SAMK toimii aktiivisesti koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

6000 opiskelijan ja 400 työntekijän kansainvälisesti aktiivisena yhteisönä SAMK tuntee vastuunsa viruksen leviämisen ehkäisemisessä.

12.3.2020 | Teksti: Jani Wahlman | Kuva: Veera Korhonen

SAMK kampus Porin rakennus kuvattuna taivasta vasten.

SAMK on kieltänyt jo aikaisemmin liikkuvuuden uuden koronaviruksen epidemia-alueille, eikä ota toistaiseksi vastaan vieraita ulkomailta. Muussa liikkuvuudessa ja vierailussa käytetään tapauskohtaista harkintaa. SAMKissa seurataan jatkuvasti koronavirustilannetta ja terveysviranomaisen ohjeistuksia asiassa.

- Henkilökunnan ja opiskelijoiden hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää ja haluamme matkustuskielloilla sekä muulla ohjeistuksella tehdä voitavamme viruksen leviämisen ehkäisemiseksi, kommentoi SAMKin rehtori Jari Multisilta.

Henkilökuntaa ja opiskelijoita ohjeistetaan tarvittaessa korkeintaan 14 vuorokauden etätyöskentelyjaksoon. Henkilökuntaa on ohjeistettu valmistautumaan mahdolliseen etäopetuksen järjestämiseen. Lisäksi kaikkia yhteisöön kuuluvia on ohjeistettu huolehtimaan hyvästä käsienpesusta, sekä tarkkailemaan vointiaan erityisesti matkoilta palattuaan.

12.3.2020 | Teksti: Jani Wahlman | Kuva: Veera Korhonen

Lisää aiheesta

SAMK-kampus Rauman opiskelijoita ja ohjaava lehtori.
| SAMK

SAMKissa Suomen laadukkainta opetusta – Monipuolisia osaajia maakunnan yrityksiin

Valmistuneet opiskelijat ovat arvioineet SAMKin opetuksen Suomen ammattikorkeakouluista laadukkaimmaksi. Tämä selviää Opetus- ja kulttuuriministeriön valmistumisvaiheessa oleville opiskelijoille suunnatusta palautekyselystä (AVOP), jossa arvioidaan ja annetaan palautetta toteutuneesta koulutuksesta.
Yhteistyökumppanin edustaja Satakunnan Osuuskaupan käytävällä.
| SAMK

SAMK ja Satakunnan Osuuskauppa tekivät kumppanuussopimuksen

Satakunnan Osuuskauppa ja SAMK ovat jo pitkään tehneet yhteistyötä, joten sopimuksellinen kumppanuus oli luonnollinen jatkumo hyvälle yhteistyölle. Kumppanuudella tavoitellaan yhteistyön syventämistä, laajentamista ja systematisointia; uusia yhteistyömuotoja ja uusia, rohkeitakin avauksia.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

SAMKissa lehtorina toimiva Anne Sankari kirjoittaa uudessa blogissa kirjoittamisesta ─ välillä ammattikorkeakouluopiskelun näkökulmasta, välillä yleisemmin.
https://tekstisankari.samk.fi

Muistatko, milloin liityit Twitteriin? Minä muistan! RoboAI 2 vuotta Twitterissä! 563 twiittiä robotiikkaa, automaatiota, tekoälyä ja hyvinvointiteknologiaa. Tutkimusta, tuotekehitystä ja koulutusta yhteistyössä @SatakunnanAMK ja @TampereUni sekä yritykset! #TwitterMerkkipäiväni

Palveluliiketoiminnan osaamisalueella on lähdetty kehittämään digitalisaation ja liiketoiminnan rajapintaan liittyvää opetus- ja TKI-toimintaa.
https://www.samk.fi/uutiset/katseet-kohti-digitaalista-transformaatiota/

Hyvää kansainvälistä sairaanhoitajien päivää. Teette arvokasta työtä!

Happy International Nurses Day. Your work is invaluable!

#samk #kansainvälinensairaanhoitajapäivä
#InternationalNursesDay #IND2021 #FlorenceNightingale