Merenkulun koulutuksen konferenssi kokosi yhteen kansainvälisiä asiantuntijoita

SAMK vastasi marraskuun puoli välissä kansainvälisen merenkulkualan korkeakoulujen, The International Association of Maritime Universities (IAMU), vuosikonferenssin 2023 järjestämisestä. Katso kuvagalleria.

Mies istuu jäänmurtajan komentosillalla kapteenin tuolilla.

Vuosikonferenssin järjestelyvastuu antoi mahdollisuuden esitellä satakuntalaista ja suomalaista meriosaamista kansainväliselle merenkulun yhteisölle. Tänä vuonna konferenssiosallistujat seilasivat myös merellä, sillä osa konferenssista pidettiin Silja Serenadella. Osallistujat saivat siis aidosti pohjoismaisen merenkulkukokemuksen. Opiskelijatapahtuma järjestettiin SAMKin Rauman kampuksella.

Konferenssissa oli mukana yli 200 osallistujaa 50 yliopistosta ja korkeakoulusta eri puolelta maailmaa.

Lisätietoja konferenssista: https://aga23.samk.fi/

Lisätietoja konferenssista

Jaa tämä sivu

SuomiAreena keskustelun osallistujat ja videokuvaaja

SAMK on jälleen mukana SuomiAreenassa

SAMK on mukana 25.-28.6.2024 Porissa järjestettävässä SuomiAreenassa. SuomiAreenan tavoitteena on tuoda yhteiskunnallinen ja ajankohtainen keskustelu kaikkien ulottuville.

Kolme SAMKin opiskelijaa poseeraa violetin seinän edessä.

Vuoden 2023 menestystarinat julkaistu – Uusi Agora-lehti ilmestyi

Vuoden 2023 menestystarinat on julkaistu SAMKin sidosryhmälehti Agoran uusimmassa numerossa. Agora on ilmestynyt painettuna ja sen voi lukea myös verkossa.

SAMKin Youtube-kanava.

SAMK mukana TKI-kärjet 2024 -kilpailussa kahdella videolla

Valtakunnallinen ammattikorkeakoulujen TKI-kärjet-kilpailu järjestetään jälleen maaliskuussa 2024. SAMK osallistuu kilpailuun kahdella kilpailuvideolla, joilla esitellään tutkimustoimintaamme.