk.fi

 

RoboAI:n logo sekä EU: sosiaalirahaston eu-logot.

 

 

 

Tampereen Yliopiston, Suomen Akatemian ja Satakunnan ammattikorkeakoulun logot.

3.11.2023 | Teksti: Petra O'Rourke | Kuva: Petra O'Rourke

Lisää aiheesta

Kolme henkilöä tuulettaa ja poseeraa sohvalla.
| TKI

SAMKiin avautuu Peliselli!

Mistä on kyse? Peliselli palvelee laajasti eri toimijoita – tekniikan alan näkökulmasta se on peli- ja elämyslabra, sosiaali- ja terveysalalle se on teknologia(tieto)pankki ja sidosryhmätoimijoille palvelumuotoilutehdas. Ennen kaikkea se on kohtaamispaikka, josta voi saada tukea ja apua hyötypelien, elämysteknologian, pelillisyyden sekä tarinallisuuden käyttöön ja kehittämiseen.
Nuorella miehellä on päässään VR-lasit.
| Tapahtumat

RoboAI-viikko 2023: Pelillistäminen – kuinka se otetaan mukaan opetukseen?

Kolmatta kertaa järjestettävä tapahtuma on jatkumoa Satakunnan ammattikorkeakoulun ja Porin kaupungin hyvin toimineelle yhteistyölle, jossa keskitytään opettajien teknologiaosaamisen kasvattamiseen ja sitä kautta STEM-aineiden entistä laajempiin opetusmahdollisuuksiin.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Cannot call API for app 1123168491105924 on behalf of user 10157419919776743 Type: OAuthException
Palliatiivisen hoidon asiantuntijana autat parantumattomasti sairaita ihmisiä. Erikoistumiskoulutuksella saavutat osaamisen, jota tarvitset toimiessasi palliatiivisen hoidon erityistasolla (B/C) tai perustason (A) vastuutehtävissä. Hae 31.12.2023 mennessä.Avaamme täydennyshaun Palliatiivisen hoidon asiantuntija (30 op) -erikoistumiskoulutukseen!Voit hakea koulutukseen aina 31.12.2023 asti. Koulutuksen toteutuminen on varmaa, otamme vielä muutamia opiskelijoita ryhmään.Lue lisää ja hae mukaan tästä: events.samk.fi/event/wJpkP ... See MoreSee Less
View on Facebook
Twitter

The new Research Center for Human Functioning was recently established at SAMK. The research center is led by Henna Kyhä, Research Manager and Doctor of Philosophy.

#thinkfuture #humanfunctioning #samkasanemployer

SAMKissa toimii nyt Ihmisen toimintakyvyn tutkimuskeskus, jota luotsaa tutkimuspäällikkö ja kasvatustieteen tohtori Henna Kyhä.

#katsetulevaisuuteen #osallisuus #toimintakyky #samktyönantajana

Altogether 92 students graduated from SAMK in November. Fifteen of them graduated with a Master´s degree. The theses of graduates can be found on Theseus. SAMK congratulates all the graduates 🌺

#alumni #thinkfuture

SAMKista valmistui marraskuussa yhteensä 92 opiskelijaa. Valmistuneista 15 suoritti YAMK-tutkinnon. Valmistuneiden opinnäytetyöt ovat luettavissa Theseuksessa. SAMK onnittelee kaikkia valmistuneita 💐

#alumni #katsetulevaisuuteen

Porin Tradenomiopiskelijat PORA ry:n järjestämässä äänestyksessä opiskelijat valitsivat Vuoden 2023 liiketalouden opettajaksi Peri Martikkalan. Onnittelut!
#vuodenopettaja #katsetulevaisuuteen #porary