Vuoden 2021 menestystarinat julkaistu – Uusi Agora-lehti ilmestyi

Vuoden 2021 menestystarinat on julkaistu SAMKin sidosryhmälehti Agoran uusimmassa numerossa. Agora on ilmestynyt painettuna ja sen voi lukea myös verkossa.

11.5.2022 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Veera Korhonen

Osa Agora-lehden kannesta

SAMK on toteuttanut vuosien kuluessa useita Suomen liikuntapaikkojen esteettömyyttä edistäviä hankkeita. Hankkeiden vastuuvetäjinä ovat toimineet Reetta-Kaisa Kuusiluoma, Kati Karinharju ja Riikka Tupala.

Agora-lehden kansiAgoraan on nostettu menestystarinoita vuoden 2021 varrelta. Lehdessä kerrotaan avoimen AMKin opintojen huikeasta kasvusta. Vuonna 2021 SAMKin avoimessa ammattikorkeakoulussa suoritettiin ennätysmäärä opintopisteitä, lähes 32 800. Lehdessä käsitellään myös SAMKin pitkäjänteistä liikuntapaikkojen esteettömyys- ja saavutettavuustyötä, kansainvälisesti merkittävää antimikrobisiin pintoihin keskittyvää tutkimusta sekä satamasovelluksen kunniamainintaa Seatrade Awardsin finaalissa. Kurkistamaan päästään myös SAMKin uusien tutkimuskeskusten toimintaan.

Lisäksi rehtori, toimitusjohtaja Jari Multisilta kertoo pääkirjoituksessaan SAMKin merkityksestä alueen työelämän, koulutuksen ja TKI-toiminnan kokoavana voimana.

Agora on ilmestynyt painettuna ja sen voi lukea myös verkossa.

11.5.2022 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Veera Korhonen

Lisää aiheesta

Adam Galle Photography
| Hyvinvointi ja terveys

SAMK tekee laajaa esteettömyys- ja saavutettavuustyötä

SAMKissa on jo vuosia tehty esteettömyys- ja saavutettavuustyötä. Ensimmäiset aiheeseen liittyvät hankkeet käynnistyivät jo vuonna 2008.
Kannettava tietokone, jonka ruudulla dataa ja diagrammeja.
| SAMK

Uusi Tiedolla johtamisen keskus tuo kehittämisosaamista satakuntalaisten yritysten tarpeisiin

Satakunnan ammattikorkeakoulu on perustanut Tiedolla johtamisen keskuksen, jonka toiminta keskittyy organisaatioiden tehokkuuden, työhyvinvoinnin, tuottavuuden ja kilpailukyvyn parantamiseen. Tavoitteena on tehdä Satakunnasta tiedolla johtamisen edelläkävijä.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

A two-day Nordic Business Forum Studio Rauma is ongoing at the SAMK Campus Rauma. Futurist and tech leader Amy Webb is now presenting “The Futures of Artificial Intelligence”. Amy Webb provides the strategic foresight and forecasting crucial to businesses adapting and positioning themselves for sustained success in this era of transformation.#thinkfuture #artificialintelligence ... See MoreSee Less
View on Facebook
Twitter

A two-day Nordic Business Forum Studio Rauma is ongoing at the SAMK Campus Rauma. Futurist and tech leader Amy Webb is now presenting “The Futures of Artificial Intelligence”.

#thinkfuture #artificialintelligence

Projektien kautta voidaan mahdollistaa monenlaista mielenkiintoista ja tärkeää asiaa. Tässä yksi esimerkki 3D- tulostuksesta. @SatakunnanAMK
@RoboAI2

Harjavaltalainen palveluyksikkö otti digiloikan – polttopuut ovat vaihtuneet 3D-tulostukseen:

Satakunnan alueella kehitetään uutta toimintaa, jossa ikääntyneiden ja toimintakyvyltään alentuneiden henkilöiden on mahdollista saada matalalla kynnyksellä ohjausta arkea helpottavasta teknologiasta ja pienapuvälineistä.

#katsetulevaisuuteen

Haemme johtamisen lehtoria vahvistamaan alan osaamista opetuksessa ja tutkimustoiminnassa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva 1.1.2024 alk. Ensisijainen toimipaikka Pori. Haku päättyy 13.10.2023 kello 16.
#katsetulevaisuuteen #rekrytointi #työpaikat

SAMKissa on toteutettu jo useana vuonna opiskelijahyvinvointikysely. Viimeisin toteutus osoittaa, että SAMKin opiskelijoiden yleinen hyvinvointi on kohentunut muutaman vuoden takaisesta.

#opiskelijahyvinvointi #katsetulevaisuuteen