Etsi
4.9.2019 | Matkailu

Satakuntalaista koulutusmatkailua markkinoidaan Etelä-Koreaan

Yhdeksän eteläkorealaisen leirikoulumatkanjärjestäjän ryhmä tutustui syyskuun alkupäivinä Porin, Rauman ja Turun nähtävyyksiin, matkailukohteisiin ja kouluihin. Yritykset esittelivät ryhmälle erityisesti leirikoululaisille suunnattuja palveluja. Tutustumismatka liittyi koulutusalan toimijoiden, matkailuyritysten ja Visit Finlandin yhteistyöhön, jonka tarkoituksena on edistää koulutusmatkailua Suomeen ja länsirannikolle. Tällä hetkellä tärkeimmät koulutusmatkailun kohdemarkkinat ovat Aasiassa.
28.3.2019 | Matkailu

Restonomien SM-kisoista hopeaa ja hyödyllisiä kokemuksia

Matkailun opiskelijat Sonja Röntynen, Kiia Mäkinen, Taru Hyrkäs ja Elina Tiainen matkustivat toiselle puolelle Suomea Joensuuhun RESTO2019-kisoihin ja nappasivat toisen sijan. Karjalainen vieraanvaraisuus ja välittömyys purivat hyvin porilaisnaisiin, jotka eivät itsekään jää sanattomaksi. Yksi kilpailun tarkoituksista onkin omien ideoiden esittämisen ja esittelyn taito.
Michaela Särs (vas.), Sanna Alakuju ja Kiia Mäkinen ovat SAMK Bridgeen rekrytoituja matkailun opiskelijoita.
6.2.2019 | Matkailu

Teoria käytäntöön – koulutusmatkatoimisto SAMK Bridge starttasi

Opiskelijavoimin toimiva incoming-koulutusmatkatoimisto SAMK Bridge on viettänyt avajaisia vilkkaissa ja innostuneissa tunnelmissa. Matkailun opiskelijat Sanna Alakulju, Kiia Mäkinen ja Michaela Särs odottavat pääsyä tositoimiiin. Avajaisissa heidän tehtävänään oli kertoa yhteistyökumppaneille uuden matkatoimiston tavoitteista ja yhteistyömahdollisuuksista.