Kirjasto

SAMKin kirjasto tarjoaa luotettavaa tietoa ja kirjastopalveluja ammatillisen osaamisen, oppimisen ja tutkimuksen tueksi sekä paikan kohtaamiselle.

Lue ja lainaa

Käy hankkimassa SAMKin kirjastokortti. Saat käyttöösi ammatillista ja tieteellistä painettua ja digitaalista kirjallisuutta, tutkimuksia ja lehtiä. Kirjasto on avoin kaikille.

Löydä tietoa

Etsi vastaus tiedontarpeeseesi itsenäisesti tai yhdessä asiantuntijamme kanssa. Hyödynnä laadukkaita samkilaisille hankkimiamme ammatillisia verkkopalveluita. 

Asioi kirjastossa

Kampuskirjastomme Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä tarjoavat SAMKin koulutusalojen aineistoa, palvelua sekä paikan kohtaamiseen ja työskentelyyn. 

TUTUSTU KIRJASTON AINEISTOON

AJANKOHTAISTA

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

  • Oletko käyttänyt Autoilija-sovellusta vaikkapa henkilöllisyyden osoittamiseen? Se katoaa nyt palatakseen joskus eho… https://t.co/FTAmnoDuMI
  • RT @janiwahlman Jos työympäristö on rauhaton, tehokkuus karisee ja virheiden mahdollisuus kasvaa. Vaikka kuinka haluaisimme, ihmisa… https://t.co/7yhaBuQByx
  • Idiootit ympärilläni -menestyskirjasta noussut kohu ei ole ainutlaatuinen – HS kysyi suosittujen mutta jopa virheel… https://t.co/pA5VP3tmGG
Anna meille palautetta

Anna palautetta

Löysitkö etsimäsi? Anna ruusuja tai risuja nettisivuistamme. Pyrimme alati kehittämään sivujamme, jotta voimme palvella käyttäjiämme paremmin. Siirry palautelomakkeeseen klikkaamalla alta.

Palautelomakkeeseen