Haku kansainvälisiin tutkinto-ohjelmiin alkoi

Haku syksyllä 2023 alkaviin englanninkielisiin koulutuksiin on käynnissä 15.2.2023 klo 15 asti. SAMKissa on haettavana kahdeksan ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta ja kolme ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta.

SAMK uusi kampus 25.2.2017
SAMK uusi kampus 25.2.2017

SAMKissa on haussa seuraavat ammattikorkeakoulututkintoon johtavat tutkinto-ohjelmat (Bachelor): Artificial Intelligence, Logistics, Mechatronics, Physiotherapy, Nursing, International Tourism Management, International Business ja Sea Captain.

Ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavia koulutuksia (Master) on haussa kolme. Hakea voi seuraaviin tutkinto-ohjelmiin: Sustainable Business Management, Maritime Management ja Maritime Logistics Management. Nämä kaikki Master-koulutukset ovat sisällöiltään uusia tai uudistettuja.

– Kansainväliset ohjelmat ovat erittäin vetovoimaisia ja siksi SAMKilla on tarjolla laajasti eri alojen tutkintoja. Monet ohjelmat ovat haussa sekä syksyllä että keväällä, jotta suomalaiset, mutta erityisesti kansainväliset opiskelijat pääsevät opintojen alkuun ilman vuoden kestävää odotusta maahantulomuodollisuuksien viedessä joskus useita kuukausia. Kaksi aloitusta vuodesta joustavoittaa myös opetuksen järjestelyitä, sanoo opetuksen vararehtori Timo Mattila.

Toinen yhteishaun hakuaika on 15.-30.3.2023, jolloin haussa ovat suomenkieliset tutkinto-ohjelmat. Hakeminen tapahtuu osoitteessa www.opintopolku.fi (englanniksi www.studyinfo.fi).

 

AMK-tutkinnot päiväopiskeluna

Bachelor of Engineering

Bachelor of Health Care

Bachelor of Hospitality Management

Bachelor of Business Administration

Bachelor of Maritime Management

 

Ylemmät AMK-tutkinnot

Master of Business Administration

Master of Maritime Management

Jaa tämä sivu

Etualalla robotti, taustalla tutkijoita.

Vaasan yliopiston Robotics-maisteriohjelma käynnistyy syksyllä Porissa yhteistyössä SAMKin kanssa

Vaasan yliopiston Robotics-maisteriohjelma käynnistyy Porissa syksyllä 2024. SAMKin kanssa yhteistyössä toteutettavaan maisterikoulutukseen voi hakea 2.– 15.5.2024. Sopimus energia-alan robotiikkasovelluksiin liittyvän professuurin perustamiseksi ja maisteriohjelman käynnistämiseksi allekirjoitettiin vuonna 2022.

Joonas Rakkolainen esittelee käsissään kehittämäänsä tuotetta Atlas Care.

Vuoden Yrityskiihdyttämöyrittäjä Joonas Rakkolainen kehitti innovatiivisen apuvälineen niskajumiin

SAMKin Vuoden Yrityskiihdyttämöyrittäjä Joonas Rakkolainen on kehittänyt yritystoiminnassaan apuvälineen, jolla hän hoiti aluksi omaa migreeniään.

Elina Jalonen seisoo tiiliseinän vieressä

SAMKista sairaanhoitajaksi Sydänsairaalaan

Elina Jalonen valmistui viime vuonna sairaanhoitajaksi SAMKista. Valmistuttuaan ylioppilaaksi Rauman Lyseon lukiosta oli sairaanhoitajaksi opiskelu varma valinta, mutta paikkakunta opiskeluille oli vielä epäselvä.