Tapahtumapalvelut

SAMK Porin kampuksella järjestät onnistuneen, tunnelmallisen ja turvallisen tapahtuman. Teemme tapahtumastasi elämyksen.

Tilojen valaistus- ja av-järjestelmien avulla saamme luotua tapahtumalle haluamasi tunnelman. Lava suunnitellaan ja toteutetaan tapahtuman luonteen ja toiveiden mukaan.

Turvallisuutesi on meille tärkeää

Huolehdimme, että voit järjestää meillä tapahtuman turvallisessa ympäristössä. Huolellinen suunnittelu sekä toimivat käytännöt ovat avain turvalliseen tapahtuman järjestämiseen. Tehdään yhdessä onnistuneita ja turvallisia tapahtumia!

Hyvä ruoka ja oheispalvelut kruunaavat tapahtuman

Ravintolapalveluista kampuksella vastaa Juvenes Oy. Tapahtumiin voi helposti yhdistää myös muita koko kampuksen tarjoamia räätälöityjä palveluita, kuten hyvinvointipalveluita, opetus- ja tutkimuslaboratorioiden hyödyntämistä sekä tiloja näytteilleasettajille.

Lisäksi tapahtuman luonteesta riippuen voidaan hyödyntää esim. hyvinvointipalveluita, opetus- ja tutkimuslaboratorioita sekä näyttelytilaa.

Tilat

Agora-sali on Porin ja lähialueen suurin yksittäinen tapahtumatila. Saliin mahtuu 500–1000 henkilöä pöytä- ja tuolijärjestelystä riippuen.

Kampuksen keskiössä toimiva Agora-sali ja valoisa Atrium mahdollistavat niin kansainväliset konferenssit kuin kansalliset seminaarit. Sali ja sen ympäristö tarjoavat toimivat puitteet muun muassa yhtiökokouksille, järjestön vuosijuhlille tai gaalaillallisille.

Agora-sali

SAMK Agora kattaus ja tila

Kampuksella on käytettävissä nykyaikainen gigabitin langallinen ja langaton verkko sekä  antenniverkko, jolla varmistetaan eri operaattorien puhelinliittymien toimivuus massatapahtumassa.

Agora-salissa on käytetty äänensiirtojärjestelmänä induktiosilmukkaa, joka myös on ainoa kansainvälisesti standardoitu ja kaikkien kuulolaitevalmistajien tukema järjestelmä. Tilassa on standardinmukainen kuuluvuuskartta, josta näkee paikat, joissa kuulee hyvin.

Jos tarvetta on pienemmällä tilalle tai tapahtuma vaatii useampaa tilaa, voi Agora-salin jakaa kolmeen osaan, joissa kaikissa on itsenäiset esitys- ja äänentoistolaitteistot. Salin lisäksi työskentelyyn pienemmissä ryhmissä ovat käytettävissä kampuksen erikokoiset kokous- ja ryhmätyötilat (yhteensä 28 erilaista tilaa).

 • muunneltavat lavaratkaisut
 • videotykit, moottoroidut valkokankaat
 • tasokas äänentoisto ja valaistus, spottivalot
 • langattomat mikit, headsetit
 • langaton nettiyhteys
 • ravintolapalvelut

SAMK Sisäänkäynti  Agora Sali Iltagaala

SAMK Agora SAMK Iltatilaisuus Agora Sali

SAMK Agora kattaus Agora-salin lava sinisessä valaistuksessa.

Atrium-aula
Live Studio
Muut tilat

 Omistajanvaihdoskonferenssin, johon odotettiin noin 250 osallistujaa, päätettiin järjestää SAMKin tiloissa niiden keskeisen sijainnin, saavutettavuuden ja tilojen muunneltavuuden vuoksi. Mika Haavisto, Yrittäjät

  Omistajanvaihdoskonferenssi toteutettiin kuitenkin verkkokohtaamisena, OV-studiona, joka rakennettiin Porin kampuksen tiloihin. SAMKin Tapahtumapalvelu osoitti suurta joustavuutta, kun tilaisuuden toteutustapaa jouduttiin viime hetkellä muuttamaan. OV-studio onnistui kokonaisuutena erinomaisesti. Kiitokset tästä kuuluvat myös SAMKille. Mika Haavisto, Yrittäjät

  Iso kiitos SAMKin Tapahtumapalveluille – ilman teitä emme olisi onnistuneet! Sari Vainio, Satasairaala

  Suuren maailman tuntua – hyvällä tavalla! Sari Vainio, Satasairaala

  Tilaisuudestamme olen saanut pelkästään positiivista palautetta. Tilat, ruokailut ja yleinen tunnelma ovat lämmittäneet senioreiden mieltä. Isot kiitokset koko SAMKn väelle. Pertti Harju, Satakunnan kansallinen senioripiiri

Turvallisuus

Näin järjestät tapahtuman tiloissamme turvallisesti:

 • SAMKin avarat tilat ja iso kiinteistö mahdollistavat turvalliset järjestelyt ja eri kokoiset tapahtumat riittävin turvavälein.
 • Porrastamme osallistujien kulkemisen talossa yhteistyössä tapahtuman järjestäjän kanssa.
 • Ohjelma aikataulutetaan siten, että ruuhkia ei pääse syntymään.
 • Tapahtumajärjestäjien vastuulla on myös itse tiedottaa osallistujia turvajärjestelyistä ja käyttäytymisestä jo ennen tapahtumaa. Tapahtumajärjestäjällä on oltava tiedot osallistujista.
 • Autamme asiakasta laatimaan tapahtumaa varten tarvittavat viranomaisilmoitukset.

Henkilökunta

Käytämme kasvomaskeja työskennellessämme, huolehdimme hyvästä käsihygieniasta ja tulemme töihin vain terveinä.

Viranomaisohjeet

Seuraamme tarkasti hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeistuksia koronaviruksen ehkäisemiseksi ja olemme sitoutuneet noudattamaan niitä.

Ilmastointi

SAMKssa ilmanvaihdossa sisäilma vaihdetaan aina puhtaaseen ulkoilmaan. Myös tapahtumatilat Agora-Sali ja Atrium-aula varmistavat osaltaan ilmanvaihdon toimivuuden.

Ravintolapalvelut

Ravintolapalveluista kampuksella vastaa Juvenes Oy, jolle on myönnetty Chaîne des Rôtisseurs – Paistinkääntäjien Rôtisseurs-kilpi – ensimmäisenä juhlapalveluyrityksenä Suomessa. Juvenes tarjoaa laadukasta ja yksilöllistä palvelua arjesta juhlaan.

Kampusten ravintolat Skene sekä Café Agora mahdollistavat erilaisten juhlatilaisuuksien järjestämisen erityisesti  ilta- ja viikonloppuaikoina. Ravintolat hoitavat edustus-, kokous- ja juhlatilaisuuksien upeat tarjoilut ammattitaidolla toiveidesi mukaan.

Esteettömyys

SAMK mahdollistaa esteettömän liikkumisen ja talostamme löytyy hissit. Inva-parkkipaikat sijaitsevat talon välittömässä läheisyydessä.

Saapuminen

Kampukselle on helppo tulla joko omalla autolla tai julkisia kulkuneuvoja käyttäen. Saavuit SAMKiin läheltä tai kauempaa, täältä löydät ohjeet perille pääsemiseksi. Asema-aukiolle sijoittuu myös matkakeskus (rautatieasema ja linja-autoasema). Lentokenttä on kampuksen läheisyydessä (etäisyys autolla n. 3 km, kävellen alle 2 km).

Parkkipaikat, kartat sekä sisäänkäynnit