Senior Fellowship

Oletko seuraava Senior Fellow -kumppanimme?

SAMKin Senior Fellow -kumppanuus tarjoaa mahdollisuuden osallistua Satakunnan alueen kehittämiseen, kumppanin tuodessa mukanaan vahvaa, akateemista työelämäosaamista. SAMK puolestaan tarjoaa kumppaneilleen näkyvyyttä ja painoarvoa tutkimushankkeissa.

Senior Fellow’n tehtävänä on yhdessä SAMKin asiantuntijoiden kanssa kehittää Satakunnan aluetta, lisätä opiskelijoiden ja henkilökunnan osaamista, auttaa ongelmanratkaisussa ja toimia asiantuntijajäsenenä tutkimuskeskuksissa. Lisäksi hän voi vetää opintoryhmiä ja pitää julkisia luentoja omalta osaamisalueeltaan. Vastavuoroisesti SAMK tarjoaa Senior Fellow -kumppaneilleen esim. kansainvälistä ja tutkimushankkeisiin liittyvää näkyvyyttä ja painoarvoa. 

Odotamme kumppaneiksi asiantuntijoita, joiden ura ja vaikuttavuus liittyvät samoille osaamisalueille, joita SAMK toiminnassaan painottaa. Asiantuntijoilta odotamme merkittävää työelämäosaamista, akateemisia näyttöjä, yli 20 vuoden ammatillista kokemusta ja riittävää julkaisutoimintaa. Senior Fellow -kumppaniksi hyväksytään hakemusprosessin kautta. 

Tarkempi kuvaus Senior Fellow -kumppanuudesta löytyy englanninkielisiltä sivuilta.

Ota yhteyttä

Cimmo Nurmi

Tutkimuksen vararehtori
+358 44 710 3371 cimmo.nurmi@samk.fi
Vastuualueyksikkö
Tutkimuksen vararehtori
Toimintayksikkö
Tutkimuksen vararehtori
Muut roolit organisaatiossa
Johtoryhmän jäsen
Toimipaikka
SAMK-kampus Pori
<p>Sovelletun matematiikan tohtori, dosentti Cimmo Nurmi on toiminut SAMKissa tutkimusjohtajana vuodesta 2005 lähtien. Hän on aiemmin työurallaan toiminut mm. vakuutusmatemaatikkona ja IT-tehtävissä. Nurmella on kokemusta usean yrityksen toimitusjohtajuudesta ja hallitustyöskentelystä. Hänen tutkimusalansa on laskennallinen älykkyys.</p>
Lue lisää