Syksyn yhteishaku alkoi – SAMKissa haussa neljä koulutusta

Ammattikorkeakoulujen syksyn yhteishaku on 4.–18.9.2019. SAMKissa on tarjolla neljä koulutusta, joiden opinnot alkavat vuoden 2020 alussa.

4.9.2019 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Tomi Glad

Hoitotyön simulaatiotunti menossa. Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijoita. Kuva: Tomi Glad

Syksyn haussa on mm. hoitotyön AMK-opinnot. Kuvassa on SAMKin opiskelijoita hoitotyön simulaatiotilassa.

Tarjolla on AMK-tutkintoja sekä päivä- että monimuotototeutuksena ja myös kaksi englanninkielistä ylempään AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta.

Liiketalouden opinnot ovat haussa monimuoto-opetuksena. Koulutuksessa voi suuntautua julkishallinnon kehittämiseen, rahoitukseen ja sijoittamiseen, yritysjuridiikkaan sekä esimiestyön kehittämiseen. Opinnot suoritetaan pääosin verkossa. Koulutukseen hakeudutaan pääsykokeen sijaan valintakurssilla, jossa hakija suorittaa tradenomin oikeustietoon liittyvän 5 opintopisteen opintojakson.

Haussa on myös hoitotyön opinnot päivätoteutuksena. Sairaanhoitajaopiskelijat perehtyvät hoitotyön tieto-, taito- ja arvoperustaan sekä teoriassa että käytännön taitojen harjoitteluissa. Tutkinnon suorittamisen jälkeen voi hakea ammattioikeuksia Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvirasta.

Englanniksi toteutettava Maritime Management on master-koulutus merikapteeneille ja merenkulun insinööreille, jotka haluavat syventää esimiestaitojaan kansainvälisen merenkulun alalla. Englanninkielinen Business Management and Entrepreneurship on master-koulutus liiketalouden ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneille, jotka haluavat edetä urallaan sekä kehittää itseään ja verkostoaan.

Kouluksiin haetaan Opintopolussa.

AMK-tutkinnot

Ylemmät AMK-tutkinnot

Lisätietoja:

Lue lisää koulutuksista

Lisätietoa yhteishausta: opiskelijapalveluiden päällikkö Janne Santala, 044 710 3012, janne.santala@samk.fi

 

Lisää aiheesta

| Hyvinvointi ja terveys

Uutta SAMKissa – tulevat lääkärit, hoitajat, fysioterapeutit ja sosionomit harjoittelevat yhdessä potilaan kohtaamista

Terveyden ja hyvinvoinnin simulaatiokeskuksen ryhmätila alkaa täyttyä aamulla kello 9. On alkamassa SAMKin simulaatiokeskuksen kautta aikojen ensimmäinen monialainen yhteisharjoitus, joka kestää koko päivän. Paikalle on saapunut opiskelijoita, opettajia ja asiantuntijoita hoitotyön eri aloilta. Neljän potilastapuksen avulla harjoitellaan eri ammattiryhmien keskinäistä vuorovaikutusta ja potilaan kohtaamista hoitotilanteessa.
Naisopiskelija lapparin kanssa, kuvituskuva, osa Tomi Gladin kuvaamasta
| Opinnot ja opetus

Digital Campus tarjoaa inspiraatiota verkko-opetukseen

Millaiset ratkaisut mahdollistavat ajasta ja paikasta riippumattoman opetuksen? Millaiset käytännöt on havaittu toimiviksi? SAMKin julkaisusarjassa on ilmestynyt Digital Campus – ratkaisuja joustavaan oppimiseen. Se kertoo koulutuksen digitalisaation käytännön sovelluksista ja niiden edellytyksistä SAMKin Kuninkaisten digikampuksella.

Uusimmat uutiset

| Opiskelijatarina

Vaihto-opiskelu oli ainutlaatuinen ja kasvattava kokemus

Sosiaalialan opiskelija Nea Kariluoto opiskeli syyslukukauden 2018 Sloveniassa. Ulkomaille vaihtoon tai harjoitteluun lähteminen oli Nealle ehdoton asia jo ennen ammattikorkeakouluun pääsyä. Erityisesti uuden kulttuurin kokeminen, kansainvälistyminen ja kaveripiirin laajentaminen ulkomaille houkuttelivat hakeutumaan ulkomaille.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

  • SAMKin taidekoulun kampuksen kasvatteja bongattu, kun HS:n kuvataidekriitikot ovat valinneet suosikkiensa joukkoon… https://t.co/sc4hLdzc9S
  • RT @RoboAI2 RoboAI:n robottidemonstraatiot-sarjan kolmannessa osassa Omron LD-90 mobiilirobotti avustaa ABB-YuMi kaksikäsivarsi… https://t.co/ezcmfHgloY
  • RT @Arene_ry Kaikki suomalaiset korkeakoulut vahvasti mukana digivision toteuttamisessa – ohjausryhmän jäsenet valittu ja hankes… https://t.co/b84Oacmlqa