SAMKin historian ensimmäinen slogan rakennettiin yhdessä: Katse tulevaisuuteen.

SAMK on lanseerannut historiansa ensimmäisen sloganin. Slogan pohjautuu vahvasti viime vuonna uudistettuun strategiaan.

25.3.2021 | Teksti: Jani Wahlman | Kuva: Veera Korhonen

Slogan Artikkeli

Slogan kehitettiin yhteistyössä opiskelijoiden sekä henkilökunnan kanssa. Uuden sloganin suomenkielinen versio on Katse tulevaisuuteen. Englanniksi käytetään muotoa Think Future.

– Olemme alueen osaajien kouluttaja, kehittäjä, kansainvälistäjä ja yrittäjyyden edistäjä. Alueen kehittäminen on vahvasti tulevaisuusorientoitunutta. Meillä on myös vastuu tuottaa muuntuvaa osaamista alueella. Sloganimme kiteyttää näitä asioita, tiivistää SAMKin rehtori-toimitusjohtaja Jari Multisilta.

Slogan julkaistaan 17.–31.3.2021 toteutuvan yhteishaun aikaan ja osuu myös ammattikorkeakouluopintoja harkitseville.

– Opiskelemaan hakevien kannattaa katsoa tulevaisuuteen ja miettiä nyt tehtävien päätösten vaikutusta. Erityisen vahvasti slogan yhdistyy visioomme: Jokainen opiskelijamme työllistyy, kommentoi Multisilta.

SAMKin opiskelijat ja henkilökunta antoivat yhdessä lähes 150 slogan-ehdotusta.

– Opiskelijoille ja henkilökunnalle järjestettiin sen jälkeen äänestys parhaiden ehdotusten valitsemiseksi. Tuloksia sekä viestintätoimiston konsultaatiota käytettiin neuvoa antavina, kun SAMKin johtoryhmä päätti sloganin. Slogan syntyi kahden opiskelijan ehdotuksen yhdistelmästä, kertoo viestintä- ja markkinointipäällikkö Jani Wahlman.

Slogan otetaan käyttöön vaiheittain kevään aikana. Käyttöön otetaan myös kaksi sloganin mukaista aihetunnistetta: #katsetulevaisuuteen #thinkfuture

25.3.2021 | Teksti: Jani Wahlman | Kuva: Veera Korhonen

Lisää aiheesta

SAMK profiloituu teollisuuskorkeakouluksi. SAMKilla on vastuu tuottaa muuntuvaa osaamista modernin ja monialaisen työelämän tarpeisiin maakunnassa ja lähialueilla sekä valituilla aloilla koko Suomessa.
| SAMK

SAMK on uudistanut strategiaansa ja nostaa merkittävästi opiskelupaikkojen määriä

SAMKin uusi strategia valmistui laajan yhteistyön tuloksena. Tulevina vuosina SAMK nostaa merkittävästi tutkintomääriä, kansainvälisten opiskelijoiden määrää sekä jatkuvan oppimisen paikkoja. Visiona on edelleen se, että jokainen opiskelijamme työllistyy.
SAMK-kampus Porin julkisivu Karjalankadulta.
| SAMK

SAMKissa viime vuonna ennätysmäärä tutkintoja Suomen parhaaksi arvioidulla opetuksen laadulla

Ammattikorkeakoulun valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyyn eli AVOP-kyselyyn vastanneiden mukaan SAMKin opetus nähtiin Suomen ammattikorkeakoulujen parhaana. SAMK arvioitiin Suomen toiseksi parhaaksi YAMK-tutkintoon valmistuneiden vastauksissa, opiskelutyytyväisyydessä, opintojen suunnittelussa ja ohjauksessa, oppimisympäristöissä sekä opiskelun tukipalveluissa.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Miten voittajatiimit rakennetaan? Miten menestystä johdetaan? Miten mullistuva työelämä vaikuttaa ihmisten johtamiseen eri toimialoilla? Tervetuloa maksuttomaan Talous & Tekniikka -seminaariin ti 20.4. klo 14. Seminaarin keynote-puhujana on susijengin valmentaja, menestyjätiimien johtaja Henrik Dettman. Ilmoittaudu: elomake.samk.fi//lomakkeet/11496/lomakkeet.html ... See MoreSee Less
View on Facebook

Tervetuloa Talous & Tekniikka -seminaariin ti 20.4. klo 14. Seminaarin keynote-puhujana on susijengin valmentaja, menestyjätiimien johtaja Henrik Dettman. Ilmoittaudu:
https://elomake.samk.fi//lomakkeet/11496/lomakkeet.html

Tekoälyosaaja Jussi Bergman elää nyt kolmatta työuraansa. Ammattimuusikkona aloittanut Jussi rakentaa @SatakunnanAMK AI-koulutusohjelmaa ratkaisuksi alan osaajapulaan. Poriin oli päästävä! https://www.roboai.fi/tunnista-roboai-ammattilainen #roboai #samk #mysamk #tunnista #ammattilainen #kehukollegaa #team

SAMKissa on valmistelu Satakunnan ilmasto- ja energiastrategia. Se on tehty satakuntalaisille toimijoille työkalupakiksi, tausta-aineistoksi ja yhteistyön edistäjäksi. #samk #hinku #canemure
https://www.samk.fi/uutiset/satakunnan-ilmasto-ja-energiastrategia-rakennettiin-maakunnan-ilmastotyon-tueksi/

SAMK auttaa jalostettuja puutuotteita tarjoavia yrityksiä Kiinan markkinoille. Tänä keväänä osallistuttiin omalla osastolla puualan messuille Shanghaissa. Changzhouhun on avattu showroom yritysten tuotteille. #samk #lefnetworktochina
https://www.samk.fi/uutiset/puualan-yritykset-tahtaavat-kiinan-markkinoille-changzhoussa-upouusi-showroom

Satakunnan ammattikorkeakoulu on julkaissut kaikille avoimen brändikirjan, joka summaa sen miltä SAMK kuulostaa ja näyttää sekä missä omissa kanavissaan SAMK näkyy.

https://www.samk.fi/uutiset/samk-vahvistaa-nakyvyyttaan-brandikirjan-avulla/