Kirjasto

SAMKin kirjasto tarjoaa luotettavaa tietoa ja kirjastopalveluja ammatillisen osaamisen, oppimisen ja tutkimuksen tueksi sekä paikan kohtaamiselle.

Lue ja lainaa

Käy hankkimassa SAMKin kirjastokortti. Saat käyttöösi ammatillista ja tieteellistä painettua ja digitaalista kirjallisuutta, tutkimuksia ja lehtiä. Kirjasto on avoin kaikille.

Löydä tietoa

Etsi vastaus tiedontarpeeseesi itsenäisesti tai yhdessä asiantuntijamme kanssa. Hyödynnä laadukkaita samkilaisille hankkimiamme ammatillisia verkkopalveluita. 

Asioi kirjastossa

Kampuskirjastomme Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä tarjoavat SAMKin koulutusalojen aineistoa, palvelua sekä paikan kohtaamiseen ja työskentelyyn. 

TUTUSTU KIRJASTON AINEISTOON

AJANKOHTAISTA

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

  • Koronapoikkeusaukiolon poikkeus: Porin ja Rauman kirjastoista ei voi noutaa varauksia helatorstaina eikä sitä seura… https://t.co/ySopinAet9
  • RT @SatakunnanAMK SAMKin kuvataiteen opiskelijoiden perinteinen opinnäytetyönäyttely toteutetaan tänä keväänä verkossa. Mukana on 25… https://t.co/aVqeOAHli1
  • Puheen tallentaminen hoituu helpoilla ohjelmilla, ellei koe tarvetta varsinaisesti hifistellä. https://t.co/psZEnii12l
Anna meille palautetta

Anna palautetta

Löysitkö etsimäsi? Anna ruusuja tai risuja nettisivuistamme. Pyrimme alati kehittämään sivujamme, jotta voimme palvella käyttäjiämme paremmin. Siirry palautelomakkeeseen klikkaamalla alta.

Palautelomakkeeseen