SAMKissa on haussa vielä muutamia opiskelupaikkoja syksyksi

SAMK järjestää vielä 19.-23.7.2021 haun syksyllä 2021 alkaviin tutkinto-ohjelmiin. Hakukohteena on sekä suomenkielisiä että englanninkielisiä tutkinto-ohjelmia.

15.7.2021 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Tomi Glad

Humanoidirobotti Pepper Porin kampuksen automaatiolaboratoriossa.

Hakukohteena on esimerkiksi tekoälyyn keskittyvä tutkinto-ohjelma Artificial Intelligence. Kuvassa on humanoidirobotti Pepper SAMKin Porin kampuksen automaatiolaboratoriossa.

Tarjolla on vielä muutamia aloituspaikkoja kuudessa AMK-tutkintoon johtavassa koulutuksessa. Haussa valituksi tulleet aloittavat opintonsa syksyllä 2021. Hakuaika koulutuksiin on 19.-23.7.2021 klo 15 saakka. Hakeminen tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa.

Haussa mukana oleva englanninkielinen Mekatroniikan tutkinto-ohjelma (Degree Programme in Mechatronics) alkaa ensimmäistä kertaa tulevana syksynä. Mekatroniikan koulutus antaa opiskelijoille syvällistä tietoa laitteiden ja järjestelmien rakenteista, jotka ovat olennainen osa modernia elämäämme.

Suomenkielisistä päivätoteutuksista haussa mukana on Merenkulun tutkinto-ohjelma. Merenkulun insinöörin koulutus antaa valmiudet ja pätevyyden toimia kansi- ja konepäällystötehtävissä, aluksen päällikkönä ja konepäällikkönä kansainvälisessä liikenteessä olevilla erityyppisillä ja eri kokoisilla matkustaja- ja rahtialuksilla.

Haussa ovat seuraavat tutkinto-ohjelmat (AMK-tutkinnot päiväopiskeluna)

15.7.2021 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Tomi Glad

Lisää aiheesta

SAMKin opiskelijoita aulassa Porin kampuksella./SAMK students in the lobby on the Pori campus.
| SAMK

SAMKiin yhteishaussa yli 6900 hakijaa – Verkko- ja monimuotototeutusten suosio kasvussa

Haku SAMKin tutkintoon johtaviin koulutuksiin päättyi eilen. Yhteishaussa hakemuksia jätetiin yhteensä yli 9500. Ensisijaisesti SAMKiin pyrki lähes 3000 hakijaa. SAMKin vetovoima kasvoi viime vuodesta.
Naisopiskelija läppärin kanssa SAMK-kampus Porin kirjastossa.
| Opinnot ja opetus

Haku SAMKiin käynnistyi ─ Tarjolla ensi kertaa mekatroniikan kansainvälistä koulutusta

Hakuaika ammattikorkeakouluihin käynnistyi vaiheittain. Haku kansainvälisiin tutkintoon johtaviin koulutuksiin käynnistyi 10.3.2021. Suomenkielisten koulutusten osalta haku käynnistyy 17.3.2021. Kaikki haut päättyvät 31.3.2021.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

SAMK-kampus Raumalla sijaitsevat merenkulun yhteiskäyttösimulaattorit ja samalla Suomen ainoa 360 astetta kattava visuaalisilta. Lue lisää simulaattoreista: https://www.merilogistiikka.fi/tietoa-meista/yhteiskayttosimulaattorit/
@SatakunnanAMK #merilogistiikka #simulaattori #samk #mysamk #merenkulku

Itämeripäivä järjestetään jälleen 26.8. rakkaan kotimeremme kunniaksi. SAMK juhlistaa päivää koko elokuun ajan @merilogistiikka sivuilla. #Itämeripäivä #JohnNurmisenSäätiö #SAMK https://www.samk.fi/uutiset/samk-juhlistaa-itameripaivaa-koko-elokuun/

Oletko vielä ilman opiskelupaikkaa syksylle? 🤔

Ei hätää! SAMKissa on tarjolla vielä muutamia opiskelupaikkoja syksyllä alkaviin koulutuksiin. Käännä katseesi tulevaisuuteen ja hae 19.-23. heinäkuuta!

#mysamk #katsetulevaisuuteen

https://bit.ly/3idHqCx

Iltalehden juttu @SatakunnanAMK ja @SatakunnanOk yhteistyöstä.

Tekijät @MiraPiitulainen, Anna Kallio, Janina Haapanen ja Petri Haavisto.

https://www.iltalehti.fi/matkajutut/a/85703f24-65fe-4771-9974-99ec073dce58