SAMK osallistuu virtuaaliseen Study in Europe -tapahtumaan Singaporessa

Satakunnan ammattikorkeakoulu, SAMK, on yksi seitsemästä suomalaisesta korkeakoulusta, joka osallistuu Study in Europe -messuille Singaporessa 26.9.2020. Ensimmäistä kertaa verkossa järjestettävään messutilaisuuteen ottaa osaa kaikkiaan yli 140 korkeakoulua 20 Euroopan maasta.

24.9.2020 | Teksti: Elina Valkama | Kuva: Tomi Glad (arkistokuva)

SAMKin opiskelijoita tietokoneiden ääressä.

Messujen tarkoituksena on esitellä yhdellä alustalla Euroopan monipuolista koulutustarjontaa ja -mahdollisuuksia singaporelaisille nuorille ja heidän vanhemmilleen. Messukävijöillä on tapahtuman aikana mahdollisuus osallistua livechatteihin ja webinaareihin eri korkeakoulujen edustajien kanssa.

Maailmanlaajuinen COVID-19-pandemia on tuonut uusia toimintatapoja myös kansainväliseen koulutusvientiin. Virtuaalisesti järjestettävät messut ovat yksi tapa koulutusmarkkinoinnin toteuttamiseen eri puolilla maailmaa.

Yhteistyöllä saamme paremmin vietyä sanomaa korkealaatuisesta koulutuksesta.

– Opetushallituksen Study in Finland -tiimin kokoama messuosallistuminen Singaporessa edistää Suomen brändiä korkealaatuisen koulutuksen tarjoajana. Yhteistyöllä eri toimijoiden kanssa saamme paremmin vietyä sanomaa korkealaatuisesta ja työelämälähtöisestä koulutuksesta, kertoo SAMKin opetuksen vararehtori Timo Mattila.

Study in Europe -messuille osallistuu SAMKin lisäksi Arcada, Hanken, Haaga-Helia, Lapin ammattikorkeakoulu, Metropolia ja Helsingin yliopisto.

Tutustu Suomen virtuaaliseen messuosastoon: https://studyineurope.com.sg/country/finland

24.9.2020 | Teksti: Elina Valkama | Kuva: Tomi Glad (arkistokuva)

Lisää aiheesta

Hoitotyön opiskelijoita simulaatioluokassa.
| Opinnot ja opetus

Syksyn yhteishaku käynnistyy – SAMKissa haussa kahdeksan koulutusta

Ammattikorkeakoulujen syksyn yhteishaku on 2.–16.9.2020. SAMKissa on tarjolla kahdeksan koulutusta, joiden opinnot alkavat vuoden 2021 alussa.
SAMK profiloituu teollisuuskorkeakouluksi. SAMKilla on vastuu tuottaa muuntuvaa osaamista modernin ja monialaisen työelämän tarpeisiin maakunnassa ja lähialueilla sekä valituilla aloilla koko Suomessa.
| SAMK

SAMK on uudistanut strategiaansa ja nostaa merkittävästi opiskelupaikkojen määriä

SAMKin uusi strategia valmistui laajan yhteistyön tuloksena. Tulevina vuosina SAMK nostaa merkittävästi tutkintomääriä, kansainvälisten opiskelijoiden määrää sekä jatkuvan oppimisen paikkoja. Visiona on edelleen se, että jokainen opiskelijamme työllistyy.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Kaksi viikkoa vielä ja sitten se alkaa!💥RoboAI-viikko meinaan! Joko olet löytänyt tapahtumista oman suosikkisi? Tsekkaa koko RoboAI-viikon ohjelma helpossa PDF-muodossa ja ilmoittaudu mukaan: https://www.roboai.fi/wp-content/uploads/2020/10/RoboAI-Viikko-Kaikki.pdf #roboai #samk #tuni #roboaiviikko #technology #pickandregister

Ammattikorkeakoulujen yhteinen AMK-valintakoe järjestetään 26.–29.10.
SAMKissa valintakoe järjestetään maanantaina 26.10.
Olemme huomioineet koejärjestelyissä hakijoiden ja henkilökunnan terveyden ja turvallisuuden.
https://bit.ly/37uGBBL
#samk #mysamk #valintakoe

Kiinnostava meriklusteritilaisuus to 29.10. etänä ja Raumalla. Myös SataMari-hankkeen viimeisimmät tulokset esillä. Ilmoittaudu mukaan: https://bit.ly/3kkzHlX! #Greenship @Meriklusteri @meriteollisuus @SatakunnanAMK @RMCFinland @wasaline_fi @FinlandVts

2015 valmistunut! 📢

Olethan käynyt jo vastaamassa uraseurantakyselyyn? Kysely on toimitettu kaikille 2015 valmistuneille sähköpostilla sekä tekstiviestillä. Jokainen vastaus on SAMKille arvokas! Tarkistathan myös roskapostikansiosi.

#samk #mysamk #samkalumni

Porin raviradalla mitellään nykyään hevoslajien lisäksi myös e-urheilussa.

Samkin opiskelija Arttu Ratisen, joka myös sen ohella vetää yhtä viidestä pelikerhosta, ajatuksia voit lukea lisää täältä:

https://satakunnankauppakamarimedia.fi/fi-fi/article/etusivu/taitoa-ja-taktiikkaa/118/?fbclid=IwAR2u28nV-vlV3CKr_8uigBBjMtWfvAwjU7K_vtxwuWuzrM_hy3qUs_oTjPY

#satakamari #K2SATA #satakunnankauppakamarimedia