Haku käynnissä: SAILA – Sairaanhoitajan laillistamisväylä Suomessa

SAMKiin on haku käynnissä sairaanhoitajan diploma- ja bachelor-tutkintooon EU- tai ETA-maiden ulkopuolelta. Haku on suunnattu henkilöille, jotka haluavat saada oikeuden toimia sairaanhoitajana Suomessa. 

Hoitotyön opiskelijoita

Laillistamisväylällä saa täydentävää osaamista mm.
– sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmästä sekä lainsäädännöstä,
– kliinisestä hoitotyöstä
– hoitotyön harjoittelujaksoilla työelämässä.

Lisäksi osallistuja saa osoittaa osaamisensa ammattikorkeakoulun järjestämissä taitopajoissa ja simulaatioissa sekä opiskella lisää hoitotyön sanastoa suomeksi.

Koulutus järjestetään osana Sairaanhoitajan laillistaminen Suomessa -hankkeita. SAILA1 ja SAILA2 ovat rinnakkaishankkeet. Niiden kohderyhmänä ovat EU- ja ETA-alueen ulkopuolella sairaanhoitajan tutkinnon suorittaneet Satakunnan alueella asuvat maahanmuuttajat, joilla ei vielä ole sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran laillistamaa oikeutta toimia sairaanhoitajana Suomessa.

Lisätietoja:

Anne-Maria Kanerva, opetuspäällikkö (Hoitotyö ja Nursing). anne-maria.kanerva@samk.fi, +358 44 710 3418
Johanna Kero, hoitotyön lehtori, johanna.kero@samk.fi, +358 44 710 3416
Amos Mulu, hoitotyön lehtori, amos.mulu@samk.fi, +358 44 710 3405

Jaa tämä sivu

Soteala tarvitsee tulevaisuuden hoitotyön osaajia

Kaikilla sotealan organisaatioissa työskentelevillä on avoin mahdollisuus osallistua DigiSimu-hankkeen koulutusiltapäivään ja työpajoihin sekä niiden kautta vaikuttaa tulevaisuuden hoitotyön koulutukseen.

Tulppaani

SAMKista valmistui huhtikuussa yhteensä 77 opiskelijaa

SAMKista valmistui huhtikuussa yhteensä 77 opiskelijaa. Valmistuneista 12 suoritti YAMK-tutkinnon. SAMK onnittelee kaikkia valmistuneita.

Theseus-nettisivu puhelimessa.

Neljännesmiljoona opinnäytetyötä ja julkaisua netissä – Theseus on Suomen suurin julkaisuarkisto

Ammattikorkeakoulujen yhteinen opinnäytetöiden ja julkaisujen verkkokirjasto Theseus.fi tarjoaa luettavaksi jo runsaat 250 000 opinnäytetyötä ja julkaisua. SAMKin aineisto löytyy näppärästi.