SAMKin historian ensimmäinen slogan rakennettiin yhdessä: Katse tulevaisuuteen.

SAMK on lanseerannut historiansa ensimmäisen sloganin. Slogan pohjautuu vahvasti viime vuonna uudistettuun strategiaan.

Slogan kehitettiin yhteistyössä opiskelijoiden sekä henkilökunnan kanssa. Uuden sloganin suomenkielinen versio on Katse tulevaisuuteen. Englanniksi käytetään muotoa Think Future.

– Olemme alueen osaajien kouluttaja, kehittäjä, kansainvälistäjä ja yrittäjyyden edistäjä. Alueen kehittäminen on vahvasti tulevaisuusorientoitunutta. Meillä on myös vastuu tuottaa muuntuvaa osaamista alueella. Sloganimme kiteyttää näitä asioita, tiivistää SAMKin rehtori-toimitusjohtaja Jari Multisilta.

Slogan julkaistaan 17.-31.3.2021 toteutuvan yhteishaun aikaan ja osuu myös ammattikorkeakouluopintoja harkitseville.

– Opiskelemaan hakevien kannattaa katsoa tulevaisuuteen ja miettiä nyt tehtävien päätösten vaikutusta. Erityisen vahvasti slogan yhdistyy visioomme: Jokainen opiskelijamme työllistyy, kommentoi Multisilta.

SAMKin opiskelijat ja henkilökunta antoivat yhdessä lähes 150 slogan-ehdotusta.

– Opiskelijoille ja henkilökunnalle järjestettiin sen jälkeen äänestys parhaiden ehdotusten valitsemiseksi. Tuloksia sekä viestintätoimiston konsultaatiota käytettiin neuvoa antavina, kun SAMKin johtoryhmä päätti sloganin. Slogan syntyi kahden opiskelijan ehdotuksen yhdistelmästä, kertoo viestintä- ja markkinointipäällikkö Jani Wahlman.

Slogan otetaan käyttöön vaiheittain kevään aikana. Käyttöön otetaan myös kaksi sloganin mukaista aihetunnistetta: #katsetulevaisuuteen #thinkfuture

Jaa tämä sivu

Kolme SAMKin opiskelijaa poseeraa violetin seinän edessä.

Vuoden 2023 menestystarinat julkaistu – Uusi Agora-lehti ilmestyi

Vuoden 2023 menestystarinat on julkaistu SAMKin sidosryhmälehti Agoran uusimmassa numerossa. Agora on ilmestynyt painettuna ja sen voi lukea myös verkossa.

SAMKin Youtube-kanava.

SAMK mukana TKI-kärjet 2024 -kilpailussa kahdella videolla

Valtakunnallinen ammattikorkeakoulujen TKI-kärjet-kilpailu järjestetään jälleen maaliskuussa 2024. SAMK osallistuu kilpailuun kahdella kilpailuvideolla, joilla esitellään tutkimustoimintaamme.

Henna Kyhä istuu keltaisella tuolilla.

Tutkimuspäällikkönä työikäisten hyvinvoinnin asialla

SAMKissa toimii nyt Ihmisen toimintakyvyn tutkimuskeskus. Keskuksen toiminta keskittyy satakuntalaisten työntekijöiden hyvinvointiin ja sen myötä maakunnan työvoiman saatavuuden haasteisiin. Ihmisen toimintakyvyn tutkimuskeskusta vetää tutkimuspäällikkö ja kasvatustieteen tohtori Henna Kyhä.