Vuoden 2020 menestystarinat julkaistu – Uusi Agora-lehti ilmestyi

Vuoden 2020 menestystarinat on julkaistu SAMKin sidosryhmälehti Agoran uusimmassa numerossa. Agora on ilmestynyt painettuna ja sen voi lukea myös verkossa.

Kristiina Erinko
SAMMAKKOn edustajiston ppuheenjohtaja Kristiina Erinko

Opiskelijakunta SAMMAKKOn edustajiston puheenjohtaja Kristiina Erinko kertoo Agorassa opiskelijoiden kuulumisia viime vuodelta.

Agoran kansilehti

Agoraan on nostettu menestystarinoita vuoden 2020 varrelta. Lehdessä tuodaan esiin, kuinka koronavuosi SAMKissa sujui. SAMKista valmistui ennätysmäärä opiskelijoita ja opetuksen laatu arvioitiin Suomen parhaaksi. Lehdessä käsitellään myös onnistunutta digipedagogiikkaa digiloikan pohjana, liiketalouden kiinnostusta herättänyttä valintakurssia ja kansainvälistä tunnustusta saanutta fysioterapiakoulutusta. Kurkistamaan päästään myös RoboAI-viikon tunnelmiin ja sisätilan hygienian uusimpiin tutkimushankkeisiin.

Lisäksi rehtori, toimitusjohtaja Jari Multisilta kertoo pääkirjoituksessaan koronavuoden sujumisesta SAMKissa ja viestintä- ja markkinointipäällikkö Jani Wahlman tuo esiin näkemyksiään SAMKin brändistä.

Agora on ilmestynyt painettuna ja sen voi lukea myös verkossa.

Lue uusi Agora

Jaa tämä sivu

SuomiAreena keskustelun osallistujat ja videokuvaaja

SAMK on jälleen mukana SuomiAreenassa

SAMK on mukana 25.-28.6.2024 Porissa järjestettävässä SuomiAreenassa. SuomiAreenan tavoitteena on tuoda yhteiskunnallinen ja ajankohtainen keskustelu kaikkien ulottuville.

Kolme SAMKin opiskelijaa poseeraa violetin seinän edessä.

Vuoden 2023 menestystarinat julkaistu – Uusi Agora-lehti ilmestyi

Vuoden 2023 menestystarinat on julkaistu SAMKin sidosryhmälehti Agoran uusimmassa numerossa. Agora on ilmestynyt painettuna ja sen voi lukea myös verkossa.

SAMKin Youtube-kanava.

SAMK mukana TKI-kärjet 2024 -kilpailussa kahdella videolla

Valtakunnallinen ammattikorkeakoulujen TKI-kärjet-kilpailu järjestetään jälleen maaliskuussa 2024. SAMK osallistuu kilpailuun kahdella kilpailuvideolla, joilla esitellään tutkimustoimintaamme.