SAMK osallistuu Dubain maailmannäyttelyyn

SAMK esittelee koulutusosaamistaan Dubain maailmannäyttelyssä 1.10.2021–31.3.2022.

Education Finland logo in Expo 2020 Dubai -banner.

SAMK esittäytyy Suomen paviljongissa Education Finland -nimen alla 14 muun koulutuksen järjestäjän ja alan yrityksen kanssa.

Satakunnan ammattikorkeakoulun rehtori, toimitusjohtaja Jari Multisillan mukaan osallistuminen maailmannäyttelyyn vie suomalaista ja satakuntalaista koulutusosaamista maailmalle. Tavoitteena on saada lisää ulkomaisia tutkinto-opiskelijoita Satakuntaan. SAMKin strategian yhtenä keskeisenä tavoitteena on maakunnan kehityksen tukeminen lisäämällä kansainvälisiä osaajia.

– Uskon, että korkeatasoinen koulutusjärjestelmä, turvallinen yhteiskunta ja puhdas luonto houkuttelevat opiskelemaan ja työskentelemään Suomessa ja Satakunnassa, Multisilta kertoo.

Dubain maailmannäyttelyyn on ilmoittautunut yli 190 maata. Suomen pääteema Expossa on Sharing Future Happiness. Paviljonkirakennuksen teema keskittyy kiertotalouteen, kestävyyteen ja innovaatioihin.

 

Lisätietoja:

Satakunnan ammattikorkeakoulu, rehtori, toimitusjohtaja Jari Multisilta, puh. 044 710 3410

Finland at Dubai Expo 2020 -sivusto

Education Finland -klusteri Dubai Expossa

 

Jaa tämä sivu

Pohjoisväylän alakoulun piha-alue

Opinnäytetyö: Porin kaupungin peruskoulujen välituntipihat hyvässä kunnossa

Anni Mannila kartoitti Porin kaupungin peruskoulujen välituntipihat marraskuussa 2023 SAMKissa valmistuneessa rakennus- ja yhdyskuntatekniikan opinnäytetyössään.

Lasten päivä alkoi rehtori, toimitusjohtaja Jari Multisillan pitämällä aamupalaverilla kampuksen taukotilassa.

Työntekijöiden lapset valtasivat SAMKin Porin kampuksen

Valtakunnallisena Lapsi mukaan töihin -päivänä SAMKin Porin kampuksella pyöri kolmisenkymmentä työntekijöiden lasta. Iältään lapset olivat 3–13-vuotiaita. 

SAMK oli mukana Taisto-harjoituksessa – Suomen suurin digiturvaharjoitus auttoi ajankohtaisiin uhkiin varautumisessa

SAMK osallistui tänään Suomen suurimpaan digitaalisen turvallisuuden harjoitukseen Taistoon. Taisto on valtakunnallinen harjoitus, joka tarjoaa turvallisen tilaisuuden harjoitella, testata ja kehittää digitaalista turvallisuutta sekä kerryttää osaamista ja varmuutta, joihin tukeutua mahdollisen tosipaikan tullen.