Etsi

Matematiikkakilpailu SAMKissa – parhaat seiskaluokkalaiset palkitaan 25.4.

Kilpailu järjestetään yhteistyössä Suomen matemaattisen yhdistyksen valmennusjaoston kanssa. Kilpailussa parhaiten menestyneillä on mahdollisuus osallistua matematiikan olympiavalmennukseen.

23.4.2019 | Teksti: Hanna Valtokivi

Satakunnan seitsemäsluokkalaisten matematiikan loppukilpailu järjestetään Satakunnan ammattikorkeakoulussa Porissa 25.4. klo 9.00 alkaen.

Palkintojenjako on kampuksen pääaulassa (Satakunnankatu 23, Pori)  kello 14.00–14.30. Palkintojenjakotilaisuus on kaikille avoin.

Tervetuloa mukaan!

Alkukilpailut pidettiin kouluilla eri puolilla Satakuntaa 4.–8.3.2019. Satakunnasta osallistui yhteensä 21 koulua ja osallistuneita oppilaita oli 1107. Kilpailun taso oli hyvä: Loppukilpailuun vaadittiin 11 pistettä, jonka saavutti 29 oppilasta.

Loppukilpailussa on edustus Eurajoelta, Harjavallasta, Huittisista, Kankaanpäästä, Kokemäeltä, Pomarkusta, Porista ja Raumalta.

Satakunnasta loppukilpailuun päässeet ja kaikkien koulujen parhaat:

https://matematiikkakilpailut.fi/seiskat/2019/s_tulokset.pdf

Kilpailun ja palkintojenjaon välillä oppilaat pääsevät tutustumaan SAMKin kampukseen: matemaattisluonnontieteellisille rasteille eri puolilla kampusta, lounaalle ja automaatio ‐ja robotiikkalaboratorioon.

Kaikki loppukilpailuun osallistuvat palkitaan Ulla Tuomisen säätiön lahjoittamilla stipendeillä. Voittaja saa 500 euron stipendin, toinen 400 euron, kolmas 300 euron stipendin ja muilla sijoilla olevat 150 euron stipendin.

Kiinnostuitko alkukilpailun tehtävistä?

Tehtävät ja vastaukset https://matematiikkakilpailut.fi/seiskat/tehtavat.html

Lisätiedot kilpailusta:

Cimmo Nurmi, vararehtori, SAMK, cimmo.nurmi@samk.fi, 044 710 3371

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA