AMK-valintakoe

SAMK järjestää AMK-valintakokeen 2. vaiheen koetilaisuudet kampuksellaan Porissa tiistaina ja keskiviikkona 23.­–24.6.2020. Kuhunkin koetilaisuuteen kutsutaan hakijoita kokeen 1. vaiheen valintamenestyksen mukaan.

Ohjeet AMK-valintakokeeseen

SAMK järjestää AMK-valintakokeen 2. vaiheen koetilaisuudet kampuksellaan Porissa tiistaina ja keskiviikkona 23.­–24.6.2020. Kuhunkin koetilaisuuteen kutsutaan hakijoita kokeen 1. vaiheen valintamenestyksen mukaan.

Kutsut AMK-valintakokeen 2. vaiheen kokeeseen lähetetään 16.6.2020 mennessä sähköpostitse. Kutsuviestissä sinulle kerrotaan kokeen suorituspaikka ja päivämäärä, kokeeseen saapumisaika ja kokeen alkamisaika. Tarkka koetila ilmoitetaan sähköpostitse 18.6.2020 lähetettävässä tunnistautumiskoodin sisältävässä viestissä, jossa kerrotaan uudelleen kokeen suorituspaikka ja ajankohta. Et voi vaihtaa kutsussa ilmoitettua kokeen suorituspaikkaa etkä kokeen ajankohtaa mistään syystä.

Saapuminen kokeeseen

SAMK Kampus Pori sijaitsee Porin rautatieaseman ja matkakeskuksen välittömässä läheisyydessä osoitteessa Satakunnankatu 23, Pori. Kampuksen pyöräparkit ja koepäivinä käytössä oleva pysäköintialue on merkitty alla olevaan karttaan. Koepäivinä vain karttaan nuolilla merkityt sisäänkäynnit ovat käytössä. Katso ohjeet kampukselle saapumiseen.

Saavu koepaikalle sähköpostitse saamassasi kutsuviestissä kerrottuun saapumisaikaan. Paikalle ei kannata saapua yli kymmentä minuuttia annettua saapumisaikaa aikaisemmin, koska siirtyminen koetilaan alkaa aikaisintaan saapumisaikana. Jos saavut koepaikalle kokeen alkamisaikana tai sen jälkeen, et voi osallistua kokeeseen.

Sinulle tarkoitettu saapumispaikka on osoitettu alla olevaan kampuskarttaan ja kuviin nuolella. Sinisellä nuolella karttaan ja kuviin on merkitty niiden hakijoiden saapumispaikka, joiden koetilaksi kerrotaan tunnistautumiskoodiviestissä B180 Sininen. Keltaisella ja punaisella on merkitty saapumispaikka hakijoille, joiden koetilana on C211 Keltainen tai C214 Punainen. Kampuksen muut kuin kokeessa käytetyt sisäänkäynnit on koepäivinä lukittu.

Jää odottamaan koetilaan ohjaamista ulos saapumispaikalle katoksen alle. Sinut ohjataan koetilaan saapumispaikalta ennen valintakokeen alkua.

Saapumispaikat, pyöräparkit ja kokeen aikainen pysäköintialue

 

Saapumispaikka: B180 Sininen

 

Saapumispaikka: C211 Keltainen ja C214 Punainen

Tutustu etukäteen myös AMK-valintakokeen 2. vaiheen kokeen valtakunnallisiin ohjeisiin.

Terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät ohjeet

Koronapandemian takia kokeessa on terveyteen ja turvallisuuteen liittyviä erityisjärjestelyjä. Alla on ohjeita niihin liittyen:

 • Älä osallistu kokeeseen sairaana.
 • Pidä koepaikalla riittävä turvaväli (vähintään 1 metri, mielellään 2 metriä) muihin hakijoihin. Turvavälisuositus koskee paitsi kokeeseen saapumista, kokeen alkamisen odottamista, kokeen suorittamista ja kokeesta poistumista niin myös kokeeseen liittyvää matkustamista julkisilla kulkuneuvoilla.
 • Käytä kokeen aikana hengityssuojainta. SAMK jakaa kaikille hakijoille nenä-suusuojaimen.
 • Pese kädet lämpimällä vedellä ja saippualla huolellisesti ennen koetta ja kokeen jälkeen.
 • Jos et voi pestä käsiäsi, käytä alkoholipohjaista käsihuuhdetta. Koepaikalla on tarjolla käsidesiä, jota suosittelemme käyttämään sekä saapuessasi rakennukseen että sieltä poistuessasi.
 • Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt tai desinfioinut käsiäsi.
 • Yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan ja laita nenäliina heti roskiin. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta hihaan, älä käsiisi.
 • Koetilat ja koepaikan WC-tilat siivotaan koepäivinä tehostetusti.
 • Noudata koepaikalla koevalvojien antamia ohjeita.

Kokeessa tarvittavat välineet

Ota kokeeseen mukaan

 • kannettava tietokone ja virtajohto (koetta ei voi tehdä tabletilla eikä älypuhelimella)
 • halutessasi langallinen hiiri (langatonta hiirtä ei saa käyttää)
 • ajokortti, passi tai kuvallinen KELA-kortti
 • QR-koodi (paperille tulostettuna tai älypuhelimeen noudettuna) ja
 • kynä ja kumi (kokeeseen liittyvien muistiinpanojen tekemistä varten).

Kannettavaa tietokonetta ja puhelinta lukuun ottamatta kokeeseen ei saa ottaa mukaan puhelinyhteyttä, langatonta verkkoa tai Bluetooth-yhteyttä käyttäviä laitteita.

Anna meille palautetta

Anna palautetta

Löysitkö etsimäsi? Anna ruusuja tai risuja nettisivuistamme. Pyrimme alati kehittämään sivujamme, jotta voimme palvella käyttäjiämme paremmin. Siirry palautelomakkeeseen klikkaamalla alta.

Palautelomakkeeseen