SAMK vahvistaa näkyvyyttään brändikirjan avulla

Satakunnan ammattikorkeakoulu on julkaissut brändikirjan, joka summaa sen miltä SAMK kuulostaa ja näyttää sekä missä omissa kanavissaan SAMK näkyy.

SAMK kampus Porin rakennus kuvattuna taivasta vasten.
Kuva: Veera Korhonen

Kuva: Veera Korhonen

Brändikirja on kaikille avoin, joten sitä voivat käyttää hyödyksi myös SAMKin ulkopuoliset tahot.

– Brändikirjan avulla haluamme yhtenäistää SAMKin näkyvyyttä ja kuuluvuutta, jotta esimerkiksi alueellinen ja kansallinen vaikuttavuutemme tulee esiin entistä vahvemmin, kommentoi SAMKin viestintä- ja markkinointipäällikkö Jani Wahlman.

SAMKin yli 10 vuotta sitten uudistettu logo ja muu visuaalinen paletti pysyvät kuitenkin ennallaan.

– SAMKin logo ja turkoosi tunnusväri ovat edelleen toimivia ja erottuvia. Haluamme brändikirjan avulla tehostaa toimivaksi todetun visuaalisen ilmeen käyttöä, kertoo Wahlman.

Brändikirjalla halutaan tukea myös juuri lanseeratun sloganin käyttöä. SAMKin sloganiksi valittiin opiskelijoiden ja henkilökunnan ehdotusten perusteella Katse tulevaisuuteen. Englanniksi käytetään muotoa Think Future. Slogan kiteyttää SAMKin roolin alueellisen kehityksen moottorina.

Brändikirjaa päivitetään jatkossa tarpeiden mukaan. Brändikirjan toisessa vaiheessa siitä julkaistaan englanninkielinen versio.

Jaa tämä sivu

Kolme SAMKin opiskelijaa poseeraa violetin seinän edessä.

Vuoden 2023 menestystarinat julkaistu – Uusi Agora-lehti ilmestyi

Vuoden 2023 menestystarinat on julkaistu SAMKin sidosryhmälehti Agoran uusimmassa numerossa. Agora on ilmestynyt painettuna ja sen voi lukea myös verkossa.

SAMKin Youtube-kanava.

SAMK mukana TKI-kärjet 2024 -kilpailussa kahdella videolla

Valtakunnallinen ammattikorkeakoulujen TKI-kärjet-kilpailu järjestetään jälleen maaliskuussa 2024. SAMK osallistuu kilpailuun kahdella kilpailuvideolla, joilla esitellään tutkimustoimintaamme.

Henna Kyhä istuu keltaisella tuolilla.

Tutkimuspäällikkönä työikäisten hyvinvoinnin asialla

SAMKissa toimii nyt Ihmisen toimintakyvyn tutkimuskeskus. Keskuksen toiminta keskittyy satakuntalaisten työntekijöiden hyvinvointiin ja sen myötä maakunnan työvoiman saatavuuden haasteisiin. Ihmisen toimintakyvyn tutkimuskeskusta vetää tutkimuspäällikkö ja kasvatustieteen tohtori Henna Kyhä.