SAMKin edellisestä rehtorista Juha Kämäristä korkeakouluneuvos

Tasavallan presidentti on myöntänyt SAMKin edelliselle rehtorille Juha Kämärille korkeakouluneuvoksen arvonimen. Arvonimi myönnettiin jo viime vuoden lopulla, mutta koronatilanteen takia arvonimi saatiin luovutettua vasta nyt. Arvonimi on Suomessa kolmas korkeakouluneuvoksen arvonimi.

Kuvassa vasemmalta SAMKin rehtori-toimitusjohtaja Jari Multisilta, korkeakouluneuvos Juha Kämäri ja SAMKin hallituksen puheenjohtaja Henry Merimaa.
Kuvassa vasemmalta SAMKin rehtori-toimitusjohtaja Jari Multisilta, korkeakouluneuvos Juha Kämäri ja SAMKin hallituksen puheenjohtaja Henry Merimaa.

Kuvassa vasemmalta SAMKin rehtori-toimitusjohtaja Jari Multisilta, korkeakouluneuvos Juha Kämäri ja SAMKin hallituksen puheenjohtaja Henry Merimaa.

Kämäri toimi Satakunnan ammattikorkeakoulu Oy:n toimitusjohtajana vuosina 2011–2012, ja 1.1.2013– 14.9.2018 Satakunnan ammattikorkeakoulu Oy:n rehtorina ja toimitusjohtajana. Hän on väitellyt maa- ja metsätaloustieteen tohtoriksi Helsingin yliopistosta 1988 ja on toiminut erilaisissa tutkimustehtävissä Helsingin yliopistossa, Vesi- ja ympäristöhallituksen vesientutkimuslaitoksella sekä vesien ja ympäristöntutkimuslaitoksella, ja Suomen ympäristökeskuksessa mm. professorin tehtävissä.

– Juha Kämäri on pystynyt uudistamaan SAMKin toimintaa huolimatta siitä, että koko ammattikorkeakoulukenttä on ollut voimakkaiden muutosten kohteena. Kämärin kaudella SAMK uudisti strategiansa, sopeutti taloutensa ja toteutti modernit oppimisympäristöt kampuksilleen. Porissa SAMKin toiminta siirtyi kokonaan uusiin, yhtenäisiin tiloihin Asema-aukiolle. Lisäksi hän on kehittänyt ammattikorkeakoulujärjestelmää toimimalla aktiivisesti Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arenen hallituksessa, kuvailee SAMKin nykyinen rehtori ja toimitusjohtaja Jari Multisilta.

[fts_facebook type=page id=109460739074035 access_token=EAAP9hArvboQBAHuZCilXkHK0ZAvIIgxDxHyRNG8kAYXgpYqQS5WnXHclzsey8DCASQN9liVavKPbuGkRhgQ5W3AAu733GtZBFMZCVrqp6jyDTwLbsIGNnvxmrWZCgmEiZARi00Y5vZCTDbmHke3zNWLWeR32v6JRx8NgXTk5VmVQwZDZD posts=3 height=500px description=no posts_displayed=page_only] [fts_twitter twitter_name=satakunnanamk tweets_count=4 twitter_height=500px cover_photo=no stats_bar=no show_retweets=no show_replies=no] [fts_youtube vid_count=4 large_vid=yes large_vid_title=no large_vid_description=no thumbs_play_in_iframe=no vids_in_row=1 omit_first_thumbnail=no space_between_videos=5px force_columns=no maxres_thumbnail_images=yes thumbs_wrap_color=#000 username=samkcommunications]

Jaa tämä sivu

Pohjoisväylän alakoulun piha-alue

Opinnäytetyö: Porin kaupungin peruskoulujen välituntipihat hyvässä kunnossa

Anni Mannila kartoitti Porin kaupungin peruskoulujen välituntipihat marraskuussa 2023 SAMKissa valmistuneessa rakennus- ja yhdyskuntatekniikan opinnäytetyössään.

Lasten päivä alkoi rehtori, toimitusjohtaja Jari Multisillan pitämällä aamupalaverilla kampuksen taukotilassa.

Työntekijöiden lapset valtasivat SAMKin Porin kampuksen

Valtakunnallisena Lapsi mukaan töihin -päivänä SAMKin Porin kampuksella pyöri kolmisenkymmentä työntekijöiden lasta. Iältään lapset olivat 3–13-vuotiaita. 

SAMK oli mukana Taisto-harjoituksessa – Suomen suurin digiturvaharjoitus auttoi ajankohtaisiin uhkiin varautumisessa

SAMK osallistui tänään Suomen suurimpaan digitaalisen turvallisuuden harjoitukseen Taistoon. Taisto on valtakunnallinen harjoitus, joka tarjoaa turvallisen tilaisuuden harjoitella, testata ja kehittää digitaalista turvallisuutta sekä kerryttää osaamista ja varmuutta, joihin tukeutua mahdollisen tosipaikan tullen.