Satakunnan vuoden urheilumarkkinointiteko hieno lisä opiskelijoiden ansioluetteloon

SM-nyrkkeilyt Porissa valittiin Satakunnan urheilugaalassa Vuoden urheilumarkkinointiteoksi Satakunnassa. Palkinnon vastaanottivat Porin NMKY ja SAMK, jotka tekivät SM-kisat yhdessä. Opiskelijoille palkinto tuli iloisena yllätyksenä - ja hienona lisänä ansioluetteloon.

Satakunnan urheiluteko - osa palkituista SAMKissa.
uutinen

SAMK tarjosi voittoisalle opiskelijaporukalle yhteisen lounaan – Porissa oli paikalla osa tekijöistä, jotka ehtivät istahtaa palkintoineen myös kuvaan. Istumassa: Jussi Väinölä, Joni Kotro, lehtori Tero Tuomi ja Elina Tiainen. Takana: Tom Tuomi, Sonja Röntynen ja Julia Maanawadu.

Opiskelijat pitävät hienona sitä, että sai tehdä itse – että opettaja oli ja ohjasi, mutta vain tarvittaessa.

– Tero ei puutu heti, jos ei mene ihan siihen suuntaan, mihin hän itse ajattelisi, sanoo Elina Tiainen, joka hoiti muun muassa lipunmyyntä.

– Kaikkein hienointa oli, kun suunnitelma heräsi paperilta henkiin paikan päällä, kuvailee Joni Kotro, jolla oli tapahtuman turvallisuuspäällikön rooli.

Opiskelijat hoitivat järjestelyn ja markkinoinnin paikkojen järjestelystä lipunmyyntiin, kioskiin ja kehäpoikiin, logosta ja flyereista videoihin ja pääsylippuihin. Flyereita levisikin pitkin Suomea, Savoa ja Helsinkiä myöten. Vastuu ja näytön paikka otettiin vastaan ja toimittiin sen mukaisesti.

– Myös ongelmat ja vastoinkäymiset saatiin käännettyä eduksi, Kotro mainitsee.

Vastuu ja näytön paikka

Opiskelijaryhmästä moni oli ollut jo vuotta aiemmin SataSisu Fight -nightin järjestelyissa. Se oli ollut hyvä oppi. Vaikka se oli SM-kisoja pienempi tapahtuma, se oli myös haastavampi: aikataulu tiukempi ja kaikki kauppakeskuksessa rakennettava urheilutapahtumaa varten erikseen.

Käytännössä Nyrkkeilyn SM-kisatapahtuman järjestäminen ei ollut vain yksi opintojakso, vaan siihen yhdistettiin useita opintojaksoja. Esimerkiksi videot tehtiin Jere Kuusisen vetämillä opintojaksoilla.

Opettaja projektiryhmän tukena ja takana oli Tero Tuomi, joka myös heittäytyi täysillä mukaan. Opiskelijoiden mukaan Tero antaa mahdollisuuksia ja huomaa tekijöiden erilaisia vahvuuksia – kuten Jussi Väinölän video-osaaamisen – ja Teron mielestä opiskelijoilta taas tulee loistavia ideoita, joita ei itse hoksaisi.

Satakunnan vuoden urheilijaksi valittiin Leo-Pekka Tähti. Katso muut kaikki palkitut ja kuvat Satakunnan urheilugaalan sivuilta.

Satakunnan urheiluteko - osa palkituista SAMKissa
Juttutuokio.

 

 

SAMK TWITTERISSÄ

Jaa tämä sivu

Henrietta Annala nojaa pystypöytään, puolivartalokuva.

Henrietta Annala, sosionomi, insinööri ja tuleva diplomi-insinööri on todellinen moniosaaja

Henrietta Annala, 30-vuotias kahden pienen lapsen äiti tasapainoilee työn, opiskelun ja lapsiperhearjen keskellä.

SAMKin toimitusjohtaja, rehtori Jari Multisilta

SAMKin toimitusjohtaja, rehtori Jari Multisilta: Maakunta tarvitsee kansainvälistä osaamista

Satakunnan ammattikorkeakoulusta valmistuu vuosittain yli 1000 uutta osaajaa erilaisiin tehtäviin teollisuuteen, yrityksiin ja organisaatioihin. SAMK on strategiassa valinnut koulutusalat juuri maakunnan tarpeiden näkökulmasta.

Etualalla robotti, taustalla tutkijoita.

Vaasan yliopiston Robotics-maisteriohjelma käynnistyy syksyllä Porissa yhteistyössä SAMKin kanssa

Vaasan yliopiston Robotics-maisteriohjelma käynnistyy Porissa syksyllä 2024. SAMKin kanssa yhteistyössä toteutettavaan maisterikoulutukseen voi hakea 2.– 15.5.2024. Sopimus energia-alan robotiikkasovelluksiin liittyvän professuurin perustamiseksi ja maisteriohjelman käynnistämiseksi allekirjoitettiin vuonna 2022.