Vuoden 2021 menestystarinat julkaistu – Uusi Agora-lehti ilmestyi

Vuoden 2020 menestystarinat on julkaistu SAMKin sidosryhmälehti Agoran uusimmassa numerossa. Agora on ilmestynyt painettuna ja sen voi lukea myös verkossa.

Osa Agora-lehden kannesta

SAMK on toteuttanut vuosien kuluessa useita Suomen liikuntapaikkojen esteettömyyttä edistäviä hankkeita. Hankkeiden vastuuvetäjinä ovat toimineet Reetta-Kaisa Kuusiluoma, Kati Karinharju ja Riikka Tupala.

Agora-lehden kansiAgoraan on nostettu menestystarinoita vuoden 2021 varrelta. Lehdessä kerrotaan avoimen AMKin opintojen huikeasta kasvusta. Vuonna 2021 SAMKin avoimessa ammattikorkeakoulussa suoritettiin ennätysmäärä opintopisteitä, lähes 32 800. Lehdessä käsitellään myös SAMKin pitkäjänteistä liikuntapaikkojen esteettömyys- ja saavutettavuustyötä, kansainvälisesti merkittävää antimikrobisiin pintoihin keskittyvää tutkimusta sekä satamasovelluksen kunniamainintaa Seatrade Awardsin finaalissa. Kurkistamaan päästään myös SAMKin uusien tutkimuskeskusten toimintaan.

Lisäksi rehtori, toimitusjohtaja Jari Multisilta kertoo pääkirjoituksessaan SAMKin merkityksestä alueen työelämän, koulutuksen ja TKI-toiminnan kokoavana voimana.

Agora on ilmestynyt painettuna ja sen voi lukea myös verkossa.

Lue uusi Agora

Jaa tämä sivu

SAMKin Youtube-kanava.

SAMK mukana TKI-kärjet 2024 -kilpailussa kahdella videolla

Valtakunnallinen ammattikorkeakoulujen TKI-kärjet-kilpailu järjestetään jälleen maaliskuussa 2024. SAMK osallistuu kilpailuun kahdella kilpailuvideolla, joilla esitellään tutkimustoimintaamme.

Henna Kyhä istuu keltaisella tuolilla.

Tutkimuspäällikkönä työikäisten hyvinvoinnin asialla

SAMKissa toimii nyt Ihmisen toimintakyvyn tutkimuskeskus. Keskuksen toiminta keskittyy satakuntalaisten työntekijöiden hyvinvointiin ja sen myötä maakunnan työvoiman saatavuuden haasteisiin. Ihmisen toimintakyvyn tutkimuskeskusta vetää tutkimuspäällikkö ja kasvatustieteen tohtori Henna Kyhä.

Tubettaja Roni Bäck seisoo kädet levitettyinä vihreänsävyisessä Pelisellissä.

Peliselli avattiin juhlallisesti käyttöön – Katso kuvagalleria!

Perjantaina 24.11. järjestetty Well Played -tapahtuma keräsi yhteen RoboAI tutkimus- ja tuotekehityskeskuksen yhteistyökumppaneita ja sidosryhmiä elämykselliseen iltapäivään. Samalla vihittiin käyttöön uusi peli- ja elämyslaboratorio Peliselli.