Vuoden 2020 menestystarinat julkaistu – Uusi Agora-lehti ilmestyi

Vuoden 2020 menestystarinat on julkaistu SAMKin sidosryhmälehti Agoran uusimmassa numerossa. Agora on ilmestynyt painettuna ja sen voi lukea myös verkossa.

11.5.2021 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Veera Korhonen

Kristiina Erinko

Opiskelijakunta SAMMAKKOn edustajiston puheenjohtaja Kristiina Erinko kertoo Agorassa opiskelijoiden kuulumisia viime vuodelta. 

Agoran kansilehti

Agoraan on nostettu menestystarinoita vuoden 2020 varrelta. Lehdessä tuodaan esiin, kuinka koronavuosi SAMKissa sujui. SAMKista valmistui ennätysmäärä opiskelijoita ja opetuksen laatu arvioitiin Suomen parhaaksi. Lehdessä käsitellään myös onnistunutta digipedagogiikkaa digiloikan pohjana, liiketalouden kiinnostusta herättänyttä valintakurssia ja kansainvälistä tunnustusta saanutta fysioterapiakoulutusta. Kurkistamaan päästään myös RoboAI-viikon tunnelmiin ja sisätilan hygienian uusimpiin tutkimushankkeisiin.

Lisäksi rehtori, toimitusjohtaja Jari Multisilta kertoo pääkirjoituksessaan koronavuoden sujumisesta SAMKissa ja viestintä- ja markkinointipäällikkö Jani Wahlman tuo esiin näkemyksiään SAMKin brändistä.

Agora on ilmestynyt painettuna ja sen voi lukea myös verkossa.

11.5.2021 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Veera Korhonen

Lisää aiheesta

| SAMK

SAMKin historian ensimmäinen slogan rakennettiin yhdessä: Katse tulevaisuuteen.

SAMK on lanseerannut historiansa ensimmäisen sloganin. Slogan pohjautuu vahvasti viime vuonna uudistettuun strategiaan.
SAMK profiloituu teollisuuskorkeakouluksi. SAMKilla on vastuu tuottaa muuntuvaa osaamista modernin ja monialaisen työelämän tarpeisiin maakunnassa ja lähialueilla sekä valituilla aloilla koko Suomessa.
| SAMK

SAMK on uudistanut strategiaansa ja nostaa merkittävästi opiskelupaikkojen määriä

SAMKin uusi strategia valmistui laajan yhteistyön tuloksena. Tulevina vuosina SAMK nostaa merkittävästi tutkintomääriä, kansainvälisten opiskelijoiden määrää sekä jatkuvan oppimisen paikkoja. Visiona on edelleen se, että jokainen opiskelijamme työllistyy.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Haemme kehittämistoiminnan moniottelijaa hoitamaan vuoden määräaikaista projektipäällikön tehtävää 1.3.2022 alkaen. Toimipaikka Huittinen. Haku 11.2.2022 klo 16:00 mennessä. Lisätietoja: https://bit.ly/33TIoky
#samktyönantajana #rekry #avoimetpaikat #katsetulevaisuuuteen

There is about two weeks left to apply to our international programmes!

If you are interested in engineering or would like to study online alongside work make sure to check out our blended learning programmes:

- Industrial Management
- Logistics

https://bit.ly/3r49K08
#samk

Kiinnostaako sinua sisätilan hygienia? Haemme kahta tutkijaa/erikoistutkijaa osaksi Tutkimuskeskus WANDERin poikkitieteellistä tiimiä aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen (1.3.2022 alk). Toimipaikka Rauma/Pori. Haku 13.2.2022 mennessä. Lisätietoja ja haku: https://bit.ly/3o5O41H

Porin kaupungin tuottama viisiosainen Tervetuloa kotiin -ohjelmasarja kertoo konkreettisin esimerkein, miten ikäihmisten kodeista saadaan esteettömiä ja turvallisia. @Porikaupunki #esteettömyys #saavutettavuus #katsetulevaisuuteen
https://www.samk.fi/uutiset/samk-mukana-toteuttamassa-ikaihmisille-suunnattua-tervetuloa-kotiin-ohjelmasarjaa/