Haku kansainvälisiin tutkinto-ohjelmiin alkoi

Haku syksyllä 2023 alkaviin englanninkielisiin koulutuksiin on käynnissä 15.2.2023 klo 15 asti. SAMKissa on haettavana kahdeksan ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta ja kolme ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta.

4.1.2023 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Veera Korhonen

SAMK uusi kampus 25.2.2017

SAMKissa on haussa seuraavat ammattikorkeakoulututkintoon johtavat tutkinto-ohjelmat (Bachelor): Artificial Intelligence, Logistics, Mechatronics, Physiotherapy, Nursing, International Tourism Management, International Business ja Sea Captain.

Ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavia koulutuksia (Master) on haussa kolme. Hakea voi seuraaviin tutkinto-ohjelmiin: Sustainable Business Management, Maritime Management ja Maritime Logistics Management. Nämä kaikki Master-koulutukset ovat sisällöiltään uusia tai uudistettuja.

– Kansainväliset ohjelmat ovat erittäin vetovoimaisia ja siksi SAMKilla on tarjolla laajasti eri alojen tutkintoja. Monet ohjelmat ovat haussa sekä syksyllä että keväällä, jotta suomalaiset, mutta erityisesti kansainväliset opiskelijat pääsevät opintojen alkuun ilman vuoden kestävää odotusta maahantulomuodollisuuksien viedessä joskus useita kuukausia. Kaksi aloitusta vuodesta joustavoittaa myös opetuksen järjestelyitä, sanoo opetuksen vararehtori Timo Mattila.

Toinen yhteishaun hakuaika on 15.–30.3.2023, jolloin haussa ovat suomenkieliset tutkinto-ohjelmat. Hakeminen tapahtuu osoitteessa www.opintopolku.fi (englanniksi www.studyinfo.fi).

 

AMK-tutkinnot päiväopiskeluna

Bachelor of Engineering

Bachelor of Health Care

Bachelor of Hospitality Management 

Bachelor of Business Administration 

Bachelor of Maritime Management 

 

Ylemmät AMK-tutkinnot

Master of Business Administration

Master of Maritime Management 

4.1.2023 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Veera Korhonen

Lisää aiheesta

Tekniikan opiskelijoita englannintunnilla Quizlet-sanapelin kimpussa.
| SAMK

SAMKin kansainvälisiin koulutuksiin ennätysmäärä hakijoita

Haku SAMKin kansainvälisiin tutkintoon johtaviin koulutuksiin päättyi eilen. SAMKiin oli ennätysmäärä hakijoita.
Suti Niemelä tähyilee ulos lentokoneen oviaukosta.
| Matkailu

SAMKin kansainvälisyys veti puoleensa

SAMKin englanninkielinen matkailualan tutkinto-ohjelma, International Tourism Management, herätti Suti Niemelän kiinnostuksen.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

A two-day Nordic Business Forum Studio Rauma is ongoing at the SAMK Campus Rauma. Futurist and tech leader Amy Webb is now presenting “The Futures of Artificial Intelligence”. Amy Webb provides the strategic foresight and forecasting crucial to businesses adapting and positioning themselves for sustained success in this era of transformation.#thinkfuture #artificialintelligence ... See MoreSee Less
View on Facebook
Twitter

A two-day Nordic Business Forum Studio Rauma is ongoing at the SAMK Campus Rauma. Futurist and tech leader Amy Webb is now presenting “The Futures of Artificial Intelligence”.

#thinkfuture #artificialintelligence

Projektien kautta voidaan mahdollistaa monenlaista mielenkiintoista ja tärkeää asiaa. Tässä yksi esimerkki 3D- tulostuksesta. @SatakunnanAMK
@RoboAI2

Harjavaltalainen palveluyksikkö otti digiloikan – polttopuut ovat vaihtuneet 3D-tulostukseen:

Satakunnan alueella kehitetään uutta toimintaa, jossa ikääntyneiden ja toimintakyvyltään alentuneiden henkilöiden on mahdollista saada matalalla kynnyksellä ohjausta arkea helpottavasta teknologiasta ja pienapuvälineistä.

#katsetulevaisuuteen

Haemme johtamisen lehtoria vahvistamaan alan osaamista opetuksessa ja tutkimustoiminnassa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva 1.1.2024 alk. Ensisijainen toimipaikka Pori. Haku päättyy 13.10.2023 kello 16.
#katsetulevaisuuteen #rekrytointi #työpaikat

SAMKissa on toteutettu jo useana vuonna opiskelijahyvinvointikysely. Viimeisin toteutus osoittaa, että SAMKin opiskelijoiden yleinen hyvinvointi on kohentunut muutaman vuoden takaisesta.

#opiskelijahyvinvointi #katsetulevaisuuteen