Haku kansainvälisiin tutkinto-ohjelmiin alkoi

Haku syksyllä 2023 alkaviin englanninkielisiin koulutuksiin on käynnissä 15.2.2023 klo 15 asti. SAMKissa on haettavana kahdeksan ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta ja kolme ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta.

4.1.2023 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Veera Korhonen

SAMK uusi kampus 25.2.2017

SAMKissa on haussa seuraavat ammattikorkeakoulututkintoon johtavat tutkinto-ohjelmat (Bachelor): Artificial Intelligence, Logistics, Mechatronics, Physiotherapy, Nursing, International Tourism Management, International Business ja Sea Captain.

Ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavia koulutuksia (Master) on haussa kolme. Hakea voi seuraaviin tutkinto-ohjelmiin: Sustainable Business Management, Maritime Management ja Maritime Logistics Management. Nämä kaikki Master-koulutukset ovat sisällöiltään uusia tai uudistettuja.

– Kansainväliset ohjelmat ovat erittäin vetovoimaisia ja siksi SAMKilla on tarjolla laajasti eri alojen tutkintoja. Monet ohjelmat ovat haussa sekä syksyllä että keväällä, jotta suomalaiset, mutta erityisesti kansainväliset opiskelijat pääsevät opintojen alkuun ilman vuoden kestävää odotusta maahantulomuodollisuuksien viedessä joskus useita kuukausia. Kaksi aloitusta vuodesta joustavoittaa myös opetuksen järjestelyitä, sanoo opetuksen vararehtori Timo Mattila.

Toinen yhteishaun hakuaika on 15.–30.3.2023, jolloin haussa ovat suomenkieliset tutkinto-ohjelmat. Hakeminen tapahtuu osoitteessa www.opintopolku.fi (englanniksi www.studyinfo.fi).

 

AMK-tutkinnot päiväopiskeluna

Bachelor of Engineering

Bachelor of Health Care

Bachelor of Hospitality Management 

Bachelor of Business Administration 

Bachelor of Maritime Management 

 

Ylemmät AMK-tutkinnot

Master of Business Administration

Master of Maritime Management 

4.1.2023 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Veera Korhonen

Lisää aiheesta

Tekniikan opiskelijoita englannintunnilla Quizlet-sanapelin kimpussa.
| SAMK

SAMKin kansainvälisiin koulutuksiin ennätysmäärä hakijoita

Haku SAMKin kansainvälisiin tutkintoon johtaviin koulutuksiin päättyi eilen. SAMKiin oli ennätysmäärä hakijoita.
Suti Niemelä tähyilee ulos lentokoneen oviaukosta.
| Matkailu

SAMKin kansainvälisyys veti puoleensa

SAMKin englanninkielinen matkailualan tutkinto-ohjelma, International Tourism Management, herätti Suti Niemelän kiinnostuksen.

Uusimmat uutiset

Jenniina poseeraamassa tietokoneen äärellä.
| Opinnot ja opetus

Matkailualan monipuolisuus sai kiinnostumaan opinnoista

Jenniina Matinaho opiskelee toista vuotta matkailualan opintoja Porin kampuksella. Matkailualan opinnoista sai kiinnostumaan alan monipuolisuus sekä sen tarjoamat laajat työllistymismahdollisuudet.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

SAMKin johtoryhmä tapasi eilen ministerit @HonkonenPetri ja @MikkoTSavola sekä kansanedustajat @Eeva_Kalli ja @MatiasMarttinen eduskunnassa.

Keskustelua käytiin koulutuspolitiikasta, tutkimuksesta sekä Satakunnan tulevaisuuden näkymistä.

#katsetulevaisuuteen #satakunta

2

SAMKin kuvataiteen opiskelijat Anna Kallio ja Annika Närhi vetivät lukiolaisille taidepajaa. Se sisälsi opetusta muun muassa väriopista ja paikkasidonnaisesta taiteesta. Tuotoksena syntyi kolme lukioaikaa symbolisesti kuvaavaa maalausta. 👍https://www.samk.fi/uutiset/lukiolaiset-ottivat-kankaanpaan-yhteislyseon-seinatilat-haltuun-samkin-kuvataiteen-opiskelijat-vetivat-taidepajaa/

Finally we had this wonderful project group (GAMMA project’s Learning, Teaching, Training Activities) as a guest in Pori. How can project participants from four countries grow into such a great collaboration? So happy and proud of this gang! @RoboAI2 @SatakunnanAMK https://twitter.com/i/web/status/1618184366320148480

Kankaanpään pääkirjaston sisääntuloaulan tiloja valjastetaan jatkossa galleriakäyttöön. Kipinä uuden gallerian perustamiseen syntyi, kun kuntakuvataiteilija Mira Piitulainen kohtasi kankaanpääläisiä ja keskusteli alueella asuvan väen kanssa. 🎨🖌️ https://www.epressi.com/tiedotteet/kulttuuri-ja-taide/taidekaupungin-galleriavalikoima-taydentyy-kirjaston-nayttelytilalla.html

Kaksi SAMKin alumnia on valittu Satakunnan Kansan vakituisiksi toimittajiksi. Mikko Elon ja Annika Kangasmaan tavoitteena on avartaa ihmisten maailmankuvaa ja tuoda värisävyjä mustavalkoiseen ajatteluun. 📰 @SatakunnanKansa #alumni #katsetulevaisuuteen
https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/art-2000009344648.html