SAMKissa on haussa vielä muutamia opiskelupaikkoja syksyksi

SAMK järjestää vielä 19.-23.7.2021 haun syksyllä 2021 alkaviin tutkinto-ohjelmiin. Hakukohteena on sekä suomenkielisiä että englanninkielisiä tutkinto-ohjelmia.

Humanoidirobotti Pepper Porin kampuksen automaatiolaboratoriossa.
Satakunnan ammattikorkeakoulun automaatio laboratorio. Kuva: Tomi Glad

Hakukohteena on esimerkiksi tekoälyyn keskittyvä tutkinto-ohjelma Artificial Intelligence. Kuvassa on humanoidirobotti Pepper SAMKin Porin kampuksen automaatiolaboratoriossa.

Tarjolla on vielä muutamia aloituspaikkoja kuudessa AMK-tutkintoon johtavassa koulutuksessa. Haussa valituksi tulleet aloittavat opintonsa syksyllä 2021. Hakuaika koulutuksiin on 19.-23.7.2021 klo 15 saakka. Hakeminen tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa.

Haussa mukana oleva englanninkielinen Mekatroniikan tutkinto-ohjelma (Degree Programme in Mechatronics) alkaa ensimmäistä kertaa tulevana syksynä. Mekatroniikan koulutus antaa opiskelijoille syvällistä tietoa laitteiden ja järjestelmien rakenteista, jotka ovat olennainen osa modernia elämäämme.

Suomenkielisistä päivätoteutuksista haussa mukana on Merenkulun tutkinto-ohjelma. Merenkulun insinöörin koulutus antaa valmiudet ja pätevyyden toimia kansi- ja konepäällystötehtävissä, aluksen päällikkönä ja konepäällikkönä kansainvälisessä liikenteessä olevilla erityyppisillä ja eri kokoisilla matkustaja- ja rahtialuksilla.

Haussa ovat seuraavat tutkinto-ohjelmat (AMK-tutkinnot päiväopiskeluna)

Lue lisää hausta

Jaa tämä sivu

Elina Jalonen seisoo tiiliseinän vieressä

SAMKista sairaanhoitajaksi Sydänsairaalaan

Elina Jalonen valmistui viime vuonna sairaanhoitajaksi SAMKista. Valmistuttuaan ylioppilaaksi Rauman Lyseon lukiosta oli sairaanhoitajaksi opiskelu varma valinta, mutta paikkakunta opiskeluille oli vielä epäselvä.

Tiia Kenola seisoo SAMKin Porin kampuksen yhdyskäytävällä.

Yhdes-malli ja monimuotoiset harjoittelut: Tiia Kenolan matka sosionomiksi

Tiia Kenola on kokenut SAMKin sosionomiopinnot monipuolisina ja hyvät eväät tulevaisuuden työelämään antavina.

Ville-Pekka Vihma näyttelyssä Oulussa, Real Deal Yläkerta -galleriassa.

Ville-Pekka Vihma valmistuu kuvataiteilijaksi

Oulusta kotoisin oleva Ville-Pekka Vihma kirjoittaa parhaillaan opinnäytetyötään Kangasniemellä töidensä ohella. Hän opiskelee viimeistä vuottaan kuvataitelijaksi SAMKin Taidekoulun kampuksella Kankaanpäässä.