SAMK mukana TKI-kärjet 2024 -kilpailussa kahdella videolla

Valtakunnallinen ammattikorkeakoulujen TKI-kärjet-kilpailu järjestetään jälleen maaliskuussa 2024. SAMK osallistuu kilpailuun kahdella kilpailuvideolla, joilla esitellään tutkimustoimintaamme.

SAMKin Youtube-kanava.

TKI Kärjet-kilpailun tavoitteena on tuoda esiin ammattikorkeakoulujen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan sisältöä ja vaikutusta. Vuonna 2024 keskitytään kirkastamaan, mitä ammattikorkeakoulujen TKI-toiminta on ja samalla tuoda esiin AMK:jen merkityksen Suomen TKI-toiminnan kehittämisessä ja kasvattamisessa valtakunnan tasolla ja osallistuvien sidosryhmien näkökulmasta.

Kilpailuvideot esittelevät yhteistyökumppaneiden ja kohderyhmien saamia tuloksia ja hyötyjä SAMKin TKI-toiminnasta. Kilpailuvideoiksi valittiin Tiedolla johtamisen keskus BICin ja RoboAI Health -osakokonaisuuden videot, joissa yhteistyökumppanit kertovat kokemuksistaan. Videoilla halutaan tuoda esiin, kuinka laaja-alaista SAMKin tutkimustoiminta on, ja miten sitä voidaan hyödyntää yrityksen liiketoiminnallisessa kehityksessä. Tutkimuskeskusten tehtävä on tukea yrityksiä ja yhteisöjä toiminnan kehittämisessä ja tulevaisuuden liiketoimintamahdollisuuksien löytämisessä. Samalla edistetään maakunnan elinvoimaisuutta.

Katso kilpailuvideot ja äänestä suosikkiasi peukuttamalla YouTubessa, äänestysaika 4.–15.3.2024. Voittaja julkistetaan AMK-päivillä huhtikuussa.

Menestytään yhdessä: RoboAI tutkimus- ja tuotekehityskeskus ja Dyme Solutions Oy

Menestytään yhdessä: Tiedolla johtamisen keskus BIC ja Muksumassi Oy

Jaa tämä sivu

Kolme SAMKin opiskelijaa poseeraa violetin seinän edessä.

Vuoden 2023 menestystarinat julkaistu – Uusi Agora-lehti ilmestyi

Vuoden 2023 menestystarinat on julkaistu SAMKin sidosryhmälehti Agoran uusimmassa numerossa. Agora on ilmestynyt painettuna ja sen voi lukea myös verkossa.

Henna Kyhä istuu keltaisella tuolilla.

Tutkimuspäällikkönä työikäisten hyvinvoinnin asialla

SAMKissa toimii nyt Ihmisen toimintakyvyn tutkimuskeskus. Keskuksen toiminta keskittyy satakuntalaisten työntekijöiden hyvinvointiin ja sen myötä maakunnan työvoiman saatavuuden haasteisiin. Ihmisen toimintakyvyn tutkimuskeskusta vetää tutkimuspäällikkö ja kasvatustieteen tohtori Henna Kyhä.

Tubettaja Roni Bäck seisoo kädet levitettyinä vihreänsävyisessä Pelisellissä.

Peliselli avattiin juhlallisesti käyttöön – Katso kuvagalleria!

Perjantaina 24.11. järjestetty Well Played -tapahtuma keräsi yhteen RoboAI tutkimus- ja tuotekehityskeskuksen yhteistyökumppaneita ja sidosryhmiä elämykselliseen iltapäivään. Samalla vihittiin käyttöön uusi peli- ja elämyslaboratorio Peliselli.