Outotalli avaa ovet yrittäjyyteen ja talouteen – kuuntele ja ota vinkit talteen!

Kevään aikana startanneessa Podcast-sarjassa kuullaan yrittäjien kokemuksia urallaan ja kullanarvoisia vinkkejä yrittäjäksi haaveileville. Myös talous- ja sijoitusasioita käsitellään monipuolisesti.

Outotalli podcast -tunnus.

Outotallin ensimmäinen jakso nauhoitettiin osin Teknologia Työnä -messuilla. Mikrofonin sai silloin käteen myös SAMKin projektitutkija ja yrittäjä Ollipekka Kivin. Keskellä Vilhelmiina Riuttala ja oikealla Juho Viitala. Kuvaajana Santeri Koivisto.

Outotallia luotsaavat SAMKin startup-palveluiden erityisasiantuntija Santeri Koivisto, opiskelijoiden näkökulmaa aiheeseen tuovat Vilhelmiina Riuttala ja Juho Viitala. Vierailevat yrittäjät ja asiantuntijat ovat Outotallin suola ja heitä kuullaan lähes joka jaksossa.

– Podcastien nauhoitus on ollut hauskaa touhua. Kyllä tässä on monta kertaa spagetit levinneet heti alussa, onneksi Juho on hyvä editoimaan ja siistimään juttuja, Koivisto veistelee.

Kolmikko on tehnyt tähän mennessä jo kuusi jaksoa, joista uusin, julkaistaan tänään. Kuuntelijoita toivotaan toki lisää ja palautettakin sekä aihetoiveita sopii antaa.

– Podcastin tekeminen tuntuu tällä remmillä todella luontevalta, muutaman jakson jälkeen jo päästiin kunnolla vauhtiin, kiittelee Koivisto.

Kansainvälinen ensimmäisestä päivästä lähtienOutotalli podcast

Outotallin uusin jakso keskittyy kansainvälisyyteen. Santeri ja Juho keskustelevat todellisen kosmopoliitin ja sarjayrittäjä Harri Suomisen kanssa, joka on perustanut peräti kaksi ”heti ensimmäisestä päivästä kansainvälistä” yritystä. Toinen niistä on monesta koulutusmyyntiyhteydestä tuttu Edunation.

Jaksossa kuullaan miten kansainvälinen potkustartti on mahdollista ja miten päästä vauhtiin uudessa kulttuurissa.

– Kansainvälistyminen ei ole jotain, jota vain suuret yritykset tekevät, vaan se on mahdollista sinulle nyt ja heti, muistuttaa Koivisto.

Outotalli – Yrittäjätarinoiden Podcast on SAMKin ensimmäinen podcast-sarja. Kuuntele ohjelmaa osoitteessa: https://anchor.fm/outotalli

Lisätietoja ja palautteet:

Santeri Koivisto
p. 044 710 3213
santeri.koivisto@samk.fi

Jaa tämä sivu

Henna Kyhä istuu keltaisella tuolilla.

Tutkimuspäällikkönä työikäisten hyvinvoinnin asialla

SAMKissa toimii nyt Ihmisen toimintakyvyn tutkimuskeskus. Keskuksen toiminta keskittyy satakuntalaisten työntekijöiden hyvinvointiin ja sen myötä maakunnan työvoiman saatavuuden haasteisiin. Ihmisen toimintakyvyn tutkimuskeskusta vetää tutkimuspäällikkö ja kasvatustieteen tohtori Henna Kyhä.

Tubettaja Roni Bäck seisoo kädet levitettyinä vihreänsävyisessä Pelisellissä.

Peliselli avattiin juhlallisesti käyttöön – Katso kuvagalleria!

Perjantaina 24.11. järjestetty Well Played -tapahtuma keräsi yhteen RoboAI tutkimus- ja tuotekehityskeskuksen yhteistyökumppaneita ja sidosryhmiä elämykselliseen iltapäivään. Samalla vihittiin käyttöön uusi peli- ja elämyslaboratorio Peliselli.

Lasten päivä alkoi rehtori, toimitusjohtaja Jari Multisillan pitämällä aamupalaverilla kampuksen taukotilassa.

Työntekijöiden lapset valtasivat SAMKin Porin kampuksen

Valtakunnallisena Lapsi mukaan töihin -päivänä SAMKin Porin kampuksella pyöri kolmisenkymmentä työntekijöiden lasta. Iältään lapset olivat 3–13-vuotiaita.