Vuoden 2020 menestystarinat julkaistu – Uusi Agora-lehti ilmestyi

Vuoden 2020 menestystarinat on julkaistu SAMKin sidosryhmälehti Agoran uusimmassa numerossa. Agora on ilmestynyt painettuna ja sen voi lukea myös verkossa.

11.5.2021 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Veera Korhonen

Kristiina Erinko

Opiskelijakunta SAMMAKKOn edustajiston puheenjohtaja Kristiina Erinko kertoo Agorassa opiskelijoiden kuulumisia viime vuodelta. 

Agoran kansilehti

Agoraan on nostettu menestystarinoita vuoden 2020 varrelta. Lehdessä tuodaan esiin, kuinka koronavuosi SAMKissa sujui. SAMKista valmistui ennätysmäärä opiskelijoita ja opetuksen laatu arvioitiin Suomen parhaaksi. Lehdessä käsitellään myös onnistunutta digipedagogiikkaa digiloikan pohjana, liiketalouden kiinnostusta herättänyttä valintakurssia ja kansainvälistä tunnustusta saanutta fysioterapiakoulutusta. Kurkistamaan päästään myös RoboAI-viikon tunnelmiin ja sisätilan hygienian uusimpiin tutkimushankkeisiin.

Lisäksi rehtori, toimitusjohtaja Jari Multisilta kertoo pääkirjoituksessaan koronavuoden sujumisesta SAMKissa ja viestintä- ja markkinointipäällikkö Jani Wahlman tuo esiin näkemyksiään SAMKin brändistä.

Agora on ilmestynyt painettuna ja sen voi lukea myös verkossa.

11.5.2021 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Veera Korhonen

Lisää aiheesta

| SAMK

SAMKin historian ensimmäinen slogan rakennettiin yhdessä: Katse tulevaisuuteen.

SAMK on lanseerannut historiansa ensimmäisen sloganin. Slogan pohjautuu vahvasti viime vuonna uudistettuun strategiaan.
SAMK profiloituu teollisuuskorkeakouluksi. SAMKilla on vastuu tuottaa muuntuvaa osaamista modernin ja monialaisen työelämän tarpeisiin maakunnassa ja lähialueilla sekä valituilla aloilla koko Suomessa.
| SAMK

SAMK on uudistanut strategiaansa ja nostaa merkittävästi opiskelupaikkojen määriä

SAMKin uusi strategia valmistui laajan yhteistyön tuloksena. Tulevina vuosina SAMK nostaa merkittävästi tutkintomääriä, kansainvälisten opiskelijoiden määrää sekä jatkuvan oppimisen paikkoja. Visiona on edelleen se, että jokainen opiskelijamme työllistyy.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Twitter

A two-day Nordic Business Forum Studio Rauma is ongoing at the SAMK Campus Rauma. Futurist and tech leader Amy Webb is now presenting “The Futures of Artificial Intelligence”.

#thinkfuture #artificialintelligence

Projektien kautta voidaan mahdollistaa monenlaista mielenkiintoista ja tärkeää asiaa. Tässä yksi esimerkki 3D- tulostuksesta. @SatakunnanAMK
@RoboAI2

Harjavaltalainen palveluyksikkö otti digiloikan – polttopuut ovat vaihtuneet 3D-tulostukseen:

Satakunnan alueella kehitetään uutta toimintaa, jossa ikääntyneiden ja toimintakyvyltään alentuneiden henkilöiden on mahdollista saada matalalla kynnyksellä ohjausta arkea helpottavasta teknologiasta ja pienapuvälineistä.

#katsetulevaisuuteen

Haemme johtamisen lehtoria vahvistamaan alan osaamista opetuksessa ja tutkimustoiminnassa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva 1.1.2024 alk. Ensisijainen toimipaikka Pori. Haku päättyy 13.10.2023 kello 16.
#katsetulevaisuuteen #rekrytointi #työpaikat

SAMKissa on toteutettu jo useana vuonna opiskelijahyvinvointikysely. Viimeisin toteutus osoittaa, että SAMKin opiskelijoiden yleinen hyvinvointi on kohentunut muutaman vuoden takaisesta.

#opiskelijahyvinvointi #katsetulevaisuuteen